• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TOFI
    TOFI --- ---
    MYKEZ: ja jsem znovu rozehral 1 od zacatku abych nacerpal atmosferu nez vyjde 2
    BAT
    BAT --- ---
    Ohledne toho jestli bude KCD2 na GOG, porad nic noveho?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já se těším hodně. KC:D je jedna z oblíbených her. Ovšem s mým tempem hraní a s tím, že mám na současným listu asi 5 nebo 6 her, které jsem si k o koupil a ještě nestihl hrát, tak to vidím na Royal edici včetně všech DLC, který za 2 roky vyjdou.
    AIAX
    AIAX --- ---
    MYKEZ: Nějaký polský Youtuber říkal (možná se prořek?), že embargo končí 3. 2. v pět hodin středoevropského času. Neboli den před vydáním.

Toho desátého budou nejspíš jen nějaké preview, první dojmy apod.
    AIAX
    AIAX --- ---
    SEJDA: "Bavíme se s Vávrou o hře" vs. "Bavíme se o Vávrovi".

Najdi pět rozdílů.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Jinak za dva dny (v pátek 10. 1.) už by se měly objevit recenze.

Kingdom Come: Deliverance II už míří k recenzentům » Vortex
    https://www.vortex.cz/kingdom-come-deliverance-ii-uz-miri-k-recenzentum/
    iDNES.cz – s námi víte víc
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/nejocekavanejsi-rpg-hry-2025.A250106_094227_bw-novinky_srp/foto/SRP9dca3ba59f_KCDII_GC_RIDER.jpg
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    A Vávru si tu klidně řešte, dokud to nějak souvisí s KC:D, jak píše MATHEZ. Obvykle to tak i začne, a pak přijde lavina třiceti naprosto nesouvisejících příspěvků...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    CLAVEN: Těšim se dost, ale asi si ještě pár měsíců po vydání počkám na první patche a bugfixy.

Každopádně když nemám co říct, tak radši neřeknu nic :) A máš tam teda do data vydání RO, třeba se pak budeme bavit o hře.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MYKEZ: a o čom sa chceš konkrétne baviť ešte 3 týždne?

Povedz nám, ako veľmi sa na KCD2 tešíš. Veľmi? Ukáž ako.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    SEJDA: Fakt si na Vávru založ(te) nějakej jinej klub. Příště už teda RO.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    AIAX: nevim proc, kdyz se v mediich chteji bavit o KCD, pozvou si Vavru. Ale tady se o Vavrovi bavit nesmine?
    Slusne to neni, je to tako bublinove.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Zrovna jsem prosil Mykeze, aby tady ty bláboly o Vávrovi promazával, a sotva jsem dopsal, už je to pryč. Díkybohu.

Jinak KCD2 už na 12. místě v globálních bestsellerech, pořád skoro měsíc od vydání. Slušné.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HONZA09: mohl by tam byt mor, a lidi by se mohli chtit sami nechat promorit
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHEZ: Budou v KCD2 černoši?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Domluvte si rohovnický souboj a nezasírejte to tu sračkama, případně si založte k Bandalfovi nový auditko který se bude soustředit na analýzu jeho myšlenkových pochodů a otcovských kvalit. Sem patří zmínka o Vávrovi pokud je spojena s KCD.
    díkyčau
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    HONZA09: No jo, to je fakt, po vydání budu muset tohle auditko asi smazat (:
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No a už se těšíte až bude Vávry plnej internet ještě dva roky po vydání KCD2 a budou si ho zvát i na ČT a podobně?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    REDSNAKE: Vávra dělá to samý, jen k tomu přidává, že to vlastně dělaj všichni špatně a jen on to dělá dobře.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CLAVEN: Celý to složení těch lidí je úplný dno. Jedinej jakž takž normální člověk tam je Tuček.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CLAVEN: Takovej čínskej agent. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam