• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    MEDWYN: neni to jenom o louči, některý venkovský hospody maj zahrádky uvnitř dvorů, který jsou přes noc zavřený a byť nejsou viditělně private labeled, obyvatelé těch domů a potažmo i stráže maj tendenci Jindru vyhazovat.
    Když si čtu knížku a hospoda během čtení zavře, triggnu si ten bug s mojí postelí v private label podkroví.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Do mně jednou přišel vandrovat strážnej, že jsem někde, kde nemám co dělat, když jsem tam něco evidentně řešila s majitelem domu. Asi během hovoru padla zavíračka v obchodě nebo tak něco.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MEDWYN: Nebo spíš ať tě nechaj bejt. Kterej vůl by seděl s loučí v osvětlený hospodě?
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    SALVATOR: Asi by to meli patchnout, at si Jindra tu louc vynda sam. Podobne jako pri fast travelu. Tohle neni mechanika, ale kravina.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR: mně pokaždý
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MINERWA: V jedničce se mi to v životě nestalo. Možná náhoda ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR: mít zapálenou louč, když odpolko sedáš ke hracímu stolu, je takovej základ,..... navíc už to bylo i v jedničce
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mně se zase včera stalo, že sem včera sednul eště za světla ke kostkám, ale během hry se najednou setmělo a najednou, pořád během kostek, mě začala vopruzovat stráž, jak to, že si nesvítím. I rubat do mě začal. Po dohrání sem zjistil, že ho zardousil Vořech a že po mě jde celej Tachov.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JULIAN: no já vím, ale že by tam na ně někdo zakřičel jako "tady se střílí, co sem kurva lezeš??" :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NEVILL: tak strilis tam do lidi, a oni to maj co - ignorovat?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Už se mi několikrát stalo, že jak syn lovčího Vítek pořádá ty střelecké závody, tak když si to zopáknu párkrát za sebou (protože je to docela dobrý zdroj peněz), tak se tam občas střelci z předchozího závodu poflakujou okolo a jdou domů. To by bylo celkem v pořádku, ale už se mi párkrát stalo, že si takhle kolemjdoucí klidně projde střelnicí, když se tam zrovna střílí. Nevšimnul jsem si že by ostatní tu postavu trefili a něco se dělo, ale když jsem se já nestačil udržet a tu postavu trefil, tak se na mě hned ostatní vrhli... :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    kolik má jelen zdraví?

JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    AIAX: Zhouba je rychlejsi, za 45sec ;-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    DIOM: Jo, paralýza je to pravé. Otrávené šípy ne, jelen akorát zdrhne a pojde někde za půl hodiny a hledej ho že.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Klidně dávejte vtipy co postřehnete. Občas to člověk nedocení nebo mu to při hraní hned nedocvakne...
    Kateřina na Žižku: mě je jasný co sis piloval u příběhu, kde ženská obcuje s bejkem!
    DIOM
    DIOM --- ---
    NEVILL: natři šípy lektvarem..funguje to i na meče třeba
    DIOM
    DIOM --- ---
    TAPINA: můžeš..mám to tedy vyzkoušený jen s paralýzou
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TAPINA: jasně, když máš protijed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DIOM: A to pak to maso můžeš sežrat? :o)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DIOM: Aha, tak na ty jsem snad ještě nenarazil, nebo jsem si nevšimnul!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam