• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: mě asi mátlo, jak na mě Fricek a spol furt řvali "Hej that's Henry, is he blind?" jak stáli u hospody, ale jak to myslíš s tím "posíláním", jakože by interakce nefungovaly?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: však Jindru zdraví jinak když na sobě má mnišský roucho, kladou řečnícké otázky "neměl by být v klášteře? co dělá venku?"
    A u vousatého jedince v dámských hadrech by asi zdravili ironickým "čau ty nádhero" a pár empatických jedinců by mohlo projevit starost..
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NOOLY: to je jako Rusko≠Putin :D ...true but....
    MATHEZ: moc nechápu, kam by koho měli posílat, ale jakože zdravit by Jindru mohli jinak, když má na sobě třeba to mnišský roucho......
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    MINERWA: Vím, že to zní divně, ale KCD ≠ DV.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: mě by se líbilo kdyby Henry mohl cross-dressovat a myslím že by byla sranda naskriptovat adekvátní reakci NPCček; když chodíš v mnišskym tak tě posílaj do kláštera, fousatou buchtu by posílali do nějaký freak show, banditi by měli hlášky o tom že teda tudle fousatou buchtu jen zabijou ale neznásilní atp...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIST: ještěže je v tý hře sběr kytek, jinak nevim....ale první průchod byl masakr, dva měsíce před zakoupením mi umřel bratr, tak jsem tam vraždila na potkání

MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIST: já jsem střed spíš do prava, jestli bych si měla vybrat z levý a pravý strany, a všichni mi tam psali, že jsem libtardí píča, tak nevím
    AIST
    AIST --- ---
    MINERWA: asi chápu, že jste si moc nerozuměli :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    a včera jsem si hrála s UI a takhle nějak by vypadal můj Jindřich ze Skalice

MINERWA
    MINERWA --- ---
    pro zlepšení nálady

MINERWA
    MINERWA --- ---
    Mně dál Vávra ban, hru si nekoupím a ani ji nehodlám vychvalovat, nechápu, že bojovník za svobodu slova mi dá ban, pokrytec!!!
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    AIAX: stav preorderů a zpomalení preorderů po oznámení denuva + samotnej marketingovej fuckup denuva (jejich discord byla katastrofa) tomu asi dost pomohli; sem zvědavej jak půjdou prodeje.
    mám tam poslaný cvčko, tak snad dobře :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BAT: Technicky hra patří Plaionu, respektive Embraceru. I ta aféra s Denuvo má nejspíš kořeny v tom, že majitel a vývojář se neshodnou, co udělat nebo neudělat.

Asi klobouk dolů před Plaionem, že jim nechává ve všem volnou ruku, pod takovým EA by měli jinou vojnu, ta by se s nimi nemazala.
    BAT
    BAT --- ---
    AIAX: No v nejakem poslednim videu zminili ze "se snazi" to na GOG dostat, tak snad to tam casem bude.
    (btw. nevim jake ja na to potreba "snazeni", je to jejich hra, snad si ji muzou dat kam chteji ne?)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BAT: Jestli tam nakonec nedali to Denuvo, tak to na GOGu pravděpodobně bude. Jednička tam byla cca dva, tři týdny po startu.
    BAT
    BAT --- ---
    Dobre to vypada, ale porad si to nemuzu predobjednat, protoze to neni na GOGu :(
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    moc dobře to vypadá

Kingdom Come: Deliverance II Dev Livestream #2
    https://youtu.be/Ty9ACQ_sS5Y
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Kingdom Come: Deliverance II Official Live Action – Kuttenberg
    https://www.youtube.com/watch?v=yjRLhfgCIEo
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance od Warhorse Studios bude seriál - CzechCrunch
    https://cc.cz/z-kingdom-come-bude-serial-vyjde-uz-za-par-dni-v-hlavnich-rolich-jsou-herci-jindricha-a-pana-ptacka/

Sedmýho na YT kanálu Warhorse je první díl.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Kingdom Come Deliverance with ultra-realistic graphics Gen-3 video to video Runway Artificial AI
    https://www.youtube.com/watch?v=zozDdwauMBo
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Tak jestli je to tak, tak velkej palec nahoru, to bude pecka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam