• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    Making a bitcoin dogecoin litecoin mining rig
    https://www.youtube.com/watch?v=sI6NxsHm4CE
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MICA: taky uz setrim coiny az se to prehoupne
    MICA
    MICA --- ---
    BLOODRAT: Já si šmelení čokla radši nechávám pro sebe, TODAMOOON! :D
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    BPB: me se vypina kdyz spadne pool, tedy pokud se na okno s nim prepnu, kdyz u PC nejsem tak ceka a nezavre se
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BPB: Dneska mi nasypal hezky, počítám že šmelí čokla.
    BPB
    BPB --- ---
    podlem mych vypočtu už se při tomdle kurzu MAX moc nevyplácí, ráno asi zase někam přepnu, middlecoin pool ?
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: 2x po sobě se mi ta nová verze cgmineru vypla, zapinam starou verzi
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    BPB: klidně to tam hoď :)
    BPB
    BPB --- ---
    TOXICMAN: btw..tedle hezkej countdown bych hodil do diskuse BTC..abychom trochu podposili tu nákupni horečku ne ? :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    pravda s tim padánim, to by mohlo přestat
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: já mam na první pohled stejný výsledky, předtim běžely obě karty ustáleně na 363 Mh/s...teď jedna na 366 a druhá 358 :) ...ale hází to dost nízký čísla odmítnutnejch share..v prvních minutách..tak to zkusim a uvidíme... ta verze predtim mi tak jednou za 12 hodin spadla..třeba tadle bude lepší
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: aneb 3 dny do TO DA MOON! :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: zaznamenal jsem propad o pár procent. a jsem zpět na původní (myslim 3.6?) nicméně za půl hoďky přepínám na dopecoin alespoň na launch a uvidíme :)
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: diky..asi jsem to špatně stahnul...nevim, když jsem použil první odkaz..tak se stahne spouštěcí soubor....jeste jednou díky, du to testnou...schválně jesti bude nějakej nárust výkonu :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    TOXICMAN: Jak to funguje? Mám v podstatě šanci, když se připojím na nějaký pool v momentě až tam budou tikat poslední hodiny, že taky přijdu k lizu?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    BlockRewards · DogeCoin Mining
    http://blockrewards.com/
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: v balíku je i cgminer exe... uvnitř rozbalený složky utvoř dávkový soubor s obsahem podobným (kapitálky v posledním řádku nahraď/doplň podle sebe):

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -o stratum+tcp://POOL:PORT -u USERNAME -p PASS
    BPB
    BPB --- ---
    CHILDINTIME: v tomdle sem uplna lama, chtel jsem vyzkoušet..ale nešlo mi to.. je to pro WIN ? to se musi nejdriv nejak upravit..abych to mohl spustit ? protože tam neni žadnej exe file..a to ja sem potom ztracenej ,)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    dalsi upraveny cgminer (3.7.2) pro maxcoin: http://forum.max-coin.net/index.php/topic,6.0.html
    vyzkousim ho pozdeji vecer..
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BPB: To video není směšné, to je hluboce pravdivé. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam