• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    AIAX: Hry nekradu uz skoro 30 let, a jakykoliv DRM nenavidim z principu, protoze jsou to intrusivne sragory a ja je na svem kompu nechci.
    Na pripadnem zpomalovani uz nezalezi, protoze si zadnou hru s DRM stejne nikdy nekoupim.
    AIAX
    AIAX --- ---
    JAMILLOS: Já myslím, že to dost záleží na implementaci, kdysi jsem viděl dost robustní test, některé hry Denuvo nezpomaluje vůbec, některé trochu, pár hodně.

Mimochodem by mě zajímalo tohle - kdyby náhodou někdo vynalezl DRM, které nemá vůbec žádný dopad na performance, kolik lidí by ho hejtovalo stejně. Mám totiž pocit, že lidí, co Denuvo hejtují kvůli zpomalování, je jen půlka a ta druhá půlka jsou piráti, které prostě sere, že nemůžou torrentovat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAMILLOS: vynecham to, ze vavra je lidsky proste obycejnej sebestrednej curak, kterej se pouze cim dal tim vic nori do ezo, dezo konspiracni bubliny, tak mi rekni,proc bych mel nekdo dneska piratit hry. napriklad prvni kcd jsem koupil na steamu v akci za 4eura vlastne jen proto, abych si uvedomil, ze tyhle hry na hrdiny me nebavi a ze to ma sileny ovladani. 4e jsou fakt smesny drobny za legalni gamesu. napriklad v akci asi za 15e mam celou serii Doom...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FANDOR80: hra nepochybne nie je len o Vávrovi, ale keď sa bavíme o tom, kto dáva bany na FB profile Vávru, tak to nie je spousta skvělých lidí.
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    Hra není jen o Vávrovi, podílelo se na ní spoustu skvělých lidí.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MINERWA: Denuvo je drsná protipirátská ochrana, kterou v současnosti umí v crack komunitě prolamovat jedinej člověk (ovšem je to nějakej fakt magor), kterej se na to ale vykašlal, ovšem je možný, že to teď dělá někdo jinej. Logicky by sis řekla, že pokud člověk nepirátí, může mu to bejt ukradený (sic!), ale problém je v tom, že Denuvo je robustní systém, kterej v hrách někdy způsobuje různý lagování a podobný potíže, takže to někdy sere i vlastníky originálek. Jelikož se to platí paušálně (a asi je to dost drahý), leckteří vydavatelé to tam nechají třeba rok, a když největší prodejní čísla slezou, prostě tu ochranu zrušej (a pak se teda hra hned objeví na torrentech).

PS: Nechat si takhle zkazit oblíbenou hru kvůli politice, o který stejně všichni víme hovno, je podle mě pošetilý a rozhodně škoda, nicméně je to samozřejmě tvoje věc.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: jo aha, sem si to asi blbe precetl, ses ptala jestli to bude mit jakoukoliv ochranu nebo ne. Never mind.
    BAT
    BAT --- ---
    MINERWA: huh>??? ty jsi se PTALA jestli to Denuvo mit bude nebo ne. JA ti ODPOVIDAM, ze nebude a linkuju zdroj kde to vyvojari tvrdi.
    Tak nevim co myslis tim "vzdyt to pisu".
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Nebude mít žádnou ochranu, do pár minut od vydání je to na torrentech. Čímž samozřejmě neschvaluji pirátění.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    že nebude mít denuvo ochranu, neznamená, že nebude mít žádnou
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BAT: vždyť to píšu
    BAT
    BAT --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: jo, já vim..., nevíš, jak to bude s tou ochranou proti pirátění? :P někde jsem slyšela, že dvojka nebude mít tu denuvo ochranu, vůbec nevím, co je to denuvo ochrana :D ale zjistim si to sama
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Naprosto legitimní, nelze proti tomu říct ani ň.

Ale upřímně řečeno, pokud jsi takhle velká fanynka KCD1 a dvojku si fakt nekoupíš, tak spíš trestáš sama sebe než Vávru, tomu je to úplně u prdele. No hate, just saying.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: chápu, to já radši zhebnu :))
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: ja do basy potreboval, nemel sem u sebe obvazy a k Peskovi bych nedobrhnul
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: jakože mě zavřou za to, že sbírám pelyněk? ale prsim tě :D ne, fakt mě už pár let nezavřeli, a když jsem někde hledaná, tak jdu jinam :D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: řekni to po šesti hodinách hraní bez sejvování, buď odvážná :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: já se zavřít nenechám, nikdy! :))
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: ale to asi říkám něco, co tu v klubu každý ví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam