• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Ve druhé půlce jsou nejlepší questy - vyšetřování sériových vražd, naháněčka s tajemným rytířem v opuštěném dole, vylomeniny s havíři, celé dění s Menhardem a pak turnajem, pomoc Bětce s otevíráním bordelu, Hromový kámen. A prakticky všechny hlavní questy jsou úplně top ve srovnání s Troseckem. V první mapě je hezčí příroda, ale druhá mapa je větší, hustší obsahem (celá severní půlka první mapy je skoro prázdná) a je tam mnohem více top postav a questů jsou většinou lepší.
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    Za mě první půlka 9.5/10, druhá půlka 6/10.
    Bohužel druhá půlka už nemá nic moc novýho co nabídnout, kromě Kuttenbergu.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    kus rozboru zizkovy zbroje, kluk velmi dobre vysvetluje drobnou chybu v designu

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/1ja89k8/kcd2_our_friend_chris_is_a_swordsmith_at_w%C4%93t%C4%81_and/
    GURBON
    GURBON --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    nemáte někdo link na web, kde by byly přehledně napsaný recepty na alchymii v čj?

V angličtině jsem našel, ale to je úplně za trest.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem to s nima řešila taky někde venku na nádvoří.
    DATEL
    DATEL --- ---
    WERT: Běž zabtím velitelem stráže a ne za starým Semínem. Mě seděl na lavičce venku u stromu myslím
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TAPINA: ja vyvrazdil akorat cirkatory, nemeli sikanovat Lucase; neni lepsi misto na leveling kapsářství nez nocleharna na půdě :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    TAPINA: švih :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WERT: Mrtvý postavy ožívaly už v jedničce, kdo ani jednou nevyvraždil sázavský klášter, ať hodí kamenem :o)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    WERT: Gnarly je do cca desíti u sebe, nahoru po schodech a vpravo; dveře jsou easy lock, afaik okolo desátý si odemkne a jde jíst;
    Nechtel sem na nej cekat tak sem to lockpicknul okolo osmý ráno, u nej v "pracovně" neni private zone.

Na některých místech prší skrz střechy, v některých jeskyních a chodbách v Kutný Hoře občas probleskávají blesky a taky tam prší, tipuju že tohle patchnou zítra, ale i kdyby ne tak tohle není věc která by mě nějak extra srala.
    WERT
    WERT --- ---
    LOPIK: tak zkusim tam zajit uz treti den za sebou a uvidime :)))) Prijde mi to jako zhovadilej zasek, nejak ta plynulostmi prijde divna... ze to neplyne uplne jak by melo.

Konkretne sedlaci v tom kraji od nepameti vstavali ve rano.
    (Travil jsem detstvi asi 10 km od Trosek)

V 10 maji rano pouze Pražáci ve 20.tym stoleti :))))
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    LOPIK: Haha, přesně, teď jsem to dopsal:)
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    WERT: Nevím v kolik jsi za nimi byl, nepomohlo by trochu počkat? Ve hře je světlo už někdy v 6 ráno ale postavy se vyhrabou a aktivujou třeba až kolem devátý :) Třeba zrovna kovář už takhle ráno posedává venku, ale obchodovat s s ním dá až později dopoledne...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    WERT: Taky jsem ho hledal, myslím, že čekal před bránou.. zkus taky chvilku počkat - přijde mi, že v tý hře rádi spí, protože ráno berou spíš tak v deset deset než v sedm :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WERT: nevím co se ti tam rozbilo, ale jo, měli by vyrazit hledat s tebou
    WERT
    WERT --- ---
    Potřebuju radu asi:
    Týká se to ztracenýho vozu kováře:

Ten starej týpek velitel stráže ze Semína mi řekl, ať přijdu za starým Semínem ráno, kdyz přijdu ráno, tak vlezu do věže, je tam mladej a starej Semín ale nejde s nima mluvit. Velitel stráže nikde... neni to taky nějakej bug.

tipuju: Někomu bych asi měl říct, že hledám vůz a třeba se vydat hledat s nima, nevím? Jestli tam nemám nějakej bug?

REDSNAKE: jenze oni se man me zas vrhnou abych je musel znovu zabit:) Nejakej ten "Velkej Jindra" třeba... a nějakej jeho kámoš v paví čepici :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WERT: to že mrtvý postavy ožívaj není bug ale featura, bez některejch by se to prostě nedalo dohrát.
    WERT
    WERT --- ---
    me to nejak blbne, postavy co jsem zabil se objevuji znovu, krysa co vyhazuju z inventare, se mi tam objevuje furt znovu a občas mi prší uvnitř baráků a venku ne:)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    AIAX: + predpokladam vsude reputace neutralni nebo kladna
    AIAX
    AIAX --- ---
    MYKEZ: Z vlastní zkušenosti můžu říct, že nezáleží. Po dohrání jsem koukl do návodů, těch pět klíčových rozhodnutí jsem udělal "správně". Jenže protože jsem nakradl majetek v hodnotě desítek tisíc grošů a dokonce prý zabil stovky civilistů (což se rozhodně nestalo, podle mě hra špatně flaguje bandity, pokud nějakého zabiješ ze zálohy nebo prostě v boji dřív, než vytáhne meč a "aktivuje" se, je to oficiálně civilista), tak jsem dostal nejhorší verzi závěrečné cutscénky. Neboli zločiny přes určitou hranici trumfnou všechno ostatní.

Takže bacha na trestnou činnost, přátelé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam