• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ENAPAY: No, máš 58 coinů? Máš. :-) Tak ber a nebrblej... já se na ten coin taky mrknu.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    HOUMLES: Díky. Nicméně žádnou z těch frází jsem v mém logu nenašel. Takže záhada pro mě stále nevyřešena.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    HOUMLES: Přesně. Třeba dneska jsem mohl mít pěkný bonus z Lycancoinu, který začínal na 200 satoshi a během hodiny byl na 30. A já jak naschvál nemohl dostat mince z poolu. Tohle je taktika "udeř a uteč" - rychle natěž, rychle prodej...
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    HOUMLES: tam jsem se zkoušel dívat ale je dost dlouhý a nevím co přesně hledat. Ale i kdyby to tak bylo, je normální aby se odměna za blok spojila s výplatou z poolu?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ENAPAY: v data adresari ty penezenky je debug.log tak se podivej tam .. podle toho co pises to vypada, ze se ti povedlo najit blok ... ikdyz je to skoro nerealny s jednom strojem proti poolum tak tu sance je
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm, tak jedinej výsledek StackCoinu je, že díky tomu, že admin jednoho z poolu je zkurvenej retard, můžou uživatelé poolu očekávat kupu SPAMu

ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Potřeboval bych poradit. Těžím nějakou dobu ultracoiny s gpu na poolu. V poolu mám nastavený automatický payout na 10 UTC. Výplaty tomu odpovídají. Pak jsem si zapnul kromě toho ještě cpu mining přímo v UTC klientovi (setgenerate true). A dnes mi z poolu přišla výplata 58.517975 UTC. V transakcích na poolu opravdu vidím, že mi to poslali z poolu. 50 je přesně odměna za blok.
    Je jen jakási náhoda, chyba nebo mě neznámé promo, že mi přišla taková výplata? Nebo to může způsobit ta kombinace těžení? Dá se zjistit v pěněžence nějaký log těžby zapnuté pomocí setgenerate?
    B3DA
    B3DA --- ---
    SOONIC: podle toho jak na mě coin působí odhazuju vše nebo jen část při první příležitosti která se vyplatí. a ano, většinou je cena nejvýše v době uvedení (u coinů co maj maximálně web a vlákno na btctalku je to spíš pravidlem). když má člověk štěstí na coin, na pool a ještě něco málo jinýho štěstí navíc tak se mu v prvních minutách podaří instamine v objemu, kdy se ty shitcoiny bez budoucnosti občas vyplatí prodávat i po 1 satoshi, jelikož pak třeba za 5 minut máš nakonec 0.1 btc s 1mhs. nebo taky třeba vůbec nic. a nebo 30x tolik :)
    multicoin pooly dávaj v průměru teďka řekněme 0.01btc/1den/1mhs pokud se nepletu, ale zas stabilně, bez nutnosti se v tom nějak angažovat. prostě to pustíš a nazdar. to se imho nedá moc srovnávat..
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SOONIC: kazda nova mince pri pridani na prvni smenarnu ma nejvyssi cenu .. riskovat to, ze to za mesic nebo dva vylitne je na kazdym z vas, viz DOGE, ale u vetsiny to nema smyl.
    takze to co hned vytezim okamzite prodavam, klidne i jednou za hodinu kdyz je co.
    zatim jsem se nikdy nespalil a jenom vydelal :)
    viz treba naposledy max kterej jsem prodaval za 0.03 a koukni kde je ted nebo byl druhej den po launchi...
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    nebo jinac. o kolik to je lepsi streckovat takhle kolem mineru nez ho nechat nekde vklidu tezit na nejakem multicoin poolu? absolutne v btc/mhs poprosim
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    co delate s tim mnozstvem coinu co vytezite v uvodu coinu jednoduse? prodate pri prvni prilezitosti, nebo vzdy verite, ze coin chytne lip, nebo v cem je tato newcoin hra o tezeni novych coinu?
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: já bych řekl že pooly si před startem každý mince stejně jako ty připraví porty a další nastavení co dostanou od developerů a čekaj na wallet jako všichni. Když má dojít na start, sleduju na MPOSu záložku pool a minery přehodim ve chvíli kdy zmizí hláška "Unable to connect to wallet RPC service: RPC call did not return 200: HTTP error: 0 - JSON Response: []".
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Nakašlat na nové starty, těžte UTC! :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Not yet launched. and dev stole 70BTC...

Jak pravil Eric Cartman - seru na vás du domů, parchanti.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Ty starty jsou prostě lepší a lepší...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    aha

The Developer was not able to make the wallet public until now - since he is not responding to any questions we think the coin was a scam - sorry for the inconvenience - We recommend mining VTC for now: http://vtc.coinvention.net/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: odpocet bezi - esli je to scam, ajk to ty pooly implementovaly asi ?
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MRDAC_BEDEN: Také bych řekl, že MAX ještě stále má dobrou výtěžnost ... před týdnem mi 1GH pool dával 5MAX/den, teď už je to skoro 9MAX/den ... a cena spadla cca na 1/2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam