• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    AIAX
    AIAX --- ---
    AVATAREK: Taky žádné větší bugy neregistruju. DLC mě zatím baví, asi pomohlo, že jsem si od toho dal dva měsíce pauzu.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Nějak mi obecně přijde, že po releasu jde kvalita dolů a problémy spíš přibejvaj. Příprava na release byla dlouhá a poctivá – a vyplatilo se to. Akorát ty release procesy asi bohužel nejsou moc odladěný, a tak při rychlejších iteracích (první patche a DLC) je hra vlastně míň stabilní, než na začátku.
    TOFI: Na pc jsem nic z toho nepocítil. Jinak dlc nic moc. Úkoly jsou takové nenápadité
    TOFI
    TOFI --- ---
    První DLC pro Kingdom Come: Deliverance 2 rozbilo hru na všech platformách | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/prvni-dlc-pro-kingdom-come-deliverance-2-rozbilo-hru-na-vsech-platformach
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Kuběnka: "Jak se říká v latině - kapra kyjem..." :-))
    NEVILL: Na konci hry jsem běhal s 400k+. To abych vozil na kárce
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Posledních pár dní jsem se poflakoval po Trosecku, tak různě jsem závodil, zápasil, hrál kostky, pobil spoustu lapků a dodělal tam všechny questy. Myslím že Jindra je na to Kutnohorsko ready, docela jsem ho vytrénoval. Jen si říkám jak s sebou tahá 14 tisíc grošů, to by byl slušný pytel s mincemi... :⁠-⁠)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    skvělý; když se rozjel refrén (je to refrén? nevím), rozesmálo mě to.

Kingdom Come: Deliverance II – Brushes with Death DLC Trailer
    https://youtu.be/AH9pzsEsC4k
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Míří sem „nerdíci“ v brnění i Japonci. Zapadlé vesnice proslavila videohra - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-miri-sem-nerdici-v-brneni-i-japonci-zapadle-vesnice-proslavila-videohra-275639
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Hele nakonec to jde :D Přinejmenším na Troskovicku se už docela realisticky orientuju, zeptat na cestu jsem se potřebovala jednou. Člověk si za chvíli zapamatuje, z kterého rozcestí kam vede cesta, a jak nejsou zrychlené přesuny, tak se pečlivěji věnujete jednotlivým úkolům.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Kingdom Come Deliverance 2 – Fan Fight (Real Life Action Scene)
    https://youtu.be/Azmd1CHEkJw?si=rAIrkcT9p9zWmbHf
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dojela jsem hlavní příběh a než bych obcházela vynechané side questy, kterých mám asi požehnaně, tak jsem začala znovu na hardcore mód. Je to... zajímavý :D Hlavně a mým orientační smyslem. Ale asi to ještě na chvíli odložím, abych nedělala ty stejné věci podruhý krátce po sobě.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEVILL: spíš Ti to prostě neoznačilo ten quest jako "posranej"...

pokud před nima zabiješ lidi, tak už s tebou prostě nechtějí nic mít - což chápu. Naopak si myslím, že tady ta mechanika zafungovala správně a tvoje činy mají vliv na okolí.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A tuším že jsem možná kapku rozbil herní mechaniku. Zvoral jsem ten quest Nájezdníci, kde jsem při tom opilém pochodu lesem prostě zabloudil a pak ten quest skončil a Kumáni se se mnou už nebavili. A protože to nešlo jinak, tak jsem se rozhodl vyřešit to ručně. Akorát že kočovníci nahoře to viděli a teď když tam přijdu tak utíkají a křičí že jsem vrah. Což je na jednu stranu dobrý, mohl jsem jim nerušeně vybrat truhly. Akorát Aranka po mně chtěla pro vajdu vyrobit šavli, tak teď se k ní budu muset nějak připlížit a kliknout na "mluvit" dřív, než mě zpozoruje a začne utíkat. Sice tam všichni křičí že přivedou stráže, ale žádné zatím nepřivedli. Tak leda že to spraví odpustek v Troskovicích...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Michal s Davidem ať si táhnou ke všem čertům! :-))
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    Dneska jsme z chaty šli na Sázavu, tak jsme mrkli do kláštera. Po stopadch kcd je tam snad kazdek třetí zápis v návštěvní knize
    BAT
    BAT --- ---
    NEVILL: DEKUJU! Netusis jak jsi mi ted ulevil.
    Chtel jsem napsat jeho ceske jmeno, ale hraju v EN a nemohl jsem to ani vygooglit, tak jsem z toho mel do ted brouka v hlave.

Jinak jo, ta jeho sukovice stoji za backoru.
    A jaky je Semin pan, o tom se mozna trochu dozvis pozdeji, ale vic rict nemuzu abych nespoiloval.

MATHEZ: s tim asi souhlasim :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BAT: On se v angličtině jmenuje Gnarly? V češtině je to hejtman Suk a dostal jsem od něj jeho sukovici. Ale nic moc stats, teda... :⁠-⁠)

No nevím, starej Semín je asi podobný pán jako Racek Kobyla. Akorát že Jindra je oblečený jak žoldák, tak to asi moc neznamená...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    BAT: Olda mi, vzhledem ke kontextu, přijde nedodělanej. Víc říct už by byl spoiler :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam