• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: televize a pracky? to jako vazne? dik za radu. zitra zkusim.
    a to tak funguje. ze kdyz odejde napajeci obvod, tak tam se problem se spravnym napajenim dalsich soucasti ukonci a nepokracuje dal?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    proste si nemyslim ze by odesly ty ASICy jako takovy, ale cast toho napajeciho obvodu muze, takze nekdo kdo postavi regulovanej zdroj to dokaze opravit. Nejaky elektro u vas na rohu kde opravujou televize a pracy nemas ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SOONIC: nejsem bastlir, ale mam vzdelani v oboru. I kdyby sly z toho zdroje pecky, tak by to odnesly pravdepodobne prave nejaky ty filtracni kondenzatory na vystupu, pripadne tam bude nejakej ridici obvod na zacatku datove casti kterej bude ridit jaky napeti a proud kam pusti tak by odesel pri nejhorsim asi ten.
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: vizualne miner vypada vporadku, nic vypalene, nafoukle, akorat, ze nejede a kdyz nan pripnu funkcni zdroj, tal je sliset, jak se ten zdroj brani
    MICA
    MICA --- ---
    SOONIC: Pošli schémata, pokud nějaký jsou
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    OTAVA: myslis ten miner? ten je cely v smd na vicevrstve desce. neverim, ze tam dali nejakou prepetpvou ochranu dle schem jalapena, ktere jsem videl. ale mozna se mylim a melu hovna. jsi bastlir? kouknul by ses na to?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    LKD: kopes spravnym scryptem? (ten defaultni to neni)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SOONIC: Tak to je jednoduchy - jdi od zdroje po plusu a koukej co je po ceste a to bude pravdepodobne spaleny a pak koukej co je za tim jestli je to uz v pohode.

Bude to pravdepodobne nejaka napajeci cast / kaskada, takze tam budou velmi pravdepodobne nejaky standardni soucastky.

Kazdej lepsi elektro bastlir to opravi.
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    KRISHNA: ne. v mistnoati bylo max 22C. jedine, ze by mu odesli vsechny 4 vetraky, tak mozna jo. spis to skurvil ten bfl zdroj
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: ano, prosím. pošta chodí i na mobil, do vlákna se člověk musí dívat.. za mě jo
    MICA
    MICA --- ---
    Když už se hrabu v notifikačním botovi, měli byste zájem o to aby posílal i notifikace do pošty těm co se subscribnou?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SOONIC: nezavidim, reklamaci bych resit nechtel :)) Neupekl si to?
    B3DA
    B3DA --- ---
    LKD: asi ti moc nepomůžu, ale UTC je scrypt-n. Ten je schopný po chvíli běhu u mě spadnout a nechat mě reinstalovat drivery, než jde spustit cokoli, prostě karty najednou nejsou. dělá ti to i u scryptu? já to u sebe nevyřešil, bohužel.
    Jestli ti ale nepadá driver, jenom klesne hashrate a po restartu rigu ok, řešil bych to spouštěnim mineru přes cgwatcher, s tim že si pozapínáš ochrany těžby (třeba když hashrate klesne pod x, restartuje ti to rig).. já vim, neni to vyloženě řešení, spíš taková objížďka...
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Jojo, to jsem já :D Bohužel nemám po ruce žádnou soukromou diskuzi kde bych to mohl zkoušet, nebo nevim jak se vytváří :D
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    CRYPTOBOT: Mico??
    B3DA
    B3DA --- ---
    kam zmizel ten bot, to bylo dobrý :)
    LKD
    LKD --- ---
    B3DA: 0, vse se jinak tvari spokojene, ale prestane tezit, po restartu to nabehne, ano, je to samostatny rig /cgminer 3.7.2/
    B3DA
    B3DA --- ---
    nějaké hw chyby? nebo 0?
    mě se tohle stává ne pc kde mi běží ledasco, pomáhá uvolnit paměť. na rigu kde běží jenom miner ne..
    LKD
    LKD --- ---
    lamer quest,
    tezim ted UTC na http://ultra.leetpools.com/
    5 x sapphire-r9-280x-dual

Poslednich 48hod mi vse padne na hubu (hashrate 0 a pocitac nemuze navazat vzdal. spojeni) po cca 20minutach az hodine, po restartu vse cajk, ale za chvili je to zase dole. Nekdo nejaky napad?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    By me zajimaly jestli nekdo ma nejaky tunnin na MAX coin tezbu. Precijen je to 30s na blok a nemala cast vysledku konci zahozena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam