• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ZOIDBERG: Hlavní Troskovickej hajnej je holt hovnivál a ožrala, to máš potom těžký. Ale upytlačené maso by mělo mít cejch ukradeného zboží ne?

Jinak celá ta ekonomika je stejně jako v jedničce totálně nabouraná tím, že zkrátka můžeš prodávat závěje a závěje zbroje sebrané zabitým banditům, přičemž za jedinou vykydlenou bandu si klidně odneseš stovky (na Troskovicku) nebo tisíce (na Kutnohorsku) grošů. Tím pádem jsou všechny ostatní zdroje příjmu - výroba a prodej lektvarů, kování zbraní, dělání vedlejších questů, prodej loveckých trofejí atd., jakož i všechny související schopnosti a perky - naprosto irelevantní. Je to hrozná škoda, že tohle Viktor nějak líp nepoladil.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Další nelogická věc je to, že si všichni hystericky hlídají soukromí a jsou schopní na tebe volat biřice nebo zaútočit, protože mají pocit, že je chceš okrást. Zato je možná naprosto beztrestně pytlačit ve velkém, nikde žádný lovčí nebo hajnej. Nemá to ale smysl, za maso dostaneš úplné houby a na cvičení střelectví je lepší turnaj.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Ta hnízda, to je vážně kuriózní věc. Je legrační pozorovat, jak se hnízdo na zdánlivě rovném povrchu kutálí někde do dálky…Spolehlivě mě to odradilo od jejich sestřelování.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: Maj vůbec smysl? Jsem sestřelil jen několik, a to hledání byl pain na to že mi to pak dalo jen vajíčko. A na zlepšování střelectví si raděj dám dva tři turnaje.
    DIOM
    DIOM --- ---
    LOJZEE: z toho jsem byl silenej , ale je na to skvelej mod https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/733
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LOJZEE: Jidlo ne, ale hnizda mi to delaj furt. Neni problem ho sestrelit, nejvetsi vyzva je ho potom najit.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    kolikrat se vam uz stalo, ze jste chteli dat psovi jidlo a to se pak hodinu kutalelo z mirnyho kopecku? :D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MESKALITO: statistics>distance ridden
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    jak zjistím, kolik km jsem už se šedivkou ujel? už mě to neba jak je pomalá, ale počkat si na ten upgrade se asi vyplatí ne? btw můžu mít víc koní?
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: Jó havíři? Ti mají v anglickém VO brutálně skotský přízvuk, kde tak půlce slov vůbec nerozumím :D

Hodně obsahu s nimi jsem už sice odehrál, ale naštěstí hra dělá tvrdý sejv na začátku každého questu, takže si přepnu na češtinu a některé si projedu znovu. Dík.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Musis rozjet vedlejsaky s Havirema...rezal jsem se celou dobu.

Jj, asi mas pravdu...pujde o volbu mezi immersi a atmosferou vs lepsi provedeni.

Nicmene jednicku jsem si v lednu zopakoval a nijak mi puvodni hlasy nechybi.
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: Ad ostravština - co to byl za quest? To by mě jako místňáka dost zajímalo :D

Jo a Jánoš Uher je se svou slovenštinou boží, to máš pravdu.

Akorát prostě celková úroveň hereckých výkonů je holt o třídu níž než v anglickém dabingu, to potom ten zážitek zase snižuje. Navíc když jsi prostě zvyklý na Toma a Luka z jedničky.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jinak jeste k dabingu. Chapu ze nekomu nesedi lipsync...ale tu atmosferu to nasobi neuveritelne. Na zacatku to neni znat, ale jakmile se rozjede madarstina, polstina, nemcina, uherstina atp., tak je to moc. Ted jsem delal quest kde manici mluvily podivnou smesici ostravstiny a "ponasimu" s tim ze na konci Jindra musel prekladat.

Vubec me nenapada jak by sla stejna atmosfera dialogu prenest do AJ, pokud teda nepouzili tvurci scottish, welsh accent a k tomu gaelic a cockney.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MINERWA: Jo to asi platí, nepíšu nic o dvojce, ale že jsem to hrál v early accesu 2roky zpátky, možná asi už 3 ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ELECTRICKOTA: co? mám to na ps5, add-ony jaou asi included...... vůbec nic o dvojce nevím, serou mě bizoni a divočáci, a furt jim ve městě dochází nějakej materiál, ale už mám důl i ovce, ale mrňavý.....kupuju si mláďata kvůli ceně, z daní se asi další rok poseru, tenhle jsem platila asi 5 000! a dopíči co ti farmáři, tam furt jenom zewlujou!!! hajzli, a to jako musím ten hnůj a vejce nosit do skladiště nebo jsem to špatně postavila nebo co? mám úplně vymleto z toho bušení kladivem a zateplování, a v kolika letech budu moci i ty děti konečně zaměstnat?!
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MINERWA: Medieval dynasty jsem hrál 2roky zpátky, už to vydali z EA? Docela mě to bavilo, na to že to nemělo dabing a spoustu mechanik přidávali postupně, postavil jsem si vesnicku o asi 8mi chatrčích a měl důl a tím to tak nějak končilo v té době.
    KCD1 byl zdarma na Epicu, a Steam ho měl nedávno v akci se vsemi DLC za 7€. Nicméně pro hraní dvojky jedničku vůbec nemusíš hrát ani znát.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Já si ji ještě nestihla koupit, mám na to 14 dní, pak mi někdo určitě koupi základní verzi a tu nechci,... V medieval dynasty už mám přes 100 lidí a pětiletého syna Drogomila. Dát si jedno roční období na 14 dnů asi nebyl nejlepší nápad.
    Co znamená tohle? Jak jako současně?
    KCD2 zaznamenala na platformě Steam vrchol s více než 256 000 současně hrajícími hráči, což svědčí o silné podpoře komunity.
    TOFI
    TOFI --- ---
    MATHEZ: KCD1 prodala 2 miliony po roce ;-) a ja ji hraji do dnes :-)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    2 mio prodáno; to byl docela fofr
    DIOM
    DIOM --- ---
    FRIZER: musis si ten quest aktivovat (X), aby byl barevny a na mape ..aktivni muzes mit jen tri
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam