• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    AIAX: Jde, ale to mi nepomůže najít ulovenou zvěř.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ROISIN: Nejde ho přivolat Xkem? (klávesa, kterou pískáš na koně, akorát místo klepnutí podržíš).
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    ZOIDBERG: Aha, díky. Hodilo by ho vidět na kompase, pokud se pohybuje blízko. Běhám po lese a hledám ho jak idiot, štěkne tak dvakrát, třikrát.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Ukazuje se, pokud jsi ho zaparkoval povelem "sedni".
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    Hola. Ukazuje se vám pes na mapě? Mám pocit, že to v jednočcw šlo, a teď nic. Když lovím, je to do na pytel. Díky.
    AIAX
    AIAX --- ---
    REDSNAKE: Za mě klášter a Bohuta dva nejlepší questy v jedničce. Klášter geniálně rozbíjí takový ten questový stereotyp promluv s tamtím, běž kamsi, někoho zabij nebo něco ukradni, jdi zpátky, vyzvedni odměnu. Ale chápu, že to někoho mohlo srát. Na druhé straně sis v případě hodně velkého nasrání mohl vždycky přečíst návod, zabít nebo oloupit příslušnou osobu, vypadnout zadním vchodem a mít hotovo za dvě minuty.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Sorry nedavam to do spoileru tak pisu tak neurcite, ale kdo uz si tim prosel urcite bude vedet o cem mluvim. Nasledujici cast mi trochu pripominala klaster v jednicce svym konceptem a srala me stejne tak.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsem se posunul drobet v pribehu a shledali jsme se opet s ptackem, tam to bylo takovy naky cely ustrihly a scenaristicky ne uplne navazujici nebo se mi to zdalo ci jsem neco udelal spatne? Ja jsem byl zmatenej z tech cutscen, statek, najednou prcani, pak lagr..?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SPOILER
    Ale kurva... nebakov.. najdu zamtknutýho pantátu, pak po mě jdou všichni, repurace všude v hajzlu, jen že se bráním.... do eď jsem malé glitche přehlížel, ale tohle je fakt na kokot
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    mě se to právě stalo v Gruntě...
    Jsem si nemohl vzpomenout na jméno té vesnice a podíval jsem se na mapy.cz - love it :))
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KARLOSK: Protože tam přivandrovalce nemají implicitně rádi a jak píše AIAX, sympatie se Zmikundem prý hraje taky roli (někde jsem to četl na redditu, nemohu to potvrdit ani vyvrátit).
    AIAX
    AIAX --- ---
    KARLOSK: Taky netuším, třeba Ratboř mám od začátku zamračenou. Už mám ve hře udělané prakticky všechny vedlejší questy a furt žádná změna. Jestli to třeba nesouvisí s tím, že některé vesnice jakoby sympatizujou se Zikmundem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Proč mám na mapě u vesnic zamračenou červenou hubu i když jsem tam nic neprovedl?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MESKALITO: Za pár dní zmizí
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    Kdyz jsem někde hledaný pro mort, tak to casem taky zmizí, nebo se s tou lokací mužů rozloučit?(# červená mrizka pred nazvem lokace)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ZOIDBERG: Jak konkretne se chces ve Witchrovi rychle nalevelovat....dyt to nejde a to jsem prosel na HC hru komplet dvakrat.
    AIAX
    AIAX --- ---
    WERT: Haha.

Není.
    WERT
    WERT --- ---
    GANDHI: ...tak pokud je tam milion :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WERT: proti vlkům ti pomůže zbroj na nohy
    WERT
    WERT --- ---
    AIAX: dik ja myslim, ze ta hra je trosku delana na takovy nejaky kamaradsky rady od toho kdo to hral, nebo jak na co jit... protoze jinak bych to hral roky, coz bych nerad :)

Tak ja uz prisel na to vydelavani prachu strilenim v zavodech, zatim teda jsem uplne levej... ale verim ze se to zlepsi

omylem jsem zabil toho typka ve mlejne co me ucil kradeni a omracovani...tak doufam ze to nebude mit nejakej zasadni vliv, jsem se asi uklik na ovladaci...a hned je z toho smrt:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam