• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TOFI: vypadá to skvěle - teď questy s těma "migrantama" dostanou kapku jiný rozměr - ještě by Ti to mohlo automatiky snižovat HP, pokud nebudeš vhodně oblečen a nebudeš dlouho u ohně
    Kolik hodin denně je světlo? Předpokládám, že tak daleko Ti modeři nešli, že by světlo bylo od 9 do 16.
    BAT
    BAT --- ---
    JUNGLER: Vintage Story
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JUNGLER: the sims? čtyřka se už i dá brát jako rpg kvůli úkolům etc.
    DATEL
    DATEL --- ---
    JUNGLER: Medieval Dynasty
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JUNGLER: Hogwarts Legacy treba
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AIAX: Na to neměli kapacitu nejenom ve Warhorse. Řekl bych že dosud nic takového neudělal nikdo. Nebo víte někdo o rpg ve kterým by se reálné střídaly roční období? Ne jenom tím že prelezes do ledový části mapy?
    AIAX
    AIAX --- ---
    JUNGLER: To střídání období by asi potřebovalo i hromadu dalších změn a úprav. Například sedláci by asi nemohli přehazovat seno, v lese by asi ptáci zpívali jinak, dny by musely být kratší, obchodníci by nemohli prodávat čerstvé zelí a tak dále, a tak podobně.

Počítám, že na tohle už prostě Warhorse neměli kapacitu, stejně jako na "výrobu" dětí a dalších dost důležitých věcí.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TOFI: Hustý... Spoustakrat jsem při hře uvažoval, že už uběhlo fakt hromada dní a ve hře je furt jenom léto a že by bylo fajn kdyby se i tohle v průběhu hry měnilo. Tipuju ale že ten móod to jenom na tvrdo přehodí na zimu. Fakt by bylo super kdyby to hecli a změnu ročních období zahrnuli do základní hry. Otevřelo by to hromadu dalších možností ve vyprávění. Ale teda asi kurevsky hromadu víc práce 😂
    TOFI
    TOFI --- ---
    poslusne hlasim, ze mod funguje a je to s nim ted v zime bozi :-)

TOFI
    TOFI --- ---
    laka me si tam dat snehovy mod, nezkousel to nekdo?
    Snow Mod at Kingdom Come: Deliverance Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1114
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PETINY: ta hudba úplně na konci jako upoutávka na další díl, mě to rozbrečelo, není zase naplánovaný nějaký koncert v Praze?
    PETINY
    PETINY --- ---
    líbí se mi tenhle styl marketingu, navíc ty herecký výkony jsou 10/10

Kingdom Come: Deliverance II Official Live Action - Combat
    https://www.youtube.com/watch?v=eKKFuyiUrFo
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Jarda Dušek je můj národní hrdina, nicméně nezapomínal bych na tohle :-)

S čerty nejsou žerty - JE TO REBEL !
    https://www.youtube.com/watch?v=k2gM1zk6lD8
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BAT: já ho mám primárně spojeného s postavama králů z činoherních pohádek na ČT a pak jako Jaroslava Duška z Hospody, takže za mě v pořádku:)
    AIAX
    AIAX --- ---
    MYKEZ: Viktor je nejlepší na světě.

Akorát mě sere jeho nesmyslné přesvědčení, že úrovně obtížnosti jsou zlo a dobrá hra má mít jen jednu. Fakt doufám, že i dvojka bude mít Hardcore mód, ten byl na jedničce ze všeho nejlepší.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Prosimvas, tady mate na uklidneni Viktora, to je znamej vselek:

Exkluzivní rozhovor o KCD II: větší bitvy a obléhání hradů
    https://www.youtube.com/watch?v=k-8s2dYB55k
    AIAX
    AIAX --- ---
    MATHEZ: Já to beru jako důkaz, že Vetchý je dospělý člověk a profesionál.
    BAT
    BAT --- ---
    CLAVEN: jj, podobne jako tady ten Nyx :)
    (ne ze bych se nejak chtel zastavat twitteru, ale ty zase perlis :))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tweetu, čo to je? Aha to je taká tá sociálna sieť pre boomerov
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    CLAVEN: uz asi tyden je celej marketing KCD postavenej na jeho tweetu kde si dela prdel ze srovnani KCD1 vs Veilguard
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam