• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    JAMILLOS: Mám asi 6 hodin, zatím nic. Na mém 5 let starém železe (Radeon 5700XT) to jede v pohodě na 50-60 FPS ve 1440p na High detaily. To už jsem dlouho nezažil, většinou už musím stahovat na Medium a Low.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    JAMILLOS: dal jsem tomu 20-30 minut, bohuzel vic nestiham, ale par blbosti to uz vyhodilo - drobny vypadky textur/svetla, v intru na hradbach zaseklej typek ve schodech.
    Nehovi mi facial animace a celkova prkennost, ale s tim jsem asi pocital. Soubojovej system porad stejna komedie. Volna priroda je graficky totalni luksus, tohle zvladli dokonale
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Co bugy, dobrý?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Měl jsem objenávku z Herni-svet.cz a přišla mi omluva, že jim nedodali dost kusů a dostanu to tedy až dnes a k tomu slevový kupon na 200.

Docela fér přístup. Kdybych chtěl hned včera hrát, asi by mě to sralo, ale vzhledem k tomu, že jsem to prostě chtěl podpořit nákupem, ale hrát budu až kdo ví kdy, tak mi to vyhovuje.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    AIAX: jo tam hodně pomáhá akcelerometr. Na Steam Decku se i s lukem fungovalo dobře. Je fakt, že s normálním gamepadem se to opravdu nedá :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    JUNGLER: Boj je s ovladačem lepší, ale lukostřelba zhruba něco takového:

Trying to aim with a controller - Crossplay
    https://youtu.be/0Mjz6j_CUzA?si=1pjsjtrF8IQOqcxG
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    REDSNAKE: na controleru uplně v pohodě. Hodně jsem hrál jedničku na Steam Decku i na PC. Když hraju na počítači, tak ač na většinu hry používám klávesnici/myš, tak mám stále připojenej i gamepad a při soubojích vždycky šáhnu po gamepadu, protože se mi prostě na ovladači boj kočíruje líp.
    AIAX
    AIAX --- ---
    JUNGLER: Recenze tvrdí, že mezi performancí na venkově a v Kutné Hoře není žádný rozdíl, narozdíl třeba od takového Dragon's Dogma 2 apod. Netuším, jak to ve Warhorse začarovali, ale prý není.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hrajete to někdo na kontroleru? Až se stydím zeptat, ale s přísunem novejch členů domácnosti jsem přišel o herní kout a tak mám teď připojenej komp k televizi a hraju většinou s ovladačem, protože myš a klávesnice jsou na gauči meh...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Stihl jsem zatím jenom úplnej začátek, po treningovém souboji s Ptáčkem a několika partičkách kostek mě včera od hraní vyrvalo řvoucí mimino. Kažopádne můžu potvrdit, že dosud to na Steam Decku jelo dobře. Nastavení jsem nijak neměnil a bylo tak kolem 35 - 40 fps i v té úplně počáteční fázi s bitvou o hradby. Uvidíme jak to bude vypadat ve městě, kde bude asi těch postavičet násboně více no.
    Soubojovej systém ale zajímavá změna. Je to fakt brutálně rychlejší a už se těším na bitky na ostro :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TOFI: Tak tehle není tak hrozivej. Viděl jsem to i za 15k 😂
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LOJZEE: 15 minut je urazka casu, ktery jsem v KCD stravil.
    Mam radeji celovecerni zpracovani 100-200 minut ;)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    "A pokud vim, prcali jsme je oba dva"
    AIAX
    AIAX --- ---
    TOFI: No, asi bych do té sběratelky dal něco jiného. V prvé řadě nějaké pěkně udělané kostky (nechápu, že tam nejsou), pak třeba středověké hrací karty (nebylo by něco takového cool?: https://www.epublishing.cz/sites/default/files/sken_001904.jpg), pak co já vím třeba křížek na krk, nějakou jinou ozdobu typu prstýnku, náramku atd., určitě artbook a další cool cetky se středověkými motivy, které by třeba mně udělaly větší radost než figurka, piny nebo plátěná mapa. Trošku promarněná šance, i když netuším, jestli tuhle sběratelku dělali přímo Warhorsáci, nebo Plaion.
    TOFI
    TOFI --- ---
    ted unboxing sberatelky live
    Twitch
    https://www.twitch.tv/agraelus
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ten bazmek se rozbaluje skoro pomaleji než se to stahovalo :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja jeste mozna pujdu trochu potrollit do nextgen auditka..ikdyz me tam claven uz necte..:)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Uz to lze hrat! Mejte se a good by zivote :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam