• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Ale počítám že to bude stejný jako waffle, bude tam pracovat algoritmus aby to skákalo po nejlepších kurzech...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: Možná, já osobně o tom nevím.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: jj, jsem na tom vykonnostne jako ty, takze stejna situace ... popřemýšlím

BLOODRAT: zobrazuje někde MIDDLE strukturu coinů, které na něm těžíme? Třeba u waffle je to jasné a zobrazují, co je aktuálně těženo ...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Middle hromadí spoustu unexchanged, koukám, takže vám to doplatí až to vymění na ten zhruba 0.01BTC/1Mhs/1Day, ale jinak spíš míň a jako výnosnost ano, značně na piču.
    Taky jdu na Maxe, tam se dá aspoň doufat v pumpu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: jebdu Maxe, co na plat.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: tomu se říká "útrapy malého horníka" ... osobně to řeším tak, že jedu týden na jednom poolu a pak se rozhodnu kam jinam (nebo zůstanu). Aktuálně mě trochu zklamal MIDDLE, tam se mi nedaří :( Ještě mu dám 24 hodin
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jestli dobre pocitam vychazi mi to na cca 2568 / 24 hod, tak to je 0.0053928 BTC - ale kurz je tam stabilni.

Maxe udelam tak 7,7 za den ale zas tam je kurz dost klisavy, ten by vychazel na 0.008624

to jsou dilemata maleho tezice :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mam 200 + 750 Khs oba na highu, ale mozna by melo smysl hodit ten mensi na low ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nevite nekdo od kolika se vyplati ten high diff a od kolika ten low ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: na tom doghauzu
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: na kterem konkretnim poolu?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: mam asi megahash, tak jsem to dal na ten jejich pool s vyssi obtiznosti a uz tam mam dve stovky, uvidime kolik tam bude zitra tak v pul dvanacty :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: ja osobně hledám pooly, kde není málo lidí. Máš pravdu v tom, že čím méně je tam lidí, tím déle můžeš čekat na vytěžení bloku a tím déle čekáš na podíl + potvrzování.
    Zase u velkých poolů, kde je moc workerů to máš rychlejší, ale výtěžnost u pomalých minerů bude menší. A to nemluvím o tom, když máš workera s malým výkonem a těžíš s vysokou složitostí ... tady je otázka, kolik vůbec stihneš odevzdat v jednom kole řešení.
    Můj subjektovní názor je, že ideální pool je více jak 1.000 workerů, ale ne více jak 10.000
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    E2E4: Hele nevim, treba ted budu mlit blbosti, ale mensi pool kdyz se zasekne na nejakym bloku kde reseni trva dlouho, tak celej pool proste ceka nez se blok doresi a jede to na stovky procent a trva to dlouho - treba pul dne nekdy.

Kdyz je velkej pool, tak samozrejme mas mensi cast z bloku, ale pri vetsi vypocetni kapacite site se tyhle long roundy vyresej (na cas) driv a ty muzes ject dalsi blok. IMHO mi prijde ze tam musi byt o neco malo vetsi vyteznost protoze stravis min casu tim hluchym pocitanim.

Mozna to vysvetluju nejak spatne, ale vnitrne to tak citim :-D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    A existuje pool, co dává stejně jako kalkulačka na cryptowarz? :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OTAVA: Suchcooins ma ale nejvic cool jmeno!! :)
    Navic, statisticky to je prece jedno - sice nenajdes blok tak casto, ale zas se pak odmena meni mezi min lidi.. Spis sleduj stabilitu a reject ratio..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIKE23: vidim svuj vykon v sekdi My Workers, ale ten dasborad se asi neupdatuje moc casto, co ?
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    OTAVA: jel jsem tyden na dogehouse a naprosto bez problemu a sype dobre ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ORIEN: koukam ze dogehouse asi 16 Gh/s jdu tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam