• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    AIAX: Jo no. Ale jako E33 je v podstatě už teď vítěz i spřihlédnutím na fakt, že to udělali v 5.5 lidech. Některé jejich nominace jsou za mě so-so, ale holt hype is real :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tak mají nominaci. Vyhraje samozřejmě E33 (tady jen doufám, že neshrábnou úplně všechno), ale samotná nominace je podle mě úplně super. Určitě mají kluci a holky ve Warhorse radost, zaslouženě.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Jj chápu. Já jsem to hrál poprvé až tak dva roky po vydání, kdy už všechno bylo pořešené a IIRC jsem žádné větší problémy neměl.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AIAX: co se tyce pribehu tak jo, ale klaster byl u me jeden obrovsky neskutecny bugfest, satan se tam jezdil priucovat. dostaval jsem pojeb ze jsem nebyl na msi i kdyz jsem knezi cumel do ksichtu z deseti centimetru, dozorci me odmitali videt pri plneni povinosti, postavy ktere jsem potreboval k pokracovani pribehu se mi v pulce dialogu seknuly ve dverich, nahodne mizejici a spawnujici se npc, zvlast po sirym nebem mnisi regulerne padali z nebe (to bylo fakt komicky, jak prisvistel neviditelnym nebeskym vytahem a po dopadu na zem zvolna vykrocil jakoby nic:)) ... fakt hodne narocny se tim prokousat a nezesilet. nejvyssi prumerny pocet loadu za minutu jsem mel tam. musel jsem fakt hodne casto hledat navody abych se ujistil ze jsem neudelal nic blbe, tohle npc proste nepousti skript a musim lepsim pripade loadovat, v horsim restartovat quest. trpel jsem tam jak svatej.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Náhodou uzavřené prostředí sázavského kláštera bylo super na to zkoušet dělat v té hře píčoviny, které nebyly zamýšlené. Nové DLC nemám, tak neposoudím, jak to vypadá tam
    AIAX
    AIAX --- ---
    FRIZER: Redukuješ. Neredukuj.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Jakoze vylezt pres leseni na strechu a snipnout kretena sipem je neco nevidaneho?
    AIAX
    AIAX --- ---
    MYKEZ: Jj. Hlavně starej bejk jako já, co hraje RPGčka už přes 30 let a viděl snad už všechno na světě, si té jinakosti a originality cení víc než čehokoli jiného.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    AIAX: No právě, ono se to vlastně nevylučuje, tyhle kontroverzní/hodně jiný/obtížný/... questy obvykle bývají památný (v dobrým i špatným) :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    ERRTU: Peklo? Sázava quest je jeden z nejpamátnějších, jaké jsem kdy hrál.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak posledni dlc dohrano. nakonec me vubec nevadilo ze me to vytrhlo na nejakou dobu z puvodni mapy a zavrelo do klastera, vsechno je pribehove zduvodneno, karantena dava smysl, pribeh je super a klaster sam moc fajn.
    uprime si myslim ze to je ulitba svedomi vyvojaru a omluva hracum za to peklo v sazavskym klastere v jednicce :)
    ale tomu koho napadlo to loveni raku, tomu by je meli zavesit na koule, vsech osm najednou!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: Poslední dobou nějak jo, nevím jestli to nějaký bug nebo fičura posledního updatu...asi bych to býval ocenil v době, kdy jsem ještě sbíral expy a peněz nebylo nazbyt, teď už je to tak nějak jedno...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ERRTU: Nemá být hraní kostek náhodou zábavná kratochvíle? :-))
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Taky vám zajíci, boaři a krávy běhají zcela náhodně přes cesty?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ERRTU: až budou dělat Guttenberga, doufam ze udelaj i CMYKový :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    wow! az ted pul roku po vydani mi to doslo! vojtechovy kostky RGB!!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    uiiii

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ▶ Kingdom Come: Deliverance 2 - zahrajte si o víkendu zdarma - iDNES.cz https://share.google/SsN4z8k5Z1FdHkHOL
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Zapnul jsem po delsi dobe KCD2 a jsem prekvapeny mnozstvim zajicu, kteri bezi s opacnou animaci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam