• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: vzdycky bude neco startovat http://www.shiliwu.com/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A co bude startovat ?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Zatím nerubu nic, musím vyřešit jisté věci. :-) Pozítří se zas začnu rozhlížet, na čem urvat pár šušňů. Taky myslím, že startuje něco nového.

Kdyby chtěl někdo za něco vyměnit mých cca. 200 lycancoinů, 180 beecoinů nebo 0,8 "čehosi-zmršeného-před-CRA" jsem nakloněn návrhům. :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Rubu cosmic Coin - je to sazka do loterie, ale z Crypsy mi psali ze prej na problemu s penezenoku pracujou a snad ho i vyresi a developeri problem s orphaned blokama vyresili.

Mam stazenou penezenku z ofiko zdroje a normalne synchronizuje.

Samozdrejme muze to byt uplna sracka a hovno z toho.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: Takz teď rubu MAXe a kurz na crypsy se včera dokonce zlepšil ... kolega rube psy a výtěžnost trochu slabší ... takže asi zůstáváme, protože o ničem lepším nevíme ;)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BLOODRAT: imho ne, rubu totez. vypada ze jeste par dni bude stat za to. osobne verim trochu i trollcoinu, kde je obtiznost zatim kolem 3 a pomalu stoupa, ale tam zatim neni zadna realna cena..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Je něco v tuhle chvíli výnosnější (reálně ) než Max? Ten mi dává stabilně 20max/den, tzn ~1.5 btc měsíčně při kurzu okolo 25. Když rubu psy a kočky, tak je ta reálná výtěžnost zhusta poloviční než na coinwarz kalkulačce.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Free shipping při 9223372036854775807 kusech od každého, to je příjemné

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BORGDOG: scam?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Nevím, jestli to není scam, ale pokud není, třeba by to někoho mohlo zajímat:

Bitcoin World | All Bitcoin MinersBitcoin World
    http://bitcoin-world.net/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    ... poradí někdo výkonný pool na kočky (CAT)?
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: tak jsme tam, co jsme byli včera, já myslim že dobrý, dříve nebo později se nahoru ještě podíváme, max má nějaký ten potenciál imho
    BPB
    BPB --- ---
    B3DA: tak se to nejak seklo.safra..skoda skoda
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BPB: Tak před půlhodinou jsem prodal a přepnul na doge, asi věštecké vnuknutí :o)
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: jsem rád že jsem na 24 nakoupil, tohle by mohlo jít vysoko :))
    BPB
    BPB --- ---
    MAX eating walls ! jestli mate nekdo nejaky coiny..pripravte se prodat ,)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Já to vypnul - začalo se to kousat, kdoví co s tím. V noci zvážím, co těžit dál. :-)
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: Já na chvíli zkusil true CRA a mám toho zatim 8.5 confirmed a 11.3 unconf. jinak bych řekl že devteam jsou Češi :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Je to nějaké celé podezřelé. V Mineru mám od včerejší noci 78 Accepted bloků. Ale v poolu (když se tam dokážu občas lognout) mám momentálně jenom 0,08 confirmed a 0.03 unconfirmed, přičemž hashrate skáče nahoru i dolů o desítky procent úplně chaoticky. Netuším, co je to za zpotvořeninu, ale ještě do odpoledne to schválně nechám běžet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam