• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    AIAX: Herec Bohuty je jinej.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Co máte s grafikou. I po šesti letech mají pořád mají nejlepší lesy a vegetaci. S ksichty a animacemi špička nejsou, ale vylepšili obojí pořádně, stačí na Googlu rychle srovnat s jedničkou. Nebe a dudy.

Neví někdo, jestli Bohutu mluví stejný herec? Pokud jo, tak se za ty roky taky dost vytáhl, v těch trajlerech je úplně boží.

"Gentlemeen, praise be to our Lord Jesus Christ!" :D
    BAT
    BAT --- ---
    DOUPLE: na druhou stranu... grafika mozna neni to s cim bylo primo nutne nejak vic hybat nez jak je vidno (hlavne at se to hybe :)).
    Ja bych radeji fungujici boty, schopnost aspon trochu vetsich bitev, eliminovany clipping vrstev brneni/obleceni, a mene prkene 1st person animace (nakonec i na 3rd person a npc animacich bylo obcas co lepsit).

Ale zaroven musim priznat, ze (WarHorse si ted zacpe usi!!!) ja bych to hral i kdyby to bylo ve vsem stejny jak jednicka :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MINERWA: s grafikou za tech 6 let moc nepohli teda
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já věděl, že na to nemám čekat a pustit si to až další den. V hromadě onlinovek a anime to byl snad jediný zajímavý trailer.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Vrcholem Summer Game Show byl nový trailer na české Kingdom Come 2 - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/summer-game-fest-kingdom-come-2-hry.A240607_162531_bw-novinky_srp
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Už je to za rohem!

Setkání Kingdom Come Deliverance - Oficiální stránky městysu Rataje nad Sázavou
    https://www.obecrataje.cz/zivot-v-obci/kalendar-akci/setkani-kingdom-come-deliverance-532_290cs.html

MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: já hrála v 11 letech dooma a tam byla motorová pila myslím taky :))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ELECTRICKOTA: jako Henry se v noci nikdy netoulám lesem, mohla by přijít bouřka a největší horor bylo to obcování s ďáblem, jak tam pak na tebe vyběhnou 3 lapkové.....a proč skončím vždycky se slepicí?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já jsem tak starej, že jsem se ke hrám dostal až někdy v patnácti, jelikož za komoušů žádné nebyly, ale jo, rodiče se absolutně nestarali.

Zase je pravda, že i tehdejší největší masakry jako Wolfenstein nebo Doom vypadaly dost směšně, prostě sprajty, co se občas rozprsknou (navíc já stejně hrál hlavně Civilizaci jedničku). Dnes je pochopitelné, že se rodič zhrozí, když vejde malému capartovi do pokoje a vidí, jak tam někdo ve 4K fotorealistické grafice uřezává lidem hlavy motorovou pilou.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FINGIS: já ani svého kluka v ničem neomezuju, přijde mi to zbytečný, jediný co má zakázaný jsou horrorový hry protože pak nespí :)
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    ELECTRICKOTA: Nam to taky nikdo nekontroloval. Rodice casto ani nevedeli, co hrajem, protoze ty hry nekupovali.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FINGIS: Dost záleží na typu hry, ted hraju Hellblade 2 a vypadá naprosto libově ale 30-50fps a víc ani prd, ale ta hra je i při malých fpskách v pohodě responzivní a nevadí mi to.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MINERWA: 18+ ? :D Já nevím asi jsem postižený, ale hraju hry od útlého dětství a nějaká nálepka 18+ mě nikdy nezastavila :D
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    MINERWA: Nevim kolik fps ma jednicka, asi 30. Doted to stacilo a muze I dobudoucna. Osobne ale 60 preferuji i za cenu rozliseni ci RTX. Tohle je ale casto k nastaveni primo ve hre, treba bude i zde.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    FINGIS: a kolik má nynější kcd na ps5?
    asi mně to bohatě stačí, hraju na metrový televizi a nic se neseká
    FINGIS: pokud vím, tak je to 18+ ne? :D
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    AIAX: Souhlas. Holt pokud mas vice vykonostnich kategorii v jedne konzolove generaci, hodilo by se vic moznosti nastaveni. Jinak jsou vsichni na XS nasrani.
    AIAX
    AIAX --- ---
    FINGIS: Jako jo, Esko stojí o polovinu míň a můžeš na něm hrát hry z Xbox Passu, takže ušetříš fakt dost. Ale stejně mě sere, jaká je to šílená koule na noze.
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    ELECTRICKOTA: Skoda, ze nemuzes mit vic nastaveni kvality. Na PC si proste shodis detaily. XS to trochu kazi, ale alespon ke neco dostupnyho pro lidi, kteri nemaj na jiny konzole. Ja bych v detstvi na PS5 nemel, a PC taky neco stoji.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FINGIS: Spíš za to může series S, vždycky se prvně musí optimalizovat na to nejslabší.
    Jinak porovnání výkonu:
    Xbox Series X: 12 TFLOPS
    PlayStation 5: 10.28 TFLOPS
    Xbox Series S: 4 TFLOPS
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    TOFI: Na Pushsquare jim to davaji dost sezrat. Devs to zduvodnuji Xboxem, ale snad pridaji na PS5 performance mode na 60fps.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam