• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BPB
    BPB --- ---
    JVCNC: máš špatně jednotky u té ceny... tipoval bych náklady na el.energii..při nějakém "domácím" tarifu na 4 - 5 Kč/kWh včetně DPH..pokud nemáš doma nějekej spotřebič s větším odběrem nahlášen, nebo kamna na el., nebo klimošku... přiznam se..nevim co je ted presne tarif D45d ,)
    BPB
    BPB --- ---
    a já vám tady nabourám trochu teorii těžení dotazem ,)) Vlastníte někdo GHS (shary) na serveru CEX.IO..? vyplatí se být takhle podílníkem? bez starostí o hardware ? neexistuje někde kalkulačka...kde by se dalo porovnat nakoupení sharu x versus náklady na fyzickou těžbu ?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    nevyznate se nekdo v kalkulacich cen za el. energie? napado me ze kdyz uz mam pc nejakej ten cas nonstop zaple, kolik vlastne propalim vs kolik vytezim, ted u LTC vytezim 1.7USD/den, spotrebu budu pocitat jako nejhorsi pripad, tzn 500w zdroj zjednodusim na 12kWh za den a jestli rozumim tabulkam cezu dobre a v taritfu D45d mam 1MWh za 45kc po dobu 20H denne, tak bez kalkulacky v hlave je to co propalim zanedbatelne oproti tomu co vytezim, nebo se nekde seredne pletu a az prijde ucet tak budu brecet?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Zatím nemám co prodávat, tak neřeším. Vzhledem ke své situaci jdu cestou nejmenšího odporu: Co půjde těžit nejsnáze, na to skočím. :-) S tím, jakou to má cenu, si budu lámat hlavu, až to budu mít dost. Prozatím zkouším Primecoin, GPU nemám, co ASIC peníze strkat nebudu. Výsledky i tak celkem bídné. Pokud někdo ví o něčem lepším, uvítám. :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: chvili jsem jel na multipool.us, ted ho mam zase jen jako sekundarni. posilal jsem si z tama doge do penezenky, zybytek primo na cryptsy a tam pak neni problem zadat i automaticky prodej...
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---

    kdy jste zacali tezit?

    75 hlasy od 75 respondentů

      MICA
      MICA --- ---
      Těžíte někdo na některém z multipoolů? Jak řešíte prodávání několika měn? Nevíte někdo o multipoolu, na
      kterém by bylo možné určité altcoiny rovnou směňovat na BTC a vybrané si zas nechat nepřevedené?
      NYX
      NYX --- ---
      MICA: dokud nekdo s vyssi hashrate nerekne, ze ten prispevek neexistuje :)
      MICA
      MICA --- ---
      first! :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam