• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Zas jich ale nevychází tolik, aby to tu bot neúnosně spamoval
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: Žádnej trojan z toho neječel, to co jsem si poslal z poolu přišlo. Akorát si jako u všech ostatních shitcoinů musí člověk nakopčit .conf do AppData sám :)
    URBI
    URBI --- ---
    TOXICMAN: me se po 2h nechce sync.:(toz nevim
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    windows wallet z http://rabbitco.in/ je v pohodě?
    B3DA
    B3DA --- ---
    bot nedokáže zhodnotit atraktivitu tak dobře, jako když si to člověk prokliká a prokouká, blbý je jenom to, že ty coiny dost často startujou hodně mimo plánovaný čas, takže by to člověk musel prolejzat ideálně několikrát denně, což je při 1-5ti mincích co den nesmysl. ale když to tady budem všichni prolejzat aspoň 2x do týdne a reportovat o tom zde, tak by to mohlo fungovat :) jenom ten čas je dost často proti nám..
    MICA
    MICA --- ---
    Nebo to chce bota co to sem bude přelejvat
    MICA
    MICA --- ---
    ok, budu se zde svěřovat častěji a aspoň hodinu předem :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MICA: já jsem tohle viděl asi 3minuty před startem, tak jsem se rychle regnul, nastavil rig a bylo to akorát :)
    MICA
    MICA --- ---
    MIKE23: Proběhl tu jen můj časově nezasazený výkřik do tmy MICA, už jsem asi podvědomně předpokládal, že taky koukáte na kalendáře, na který jsou odkazy na nástěnce
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    mozna uz tu link probehl, ale opravena max penezenka s gui fungujici ve win 8: https://github.com/Max-Coin/maxcoin/releases/tag/v0.8.9.1
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: Jasně, tomuhle rozumim, mám to podobně. Ale tohle zatim jede pěkně i na diff 6 a hashrate sítě roste dost rychle, no uvidíme, minimálně do 1M to nechám puštěný. Jo, bejt teďka ještě diff u maxe ~60 a tradovat se za 0.004 +- tak asi nedělám voloviny a nikam nepřepínám.

myslel jsem sem:
    RabbitCoin Pool - ScryptoMiners I Gettingstarted
    http://rbbt.scryptominers.com/index.php?page=gettingstarted
    mají uzavřené registrace z důvodu cca 90procent sítě. (já vim, má to důvod)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Já u těhle shitcoinů sázím na instamine, jinak jedu jistotu, to je v tuhle chvíli max, takže už přepínat nebudu, měřím výtěžnost na den :o) Za odkaz dík, přidám.

B3DA: Copak je to zač? Google vyhodil dost chaotickou směsku odkazů.
    B3DA
    B3DA --- ---
    (můžu nabídnou invitaci na scryptominers)
    B3DA
    B3DA --- ---
    dneska už to tady minimálně jednou proběhlo.
    v záhlaví jsou odkazy na 2 launch kalendáře, já dnes dával link na třetí..
    já myslim že infa je dost a dost :)

a hlavně si myslim že je čas se zapojit, diff je ještě dole. Ještě není pozdě ;)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: jasan, chápu ... i já bych chtěl někdy stihnout nějaká start ;)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Tak já to nemyslím jako veřejné obvinění - spíš jen tak obecně skuhrám, že jsem něco prošvihnul :o)

Jinak si myslím, že nám tady ten nyxí rybníček velice dobře funguje - a mám z toho radost.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Souhlasím s BLOODRAT ... někdy je lepší se podělit o info, příště zase poradí někdo jiný :(
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Dopiče, pánové, to si nemůžeme dát vědět dřív, než půjdu koupat dítě? Takhle ten ostrov v Dubaji příští rok nekoupíme :o/
    Každopádně přeju s králíkem pevný pool a jistý kurz.
    MICA
    MICA --- ---
    Pěkně to z poolu chodí i do peněženky. Až na to zpoždění to byl příkladný start :) Jen instamining se moc nepovedl teda asi :)
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: 128k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam