• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    TAPINA: a jak to udelat na PS5? :))

Ta strelba me fakt obtezuje, je to prakticky nepouzitelny... navic... u luku kdyz clovek strili tak ma sip v urovni oka a vidi kam to poleti... tohle je desna hovadina bez mireni...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Na tu střelbu si fakt nahoďte nějaký crosshair, protože on tam z mně nepochopitelného důvodu není, když ho zrovna potřebujete. Celou bandu lapků jsem čistě vystřílela, je to naprosto přesné :o)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Na Alze teď skladem jedna collectorka na xbox. Asi se moc dlouho neohřeje....třeba by ji někdo tady rád měl :-)
    PESO
    PESO --- ---
    Neseká se vám hra při začátku souboje s Garbowem o Ježkovu zbroj v Zikmudově táboře?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    krom úvodního načtení hry, se mě po patchy savy načítají dvakrát tak dlouho a dělá mě to daleko více grafických chyb
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JAMILLOS: patch je venku asi týden, ja zaregisteoval především významné zlevnění u učitelů
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    BUCKOWSKI: Já to ještě nehrál, ale až půjdu z práce, můžu se tam zajít podívat. :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JAMILLOS: Takovejch oprav a u silnice na Kutnou Horu pořád leží mrtvej kůň a vedle původní majitel 2m ve vzduchu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Kingdom Come 2 vylepšuje souboje, kořist i plížení. Obří patch opravuje přes 1000 chyb | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/kingdom-come-2-vylepsuje-souboje-korist-i-plizeni-obri-patch-opravuje-pres-1000-chyb-588703
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    CHRMLE: Nerozumim. 1) je k Erikovi, 2) je k Musovi.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    MYKEZ: jakoze sem dostal na prdel v cutscene a game over? To snad ne :D
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    CHRMLE: 1) jde, stačí ho odmítnout, 2) kdybys to udělal, hra by myslím skončila prohrou (game over screen) - ale tohle jsem jen někde četl
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---

- Je vubec mozny vyhnout se duelu s Erikem? Muj Henry ho vcera zkusil a sem uplne v haji, ja nejsem bojovej typ...
    - Musa nas zachranil na Italian yardu... Znamena to, ze i kdybych ho nechal tenkrat v tabore zabit, tak to prezije?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Kurva když to tady tak čtu, já už se tak těším. Ale zdržel mě Stalker 2.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Jo, sedneš na koně a na konci fast travelu už jsi na zemi na svejch. Bradýře jsem našel, ale mohu ho jen okrást, nemám na něm jinou interakci. Tenhle update se nějak nepovedl. Ještě že mám dohráno.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    mně se po patchi často stane, že si vlezu na koně, dám fast travel a já jsem v cílové destinaci pěšky, takže třeba krást koně a prodat cikánovi už prostě nemá smysl
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    škoda, že po patchy je to o něco horší. Poslední Save and Quit se nezapočítal, takže jsem přišel o nějaký progress, navíc se nějak už nemůžu vyspat po hospodách, kde jsem si zaplatil ubytko a nejde zaplatit znova.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VLAKODLAK: Teď mi to naráz stahuje 79 GB :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    To vypadá, že včera to bylo 60GB na 1.2 a teď to bylo dalších 5GB na 1.2.1 :D asi nějaký hotfix :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VLAKODLAK: Hlavně to updatuje nějak divně. Já musela při 15 procentech pozastavit stahování, spustím ho znovu a mám tam 6? Jděte někam...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    kua, včera večer už jsem měl možnost hru spustit, ale byl jsem unavenej a šel jsem spát.. teď pustím Steam a ZASE se to updatuje? boha...

ad patch:
    Fast/Travel
    • Added a fast-travel point to Bozhena's hut.

to teda s křížkem po funuse, zase to ale zjednodušší život, až to budu hrát podruhé - až vyjde nějaké pořádné DLC, něco jako Pribyslavitz - je třeba někam ty peníze dávat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam