• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    KCD II je tenhle víkend na steamu free to play, kdyby ho někdo neměl a chtěl si ho zkusit.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak tu mam dalsi super vec. Cekam na zlodeje v questu raketyr a po nekolika hodinach furt nic. Dokonce mi to pise, ze jsem ztropil hluk a to jsem byl schovany daleko od dveri v mistnosti, kde jsem se ani nehnul. Stalo se to taky nekomu? Dle netu to vypada na obvykly problem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mají to fakticky špatně

takhle ne
    Limitovaná edice tenisek inspirovaná českou historií a legendární videohrou

takhle ano
    Limitovaná edice tenisek inspirovaná kvalitní českou videohrou, která bere inspiraci v historii
    AIAX
    AIAX --- ---
    Taky bych si je nekoupil, ale mně už není sedmnáct že.

K tomuhle tématu by se hodily spíš nějaké kožené pohorky. Nebo gumáky, ty bych si koupil na chalupu stoprocentně.
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    ne, jsou strašné :-D
    TOFI
    TOFI --- ---
    a boty uz mate ?

Botas Iconic Kingdom Come Deliverance II – Limitovaná edice tenisek inspirovaná českou historií a legendární videohrou | Botas
    https://botas.cz/products/botas-iconic-kingdom-come-deliverance-ii?variant=51998106779991
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ja jsem teda silene namotanej. Nepamatuju, kdy me naposledy nejaka hra tak pekelne chytla a to se mi vcera bugl dalsi quest, ktery nesel splnit. Doufam, ze za to Vavra shori v pekle.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance II - Mysteria Ecclesiae DLC Announce Trailer
    https://youtu.be/OxgW9wyf2z8
    AIAX
    AIAX --- ---
    Vidím to na velký vánoční KCD maraton na Hardcore a se všemi DLC. To zas bude doma řečí, kdybys radši dělal něco užitečného. Tvl dělám, kovám meče a zachraňuju království!
    TOFI
    TOFI --- ---
    Mor a intriky. Finální DLC pro Kingdom Come 2 vás zavede mezi mnichy | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/mor-a-intriky-finalni-dlc-pro-kingdom-come-2-vas-zavede-mezi-mnichy
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Hraje někdo KCD2 přes GforceNOW, taky vám tam přestal fungovat CZ dabing? :-/
    AIAX
    AIAX --- ---
    BUCKOWSKI: Jak říkal můj pradědeček, hry jsou od toho, aby se hrály!
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    LEDOFREDO: no uvidíme... asi bych si klidně zahrál i jedničku, doukoupil jsem všechny DLC a ani je nehrál...

Nedohrál jsem ani ty ze dvojky....
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCKOWSKI: Prave ze ten remaster nebo jak to nazvat je dobra sance, aby to dali i pro PS verzi....kdyz to udělali tehda pro ten switch.. myslim ze nadeje je
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SAMIEL: tak to my, playstejšňáci, máme smůlu
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SAMIEL: k jedničce?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BUCKOWSKI: Na switch dabing je.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    WERT: Na PC je neoficiální dabbing k dispozici, u jiných platforem bych s tím nepočítal
    AIAX
    AIAX --- ---
    POHODAVOLE: Zasekávání je spíš chyba designu, ne bug, a špatně reagující NPC nebo občasné clipování textur je taky spíš to, čemu se říká "jank".

Padání je samozřejmě vážný bug, tam ale kolikrát záleží spíš na konkrétní konfiguraci tvého HW a SW. Třeba já mám v jedničce cca 300 hodin, tři různé průchody, a spadlo mi to dvakrát během prvního průchodu hned po vydání, kdy to ještě bylo hodně syrové. Pak už nikdy. Noale hlavně že tě to baví :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam