• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    někdo tam ale má příkaz na nákup koi za 11btc při ceně 0,00000001, to už neni tak dobrý no.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Co ted kopete? (na scryptu)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CHILDINTIME: dik, uz to tam vidim. Hele pres noc jsem vydelal nejakejch 0,004 BTC, coz bylo za cca 9 hodin, takze za dan by to melo davat tak 0,01 BTC / mhs coz je asi tolik co dava multipool.

Ovsem to volume tam je dost slaby.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    ESORIMR: uz na to koukam no.. ale volume je bidny, udelal bych necely 3mega za den, ale asi by to nikdo nekupoval
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    na 1000kh/s by si měl ted dát cca 800tis coye denně a na cryptorush je kurz 0,00000002
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    ESORIMR: fakt? nekde bych mel mit pulmega coinye :D
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    OTAVA: tak sou ještě třeba měny nakterý se zapomělo a sou dost výhodný na těžení, ale nikdo je nětěží, protože se o nich prostě už nemluví. třeba coinye coin. parodie na canye westa. pooly furt jedou a na cryptorush se s tim obchoduje.. takže je to výhodnější než třeba max, nebo middle :D ..

jako souhlasim že to narůstání výkonu je pro nás těžaře problém, ale zapomínáme na to že sice nás asic odstřihnul od těžení btc, ale ten výkon jakej ta sít ted má se dá použít na cokoliv a tim stoupá jeho cena. dyt vývojáři tvrděj že btc jako platidlo je jen jedno z mnoha využití oný sítě. a čim větší výkon sítě, tim je větší i její hodnota.. takže já asicum fandim. otázka je kterej algoritmus bude nakonec ten top.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CHILDINTIME: aha, jasně, tak si vygeneruj další a připiš mi to v db, teď nemam heslo po ruce
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    B3DA:
    TOXICMAN: ukazalo se, ze mpos je v tomhle hloupy a vyplati adresa musi byt unikatni pres cely pool, tzn dva uzivatele nesmi mit stejnou payout adresu.

OTAVA: zobrazovani diffu uz tam je, link kterej na ni je je spatne.

B3DA: to jsem jeste neresil
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CHILDINTIME: Esli lezes na ty DEV fora, muzes tam tuhle myslenku nadhodit. Ten polymorfni algorytmus by byl masakr a pokud to nekdo vymysli, okamzite do toho naskakuju.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    maly postreh - multipooly tezce kurvi cenu altcoinu.

Protoze jdou an ten nejvyhodnejsi, vydoji co jde, okamzite dumpnou, tim srazej cenu a ve chvili kdy se obevi jinej o trosku vyhodnejsi coin, okamzite prepnou na jeho tezeni v secko co vytezej zase okamzite dumpujou (a tim zase drti cenu)

To je katastrofa, protoze vypocetni sila takovych poolu je znacna a bude narustat.

Moznost jak rozumne vydelat je jenom jit do neznamuho coinu a modlit se ze vyroste - ale zase ne moc, jinak ho rozdupou multipooly, nebo vymyslet neco kam multipooly nepolezou.

Proto si myslim ze budoucnost maji meny ktere maji unikatni algorytmus ktery nejde jednoduse multipoolovat. Treba Max, nebo Vertcoin.

V budoucnui si myslim ze nakonec bude mit vecina coinu svuj unikatni algorytmus a idelane polymorfni ktery se bude menit v case aby se multipool nemohl prizpusobit.

Cinz odpadne i to ze dana mena bude obeti ASIC mineru.

Asi to bude chvili trvat nez se neco takoveho stane, ale jako LOG doporuceni - drzte veci co nejsou Scypit.

BTW ja samozrejme jako sptravny parazit jedu multipool dokud je to jeste vyhodny :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    OTAVA: diff je porad 0.5, mel by jit nahoru, precejenom do site jsme pridali docela velky kus, ale nejde, moc tomu nerozumim..ale v tomhle chyba neni na moji strane..

OTAVA: na to kouknu
    OTAVA: to je spis tim zacatkem roundu, aktualizujete se to jednou za minutu, ale mozna nejaka chyba v tom je

OTAVA: klidne to uz vypni, prepni na neco jinyho, jak chces, ja na noc asi dam stejne maxe nebo middlecoin, v testovani budu pokracovat zitra.

s tou editaci uctu je problem, dnes uz to delat nebudu, kouknu na to zitra a napisu..kazdopadne mince v penezence jsou a nemam v planu s tim asi jednim dolarem utect :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hele kolik je ten diff ?uz mam 500 foxu a pri cene cca 100 za jednoho to nev,pada tak spatne
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kazdopadne jak jsem slibil necham to bezet aspon do rana at si muzes ladit kdyby jsi potreboval.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    B3DA: Jj tahle vec se normalne deje - je to jakysi podvojny ucetnictvi - neco posles, zbytek (cast?) se prevede na nove vytvorenou penezenku, kterou taky ovladas ty..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ENAPAY: nevim, prijde mi divny ze bych trefil zacatek bloku presne. mozny je ale vsechno.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    OTAVA: to je myslím vlastnost a ne bug :) Na začátku roundu jsou tam prostě nuly a mění se to jen po nějakých intervalech. JEstli se teda bavíme o tom stejném.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: roadnul jsem to a uz to ukazuje hodnoty. mozny problem s cashovanim ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    CHILDINTIME: když jsme u toho, qr kód pro připojení api je neplatný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam