• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BAT
    BAT --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIAX: jo, já vim..., nevíš, jak to bude s tou ochranou proti pirátění? :P někde jsem slyšela, že dvojka nebude mít tu denuvo ochranu, vůbec nevím, co je to denuvo ochrana :D ale zjistim si to sama
    AIAX
    AIAX --- ---
    MINERWA: Naprosto legitimní, nelze proti tomu říct ani ň.

Ale upřímně řečeno, pokud jsi takhle velká fanynka KCD1 a dvojku si fakt nekoupíš, tak spíš trestáš sama sebe než Vávru, tomu je to úplně u prdele. No hate, just saying.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: chápu, to já radši zhebnu :))
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: ja do basy potreboval, nemel sem u sebe obvazy a k Peskovi bych nedobrhnul
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: jakože mě zavřou za to, že sbírám pelyněk? ale prsim tě :D ne, fakt mě už pár let nezavřeli, a když jsem někde hledaná, tak jdu jinam :D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: řekni to po šesti hodinách hraní bez sejvování, buď odvážná :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: já se zavřít nenechám, nikdy! :))
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: ale to asi říkám něco, co tu v klubu každý ví...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: to co říkají se odvíjí od hadrů co máš na sobě a reputace kterou v dané lokalitě Henry má.
    Byly chvíle, kdy mě zdravili "ten má koule se tady zase ukázat".
    To bylo tak, že sem se vydal v noci na vejlet, spadnul z útesu a před vykrvácením mě zachránilo jen dát pěstí strážníkovi, páč předtím než Henryho hodí do basy tak ho aspoň zafačujou :).
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: hrozně mě našvalo, že si jako Jindra nemůžu obléknout surkot! :D
    mě fascinuje, že na mě cizí lidi řvali "ahoj Jindro", pak jsem si ale vzala perk na jejich blbou paměť a už mě nikdo nezdraví, maximálně Pešek s Terezou
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: Když si na sebe vezmeš mnišskej mundůr, NPCčka okolo kterých projdeš to komentujou "neměl by být v klášteře? co dělá venku?"
    Jinými slovy, Jindru posílaj do kláštera, páč tam podle svého oblečení patří.

A na vousatou ženskou by asi taky nějak reagovali :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MATHEZ: mě asi mátlo, jak na mě Fricek a spol furt řvali "Hej that's Henry, is he blind?" jak stáli u hospody, ale jak to myslíš s tím "posíláním", jakože by interakce nefungovaly?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: však Jindru zdraví jinak když na sobě má mnišský roucho, kladou řečnícké otázky "neměl by být v klášteře? co dělá venku?"
    A u vousatého jedince v dámských hadrech by asi zdravili ironickým "čau ty nádhero" a pár empatických jedinců by mohlo projevit starost..
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NOOLY: to je jako Rusko≠Putin :D ...true but....
    MATHEZ: moc nechápu, kam by koho měli posílat, ale jakože zdravit by Jindru mohli jinak, když má na sobě třeba to mnišský roucho......
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    MINERWA: Vím, že to zní divně, ale KCD ≠ DV.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MINERWA: mě by se líbilo kdyby Henry mohl cross-dressovat a myslím že by byla sranda naskriptovat adekvátní reakci NPCček; když chodíš v mnišskym tak tě posílaj do kláštera, fousatou buchtu by posílali do nějaký freak show, banditi by měli hlášky o tom že teda tudle fousatou buchtu jen zabijou ale neznásilní atp...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIST: ještěže je v tý hře sběr kytek, jinak nevim....ale první průchod byl masakr, dva měsíce před zakoupením mi umřel bratr, tak jsem tam vraždila na potkání

MINERWA
    MINERWA --- ---
    AIST: já jsem střed spíš do prava, jestli bych si měla vybrat z levý a pravý strany, a všichni mi tam psali, že jsem libtardí píča, tak nevím
    AIST
    AIST --- ---
    MINERWA: asi chápu, že jste si moc nerozuměli :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam