• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    MATHEZ: Aha takže na Galaxy to už najít jde, ale na jejich webu ještě ne.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    MATHEZ: Já to nevidím ani přes search, můžeš to zkusit znovu? Možná se u nich jen někdo uklikl a už to smazali.
    BAT
    BAT --- ---
    MATHEZ: Jo, to zni docela dobre, muzes.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BAT: Můžu Ti říkat Bandalfe?
    BAT
    BAT --- ---
    MATHEZ: No tak to at si nacpou do gati, ja to bez Denuva nekupuju!!!
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    AIAX: zatim neni zalistovano ve Store, ale hra jako taková už jde dohledat pres search, jen buy buttonek a nějaký vizuály chybí; nevim jak přesně vypadá proces listingu na gog store, ale listing v searchi je prvni krok

BAT: wut? denuvo není a nebude
    BAT
    BAT --- ---
    MATHEZ: Prosimte neplas.
    Na GOG se jen pripravuje specialni stranka na ktere se vyvesi, ze to na GOGu neni a nebude, a pod tim odkaz na Steam/Epic s Denuvo, protoze lidi jsou porad nejak zmateni.
    AIAX
    AIAX --- ---
    MATHEZ: Cože, jak vyskočilo? Já to na GOGu nevidím.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    JAMILLOS: Nechci kupovat steam verzi z Alzy, jednicku mam na GOG accountu, rad bych tam mel i dvojku. A chtel bych base game + cool hadry k tomu, takže asi gold edice?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MATHEZ: Co konkrétně? Na EPICu je to taky. Cena 1214 (předpokládám base game), vydání 11. února.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Teď mi KCDII vyskočilo na GOG, zatím to nejde koupit, ale zřejmě se to připravuje. Máte někdo info?
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Vanoce jsou tady :)

Kingdom Come: Deliverance 2 Gameplay - The First 43 Minutes | IGN First
    https://www.youtube.com/watch?v=F6GXG1HD6bg&ab_channel=IGN
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Exkluzivní rozhovor o KCD II: jak Kutná Hora umožnila vyprávět jiné příběhy
    https://youtu.be/Fr8p3zghMEc
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Cesky dabing :)

Premiéra CZ Dabingu Kingdom Come Deliverance II
    https://www.youtube.com/watch?v=B8sLGYM8W7o&ab_channel=Xnapy
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CHRMLE: Pacific mode asi nebude, predsa len sú Čechy od Tichého oceánu dosť ďaleko
    BAT
    BAT --- ---
    CHRMLE: Mozna se pletu, ale ja si spis myslim, ze s tim kradenim mece ten fail nebyl v tom, ze ho videli pul hodiny predtim kdyz tam kolem obchazel aby ukazal zaijice, ale ze to pokazil tim, ze se nechal nekym videt kdyz ten mec za bileho dne pred zraky nekjolika mestany a strazi vesel na tu radnici.
    Aspon by to tak bylo logicky - ukol byl "ukradni mec a poves na radnici, a nesmi te nikdo videt" - prijde mi logicky, ze to "nesmi te nikdo videt" zahrnuje i fazi veseni na radnici.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Jeees pani a damove,

pojdte se bavit o featurach :)

- moc se mi libilo vetveni questu v ukazce mise, samozrejme me zajima, jestli musim chlapa fakt pohrbit, nebo ho staci zahodit nekam za plotem. Mozna do detailu jak "chytre" NPC jsou, nebo jestli je to skritpovane.
    - pak me zajima, jestli muzu tu nebohou babicku, ktera nam pomohla od smrti, usmrtit okamzite... mam pocit, ze ji v tomto krutem svete cekaji osklive veci a nechci, aby se trapila
    - pochopil jsem to spravne, ze tentokrat neni pacific mode uplne moznej? To je skoda, libilo se mi, ze se ze vseho muzu vykecat / utect pred tema co chtej Timyho.
    - konecne mame free view mode! To kvituju na to zirani a screeny
    - co myslite... kutenberg skvelej... ale uvidime alespon v dalce slavna mesta Tschauslaw (dekuji borci co me tu opravil, doted premyslim, co to znamena v nemcine) a Kolin?
    - trochu me vystrasila mise s tim ukradnutim mece - jakoze kdykoliv me jakkoliv uvidi, tak je to dycky mission over? Jak dlouho jim funguje "pamet" (dojdu tam jednou, uvidi me, ja jdu pryc, prijdu za tyden, nikdo me nevadi, stejne fail mise?)
    - nejaky inside zpravy o HC modu? Nejradsi bych sel od zacatku HC
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Vávra tam je zaměstnanec, už mu to nepatří, "trestáte" švédskej korporát a potažmo ostatní zaměstnance WH který maj tu smůlu, že Vávra umí psát questy a pracujou s ním.

MINERWA: tady ne, ffs; je tu na to klub, víme? třeba tenhle, ale vypadá to že bude potřeba založit auditko spešl na pana Hanuše z Moskvy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam