• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AAZAZEL: na lvl. 4 (vyžaduje PERK) se může v pohodě i znovu nahřát - já to obvykle dělám dělám dle tutorialu - projedu třeba 2x až třikrát z jedné strany, otočím a když je potřeba, tak nahřeju znovu. Běžně se mi daří lvl. 4 vyrobit. Ale u zmíněného questového meče ne. Pískání taky jen občas, ale přesto většinou lvl 4 dám. Lvl. 3 u běžných věcí mám v případě, že přepálím v peci.

Dobrej učitě je. Ten vykovaný lvl 3 má lepší statistiky než dosud nejlepší obouruční meč, co jsem našel nebo sám vykoval na lvl 4.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BUCKOWSKI: sorry za neodpoved neb tebou zmineny mec jsem jeste nekoval, ale obecne ke kovani:
    co jsem vypozoroval tak je treba to udelat najednou (nenahrivat znova ocel), obcas si musi piskat, ale rozhodne neni treba po celou dobu kovani a 100% neni potreba vec otacet, staci kovat jen z jedne strany.

Je ten mec fakt dobry? Ted jsem cerstve v pribehu kde ho mam a mam vykovany kratky mec, ktery je lepsi (tusim ze se jmenuje rytirsky, navod jsem koupil na Troskach), ale porovnavam 4. level rytirskeho vs 3. level
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Pro sychr schovávám
    Povedlo se někomu překovat meč po tátovi od táty do kvality 4 (MJ). Já prostě udělám jen lvl 3. Víc ani náhodou. Aniž bych dělal nějakou zjevnou chybu, tak furt Jindra hlásí - už je to skoro zkurvený.
    Na Redditu jsem četl, že prostě vyšší kvalita nelze, leda až po ukončení hlavního příběhu. Já už to zkoušel asi 10x, tak jen jestli se na to mám vysrat nebo jestli to opravdu nejde.

Taky jsem četl, že stačí bouchat na dvě místa - prostě trochu poposunout a vůbec není potřeba přejíždět celou plochu. To jsem nezkoušel. Hlavní je, aby si Jindra pískal a bouchat prý do rytmu....

Případně jaké máte vy zkušenosti s kovářským řemeslem?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Je nejaka fan-online verze toho codexu z KCD2?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Docela vtipný
    3. Daniel Vávra - Show Jana Krause 19. 3. 2025
    https://youtu.be/pFNv0ZuIbic?si=k3cckBKOB1N2L0WF
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Jen tu nechám myšlenku, která se mi zabydlela v hlavě: Baby Reindeer, ale s Jindřichem a Doubravkou, která si ho najde v každý příběhový misi a snaží se ho sbalit bez ohledu na okolnosti.
    WERT
    WERT --- ---
    FRIZER: Ja jsem nemel aktivovany zadny perk, tak jsem si to pozapinal a pak jsem to udelal. :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    WERT: Full plate armor a k tomu master strike...napoprve hotovo...navic Kubenka pomaha ne. Co se mi ale osvedcilo v jinych soubojich kdyz jsem byl marnejsi Jindra...stav se tak, aby si ostatni vzajemne prekazeli a vzdy na tebe utocil jen jedem, max. dva. V te uzce ulicce by to mel jit...ale chapu, ve hre jsou takoveto pribehove momenty asi tri, ktere muzou byt na palici.
    WERT
    WERT --- ---
    OT: jsem v KH bitce v uličce s armadou vojaku, při pogromu... a hraju to asi po stopadesaty a tohle nelze vyhrat, je na to nejakej figl?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já se přiznám, že hraju teprve jedničku, ale dostat tyhle dva achievementy v jednu chvíli... Je vidět, že ti vesnický faráři umějí chlastat. :-)

screenshot
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    tak mě se v noci nainstaloval na ps5 nový update a hlavní poznatek je, v první verzi po update se mi "naloadovala" asi za 10 sekund a teď už to jede asi minutu
    to bych se po.... jako za časů KCD I na PS4
    DIOM
    DIOM --- ---
    DIOM: a už to zase nefunguje..hotfix to vypnul :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    navíc po patchi jsem schopný za 5 minut nasbírat a usušit bylinky a 250 Gr
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: 355 je strop, leda bys nejdřív něco koupil, aby měl víc, jinak má jen jednu za čas 355, takže se žádný pravidelný kradení koní nevyplatí...

obecně není moc co lootovat, obchodníci nemají dost peněz.

Takže to asi nemá cenu řešit
    DIOM
    DIOM --- ---
    funguje to
    DIOM
    DIOM --- ---
    vypadá to, že plnohodnotný HC mod už je ve hře ready a jen čeká na oficiální odemknutí v dubnu ..tady ho ale nějaký šikula odemkl už v březnu :)

Official Hardcore(Plus) at Kingdom Come: Deliverance II Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/1438?tab=description
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MATHEZ: ja jsem prave taky nepouzival skill trenery, ale pak jsem si rikal ze stejne nemam za co utracet...jak jsem psal, kvuli vydelku nekradu a i tak mam ted nejakych cca 2,5 tisice grosu (v pribehu jdu teprve na svatbu)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    AAZAZEL: ~355 grošů za kradenýho koně to bylo před patchem, po patchi mi Miky dal jenom 30 grošů, ale je možný že sem mu předtím prodával nějaký postroje.
    Nakupuju repair kity, knizky a recepty/schemata a na zacatku sem si od kováře koupil zbroj abych nemusel moc řešit vlky.
    Skill trainery nepouzivam, radsi si skill vygrinduju.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Kolik mate za takoveho kone? Ja kdyz jsem potreboval prachy, tak jsem udelal par lektvaru a prodal. Kradl jsem zatim jen klice straznemu kvuli dokumentu co chtel mlynar a pravidelne v noci okradal spici Kostkarku o cinknute kostky.
    A za co to utracite? Veci na sebe mam od lapku, mec jsem si vykoval, lektvary si taky delam sam. Kupuju jen opravarenske sady, knizky a jeste utracim za trenery
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TAPINA: jj, do toho campu kde te na zacatku prepadnou se da chodit jak do konskyho supermarketu, totez s konma v troskovicich;
    pokud si kone v noci zaparkoval na parkingu u cigosu tak tam zustal dokud rano Miky neotevrel horse blackmarket, to uz taky nefunguje, kun se vrati do kempu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam