• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MICA: Tak mám cíl vytěžit 0,1 BTC / týdně ... zatím plním, ale výtěžnost pomalu a jistě klesá :(
    MICA
    MICA --- ---
    MIKE23: Poslední dobou je to trend všech kryptoměn. Cryptsy je spíš prokletí než výhra.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    lol 502coin
    Release date 21 feb 5.02 CET
    se změnilo na
    Release date 28 feb 5.02 CET

hlavně že na webu mají: There will be no twitter chase, no launch delays :))
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: Já to vidím na dotěžení do 10 MAX (aktuálně mám cca 7 neprodaných) a pak přechod jinam ... zítra v poledne se buď vrátím na DOGE (který dlouhodobě drží cenu) nebo zkusím štěstí s MIDDLE či MINCOINem
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ono už to asi lepší nebude, tím jak vzniká každý den nová kryptoměna, tak se tříští výpočetní síla
    všechno se snad už smrklo na rychlý profit a šup na další
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MIKE23: taky na to zrovna koukam. a uvazuju jestli tezit neco jineho, nebo tezit a drzet dokud se nejak nepohne cena ci diff.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: mam tam asi pet maxu a fakt nevim esli bude puma a nebo se roztce, prodavat se mi je tahle levne nechce ..
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Hmmm, za týden od uvedení MAX na Cryptsy jeho hodnota klesla na 1/3 :(
    MICA
    MICA --- ---
    Už mám na botovi nastavenou ikonku a založenej repozitář na Githubu, takže už je vpodstatě hotovo :D
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Už mám, díky :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MICA: mám, dej mail.
    MICA
    MICA --- ---
    Neměl by někdo pozvánku na nyx navíc? Asi zkusim spáchat toho bota na upozorňování na nový cryptoměny :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    nejste někdo na http://cach.catcoin.cz/ ? Potřeboval bych pozvánku. Chci zkusit CACH€ jelikož teoreticky se vyplatí víc než max při aktuálním kurzu, jenže jsou jen 4bloky za hodinu a tenhle pool z nich m,á obvykle 2-3, přitom už dáávno nemají >50%
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Uděláme FATcoin? bude se těžit pohybem :) jenom musím vymyslet proof-of-gym :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HOUMLES: Ovšem to má potenciál! (video jsem neviděl, ale "human minable" zní skvěle.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    tak tohle je nejvetsi lol co jsem zatim videl...

[ANN][HUC] Huntercoin - Human Minable - MMOCG - Merged-Mineable - Scrypt/Sha256
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=435170.0

Huntercoin Beta 3 - Human Mine-Able CryptoCurrency - Major Improvements
    https://www.youtube.com/watch?v=uYkXoFahtdo&feature=youtu.be
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Mně zas stíhá smůla, jak se zdá. Těch králíků jsem měl nejspíš dost, než se k nim dostanu, budou na nic. O zbytku nemluvě... mám akorát 150 bee a 200 lycanů.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    No já kutám teprve 14 dní, tak spíše zatím využívám vašich zkušeností ... ale jak tak sleduji diskuze, tak DOGE, MAX a MIDDLE jsou zatím nejvýhodnější ... zase třeba nevím, jakou výtěžnost má třeba MINCOIN.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Hlavně už máme reálný výsledky ze kterých si každý snadno dopočítá zisk podle aktuálního kurzu. Ty kalkulačky jsou často dost mimo.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    doplněno dle BLOODRAT ... v jednoduchosti je síla a nemusíme si stále psát, kdo co aktuálně rube ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam