• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    KOUDY: Podle mě jediná co může být ještě lepší než Kingdom Come 2, za předpokladu že GTA 6 bude odloženo na příští rok, je Monster Hunter Wilds. Ale je to samozřejmě trochu jiný žánr. Pak tu máme Civ 7, což je úplně jiný žánr, Avowed a AC Shadows což budou nejspíš propadáky. No a v neposlední řadě Like a Dragon: Pirate Yakuza a možná i InZOI by mohly být velmi zajímavé hry, ale nemyslím že budou lepší
    Takže určitě by warhorse mohli udělat nějaké vítězné tažení pro ceny, uvidíme :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja ani nevim co ma letos vyjit za nejaky AAA tituly. novej AC bych nejspis uplne za AAA nepovazoval a GTA ma sice pry vyjit v zari, ale na to bych uplne nespolehal. Zatim jsme videli jen jeden trailer, takze imho ma klidne KCD2 sanci nejaky hezky ceny uzmout pro sebe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VEVERCAK: Určitě to bude hit, určitě bude hromada 10/10, ale z Game Awards podle mě nic nebude. To je dost mass-marketová, mainstreamová a spíš americko-japonská věc, sofistikovanější a osobitější evropské hry se moc nechytají. A když už, tak spíš indíčka.

Ale třeba tentokrát dostane alespoň Jan Valta nominaci. To, že ji nedostal už ve 2018 svědčí o tom, že herní novináři prostě nepoznají dobrou hudbu, ani kdyby je hryzla do zadku, protože žádná hra tehdy nominovaná na nejlepší hudbu (RDR2, Celeste, Spiderman, Ni No Kuni, GoW, Octopath Traveller) nesahá KCD1 ani po kotníky.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Už jen dva dny do dvojky! Tohle budou nejdelší dva dny za poslední roky :D Hlavně se modlím aby hra uspěla aby mohlo být další dílo od Warhorse... Určitě měli větší rozpočet než u jedničky takže se opět musí prodat statisíce, miliony kopií. Pořád si naivně myslím, že hra bude masivní hit, vyhraje game of the year. a nechá daleko za sebou Assassins Creed Shadows a další adepty.. Uvidíme, jestli herní trh dokáže ocenit opravdu kvalitní autentické hry s velkým rozpočtem
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    CIBL: Ano na to jsem narazil. :) Ale nějak ... :D no ehm to by nebylo čestné. Vypáčit truhlu nebo kapsy pokud to bude quest, tak ok, tam bych si to nějak řekněme.... :D

MATHEZ: Aha, díky já jen že se snažím nemít fail questy a teď tedy jeden mám. Ale asi tedy pokusím se vypnout mé OCD. ;)

JUNGLER: Pokoušel jsem se alespon ten první match vyhrát asi 2 hodiny, jen to klikání na přihlášení do turnaje a čekání než se přejde do boje bylo úmorné. Ale ty turnaje fakt ten můj špatný timing mi těžce nepromíjí. :) To už se kupodivu víc natrénuji na kumánech a lapcích. ;) Pokud mě nepřepadnou zezadu a neoblkíčí. Ale výroba sejvovice to jistí. Já to asi možná hraju na ten hard? Ale vědět že když skončí den tak i když se nepřihlásím budu mít fail, tak pravda měl jsem to zkusit na nějaké potřénování bez rizika ze zhebnu je to dobré.

Jakožto někdo kdo má nějaké zkušenosti s vlastním vývojem mám trochu jiný vhled do her, tak i tak je KCD fakt nádherná hra. A už jen to bloumání po krásné krajině si užívám. Dokud se nesepne můj analytický mozek, když mě třeba nějaká chyba v naprogramování hry nezabije.

Ale díky všem za info. Takže na turnaj zatím kašlu a nechám ho faill. :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ROLAND: Já turnaje vnímal jako zábavný potrénování... prostě jsem se pokaždý účastnil s vědomím, že dostanu na budku ale zároveň, že mi pokaždý dingne několik bojových statů. Navíc se pak v turnaji týden co týden dařilo lépe a nakonec jsem ho tímhle způsobem komletně udolal :) Prostě k tomu nepřistupovat, že to musíš hned vyhrát... to imho takřka ani nejde. V reálu taky člověk nevyhraje hned první turnaj na kterej vleze. V pozdějších fázích, když už třeba člověk ví, že se dostane do finále, dává smysl to i ještě víc osvěžit sázkami s mlynářem aby měl člověk ještě větší motivaci to vyhrát :)
    Každopdáně reálně jde turnaj imho vyhrát až opravdu v hodně lategame fázi.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ZOIDBERG: já ignoruju turnaje i truhly, ale narazil sem na quest, kterej se bez páčení truhly nedá dodělat, což je pěkně blbý.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MATHEZ: I já, notorický vyžírač questů, jsem ten turnaj minul. Raději jsem se v noci cvičil na zamčených dveřích a truhlách…
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ROLAND: opakuje se to kazdej tyden, neni duvod to cheezovat, tim ze ten prvni ignorujes o nic neprijdes; pokud si to spravne nacasujes tak je mozny do prvniho turnaje nastoupit uz se znalosti masterstriku a pak se to +/- da
    CIBL
    CIBL --- ---
    ROLAND: V noci před turnajem můžeš vlézt do zahrady za hradbami kde všichni soupeři spí a obrat je o všechno, bojují pak v podvlíkačkách.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Měl bych prosím dotaz k 1. Já jsem strašná lama na souboje. Prostě časování a kordinace myší jsem děsná lopata. Já jsem předně na strategie a strategicko taktický mozek. Ale jakmile je nějaká akce kde to chce víc správný timing a kombinaci kláves a myší, tak jsem v řiti.
    Existuje nějaký fígl jak ten první úkolový turnaj v Ratajích nějak vyhrát?
    Ta těžkost soubojového systému a pak vražedné kopce co mě vystřelují do vzduchu mě to před lety odradili hrát. Ale jak není co hrát a já rád tenhle typ her a ještě když je tam krásná krajina tak jsem si řekl že to znovu zkusím.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Nevite zlepsili locpkicking pomoci gamepadu? Zatimco na klavesnici a mysi jsem daval i hard zamky tak na gamepadu strasny stres s kazdou blbou kladkou 😅
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALESH: Ten odklad o tri mesice se ocividne vyplatil. Vavru sice rad nijak zvlast nemam, ale doufam ze ta hra bude uspesna.
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOUDY: bratr pracoval na jednicce a i ted na dvojce a rika, ze to je nebe a dudy. Chyb co se nestihnou opravit minimum a od lidi co to dostali drive, maji v podstate jen naprosto kladne ohlasy.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Na čekání (a pan Makal myslím nikdy nezklame)

„JINDRA JE HROZNÝ JELITO“ - O ČESKÉM DABINGU KINGDOM COME: DELIVERANCE S RICHARDEM WÁGNEREM
    https://youtu.be/kUBVh_hg6KA
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MORDINO: jo, ale zmenili TOS, muzes hrat max 100 hodin mesicne nebo platit vic.
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Pokud jede někdo Geforce NOW jako já, tak bude od února možné hrát i KCD2 :-)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    JUNGLER: Bráško ta možnost se otevře v mobilním georgi až 3. 2. Na webu bude i navod.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    bába pod kořenem je kcdII canon!

MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    WHS dev stream
    Kingdom Come: Deliverance II Dev Livestream #4 Watch Party With Renfail
    https://youtu.be/tyFTMHMaApU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam