• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ADAMIRA: jj, to byla Vávrova geniální marketingová strategie asi :-D Cope harder, tady máš jeden za všechny a čau :)
    Kingdom Come: Deliverance review - history is a double-edged sword | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/kingdom-come-deliverance-review
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Černoši a jiný píčoviny mě v KCD

Instrukce:
    vulgární anketa, sorry

40 hlasy od 40 respondentů

MINERWA
    MINERWA --- ---
    Kingdom Come: Deliverance II Where's my stuff?
    https://www.youtube.com/shorts/kmiMZcagRUY
    AIAX
    AIAX --- ---
    PETINY: Berou to jako zradu, že zrovna Warhorse dalo do hry černocha a gay romanci.

Pobavilo mě, když jsem viděl u Vávry nějaké tweety o tom, že jsou lidi hlavně z té gay romance zklamaní, že prý mysleli, že KCD je křesťanská hra. Tak je Dan rychle vyvedl z omylu :D

Na druhé straně se vlastně nedivím, že si v Americe někdo mohl myslet, že ta hra propaguje křesťanství, protože se tam všichni zdraví "Pochválen buď Ježíš Kristus" a podobně. Je to stejné nepochopení, jako když lidi z druhého tábora byli bytostně přesvědčení, že ve Warhorse jsou samí rasisti, když ve hře nejsou žádní černoši. Prostě se obě skupiny dívají na svět skrz ty americké brýle, a tak mají pokřivený obraz.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    CYBERKOTLIK: tak mi to chybělo, ale nejde.
    Autotravel ti přeruší jen náodná událost, sám to neovlivníš
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Jde v jedničce nějak přerušit autotravel, poté co někam kliknu na mapě? nebo vytvářet vlastní travel pointy?
    PETINY
    PETINY --- ---
    HUGH_BOYLAN: někdy po první půl hodině přijde na to, že se dá pauzovat dialog, což v 1 nešlo, respektive šlo jen skipovat, proto je to takový zmatečný. Ale to není na vrub devů, protože dtto JULIAN:
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JULIAN: Takže není rozumět ani jim, ani tomu, co říkají postavy ve hře? To je v tom případě dost špatná pointa.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: tak to je pointa streamu s devs, ne?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MYKEZ: Proč do toho ti devs tak melou? Obzvlášť ten vlevo mě irituje. Dost trapné, skoro si myslím, že to štve i samotného streamera.
    PETINY
    PETINY --- ---
    tvl to co se děje na Twitteru je šílený - lidi jsou schopní z random tweetů random lidí poskládat 30 minut exposé na drama, který je úplně vycucaný z prstu, a podávat to jako fact-based research. Těm lidem normálně jebe - https://www.youtube.com/watch?v=VmTn_lVLtbE

MYKEZ: nečekal jsem, že u toho vydržím, a zkoukl jsem to skoro celý, ten začátek je fakt epickej, jednička mě takhle nebavila ani jako hráče, natož diváka.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MEDWYN: hrát to na malém displayi je degradace a urážka imho
    AIAX
    AIAX --- ---
    MEDWYN: Tvl hrát takovou hru na Switchi, to je jako se dívat na nějaký spektákl na mobilu. Mají aspoň nějak přepracované UI, abys ty mravence vůbec přečetl?
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    MINERWA: Na Switchi ji mas v kapse i v cekarne u doktora?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LUCIEN: to záleží na tom, jak máš velkou televizi....já doporučuju ps5
    co z tý hry máte, když jí nemáte na velký televizi?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    LUCIEN: zeptej se na redditu, co si pamatuju tak si to hodne lidi chvalilo
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Hrál jste někdo KCD1 na Switchi? Dá se to, stojí to za to?
    AIAX
    AIAX --- ---
    MYKEZ: Překvapil mě trochu antiklimatický nájezd titulku "Kingdom Come Deliverance II". V první hře hrála bombastická hudba a objevil se ten parádní zlatý emblém, tady jen prdí smutná trumpeta a emblém nikde, jen obyčejný nápis.

Jinak filmečky ještě lepší než v jedničce. A pokud takhle Luke Dale bude pokračovat, tak mu dají nominaci na TGA. Je fakt skvělej.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MYKEZ: já ji zakládat nebudu, to musí někdo jiný
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MINERWA: Nějak se to v hlasování nelíbí (čemuž se teda upřímně nedivím), ale zkus to třeba znova nebo jinak.

Jinak záznam dnešního streamu s plným gameplayem je tady:

https://www.youtube.com/live/AQqJCvpmzqE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam