• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHRMLE: Master strike je imho neco jinyho a cervenej stit je imho zes komplet posral blok
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Guci otazka...
    Kdyz jsem byl vypusten z klady, tak jsem si sice s Barcou poklabosil, ale nezeptal se na Tomcata. A tedka uz s Barou nemuzu mluvit, furt jenom zebra a vecer jde spat a nemam s ni moznost poklabosit. A ted nemam Tomcata a nikde ho nemuzu najit.
    Proc se ptam - pry uci master strikes. A ve fightu se mi obcas stane, ze dostanu cervenej stit a nemuzu se branit. Jak presne tahle mechanika funguje? To je ten master strike? Musim se to naucit od nej, nebo to umi jeste nekdo?
    PETINY
    PETINY --- ---
    Kingdom Come: Deliverance II Official Live Action – The Last Day at Warhorse
    https://youtu.be/AwReYGwQOyc?si=RsX6nh6EXQsI5GgU
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ten kluk je prostě poklad

TOFI
    TOFI --- ---
    Vytvořili jsme i ty nejmenší detaily oken a portálů, popisuje art director Kingdom Come: Deliverance II Viktor Höschl - CZECHDESIGN
    https://www.czechdesign.cz/temata-a-rubriky/vytvorili-jsme-i-ty-nejmensi-detaily-oken-a-portalu-popisuje-art-director-kingdom-come-deliverance-ii-viktor-hoeschl
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AIAX: narozny si v nejakym divadle zrakvil nohu pred tim nez to cely nadaboval, tak se musel predabovat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AIAX: Ne. Podle tohohle ho mluví Karel Mišurec
    Postavy a jejich hlasy | Kingdom Come: Deliverance II (2025) [ZÁKLADNÍ VERZE] (CZ / český dabing)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ys6gnObRErY
    ZOIDBERG: Nalevo na mapě je symbol karavanu, převeze tě zpět. Jestli tam není, posuň se v příběhu
    AIAX
    AIAX --- ---
    Hele, Petra z Písku nemluví Nárožný, ne? Jen mu půjčil obličej? Protože pokud ho i mluví, tak ho vůbec, ale vůbec nepoznávám.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Zkoušel někdo přepínat mezi angličtinou a češtinou ve Steamu? Fakt musím pokaždé stahovat ten 8 GB voice pak, nebo dělám něco blbě? U ostatních her se voice pak stáhne jednou, a pak už je k dispozici, tady to vypadá, že ten nový přepíše ten starý.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CHRMLE: Nemám Vořecha. Nějak si s tím večer už snad poradím.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    KARLOSK:

ja sem to nedal, na sobe tri sety armoru, tezky ze sem se nemohl hejbat. Proplizil jsem se skoro az k vozu a tam me dycky vycmucha pes.
    vratil jsem se asi 12 hodin zpatky, jeste pred svatbu a delam vsechny side questy pro pana ze Samova.
    Tentokrat ho nenecham padnout.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    HUGH_BOYLAN: Mozna jste si toho nevsimli, ale vlci AI prakticky neutoci, pokud NECOUVATE. Jakmile zacnete pred vlkem couvat, zautoci (libi se mi tento pozdrav z realneho zivota - hlavne vlku nikdy neustupujte v realu :D ). Takze taktika je na vlky vlastne velice jednoducha - nenechte se obklicit, nechte Mutta delat svoji praci, vyberte jednoho vlka a couvejte dozadu. Sejmout, vybrat dalsiho, pokracovat. Hlavne je dulezite couvat jenom pred jednim vlkem.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAMILLOS: Na SSD, jinak si to asi nedokážu představit. Hraju to na Ultra a při prudším otočení mi výjimečně občas někde doskočí vzdálená textura. Jinak ta optimalizace oproti jedničce je nebe a dudy.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    JAMILLOS: Hrál jsem na HDD a přesunul na SSD. Textury se načítají stejně ale ten počáteční loading byl peklo.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Hrajete to někdo na HDD, nebo to máte všichni na SSD?
    (Délka úvodního načítání hry je mi ukradená, mně jde o to, aby to pak nevadilo texturám atd. při hraní.)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Monty Python and Kingdom Come Deliverance 2
    https://www.youtube.com/watch?v=ri-MF_3K6cI
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Mám tady hloupý dotaz: nějak jsem překlikl informaci, jak cestovat mezi mapami, Potřebuju si odskočit z Kutné hory zpátky pod Trosky…

Ač jsem nepřítelem modů, tak jsem si nainstaloval ten, odstraňující animaci při sbírání bylinek. Hru to nezkazí a kvalita hraní je někde jinde.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Za me je jen jedna moznost.. Kutnohorec.
    MRTS
    MRTS --- ---
    MIKEE: Přiznám se, že špatný lipsync moc nevnímám. Upozornil mě na to vlastně až synek, když se koukal, jak hraji.

HUGH_BOYLAN:
    Můj Jiřík je zatím jen looser a misi s ožralým lovčím na stromě jsem musel zkusil mockrát, ale;
    - štít se asi hodí
    - velký rozdíl mezi palicí, sekerou a mečem jsem nezaznamenal (nakonec se mi to povedlo se sekerou, kterou jsem o ně rozmlátil)
    - nejlepší strategie se mi jevila honit jednoho vlka, jak se otočí, odrazit útok, dvakrát nebo třikrát flákout a odběhnout si "odpočinout" (na víc mi stamina nestačí). Tohle mi stačilo opakovat dvakrát u každého ze tří vlků. Hadry mám z toho od té doby "na hadry", zdraví jsem měl na čtvrtině.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam