• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TAPINA: tak to jsem ráda, že je nás víc, co jsme poslali Ptáčka do prdele :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MINERWA: Toho musíš asi prostě najít, já na něj narazila náhodou při hledání Vořecha.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Včera jsem zachránila ovci Roman, pak tu těhotnou holku, zaplatila jsem kořenářce dluh a teď mám zachránit nějakýho lesníka, ale ani ho nevidím na mapě, wtf?
    BAT
    BAT --- ---
    ERRTU: "nechal ptacka ujet" ? Ty asi mluvis o necem jinem.
    Ja jsem psal o scene kdy jste uz davno s Ptakem v Troskach a jdete vyslechnout vezne.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: každopádně souhlas s helmou, ale že v cut scenach má hledí furt dole :(
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BUCKOWSKI: Jindra s ní vypadá dobře v menu, dřevcové zbraně zatím používám výjimečně, ani sem to nesrovnával s tím co se dá koupit v KH
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATHEZ: mně teda ta sekera nepřišla nic moc, ani v lvl4 není tak dobrá jako jiné lvl 3
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    to brneni je stejne meh, nice to have, ale ja ho behem druheho pruchodu ignoroval, je moc dobry. polearm sem si udelal v T4 kvalite, to jo.

ale ta helma me neskutecne irituje
    cejtim se v ní jako cikánskej mercedes s pozlacenejma poklicema, starý piáno Jindřich
    moc si přeju aby se ta helma zasekávala o stromy, když Jindra spadne, zůstala by zaseklá na větvi za lvíčka a když Jindra bude vstávat, spadla by mu na hlavu aby si lehnul podruhý.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Oni to myslim i prezentovali, ze umoznuji ziskat tohle brneni i ten, co to nestihli poridit v predprodeji. Akorat uz jako placene DLC, coz je logicke.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DATEL: bylo to v day one edition i normal a ve všech předprodejích, ale pochopil jsem, že je to součástí všech gold..., ale PS store to v gold taky není, takže opravdu to bylo k předprodeji
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    BUCKOWSKI: váže se k tomu i příběh když k mlynáři přijedeš, někdy se ta mladá ukáže někdy ne....
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ERRTU: mam gold z predprodeje a bruncvikovu zbroj mam v cene
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BUCKOWSKI: taky mam gold a bruncvika jsem si musel dokoupit zvlast.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    RBIKER:
    "do kolene jsem se seeek
    ej v siti se chytil sneeek"
    nezapomenutelne :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DATEL: aha, já vůl kupoval až v den vydání :(
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ten Lion's Crest byl myslím součástí předprodeje. Pokud se to kupovalo po vydání, tak to součástí není, aspoň já to tam neměl v Gold edici.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLAKODLAK: součástí goldu bys měl mít lion's crest - já si koupil gold krabicovku a byl vevnitř kód na redeem v PS store zdarma, takže jestli to někdo posral, tak steam
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BUCKOWSKI: Steam mi teď nabízí The Lion's Crest, že si můžu předkoupit, DLC s extra misí - tak by mě zajímalo, jestli je to jen demence Steamu, nebo prostě za extra misi vysolím kilo :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLAKODLAK: Deep Silver, the KCD 2 developers have confirmed that there will be a free update in 2025 spring and 3 upcoming expansions in the rest of the year. The three expansions will be included in the Gold Edition and season pass.

DLC | Kingdom Come Deliverance 2 Wiki
    https://kingdomcomedeliverance2.wiki.fextralife.com/DLC
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLAKODLAK: proč - co máš na mysli?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Kua, já si připlatil za Gold edition, abych si ještě musel připlácet za další DLCčka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam