• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    SMOTHY
    SMOTHY --- ---
    Nevlastníte někdo tuhle 280X od Asusu? Kolik vám topí? Mě se na ní před časem podařilo amputovat dvě žebra na pravym větráku tak byla v opravě, předtim jela stabilně na 70°C při 70% větrání, teď po opravě mám co dělat udržet to pod 80°C při 80% ..
    MICA
    MICA --- ---
    MRDAC_BEDEN: Potvrzení mejlu při registraci, pls no. Tradičně nic nedošlo :) Jedna z nejvíc nasíracích věcí na poolech. Víc nasírací už je jenom unlock/lock v nastavení místo prostýho zadání pinu.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MRDAC_BEDEN: hezký, v průběhu dne vyzkoušim :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Když si vzpomenu na problémy spojené se startem asic minerů na btc, tak jsem v klidu. Pořád počítám s tím, že první bude Alpha (mají nejdelší vývoj, registrovaná gb company, pravidelné aktualizace ) a to někdy v létě a to ještě bude první batch určitě posunutý.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MRDAC_BEDEN: Fér. Škoda že jsem v práci a dneska nebudu mít čas: /
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Ahoj, tak se mi konecne povedlo rozjet pool, momentalne tezim take FOXe, protoze ma nizkou diff => padaji bloky
    Chtel bych Vas poprosit o otestovani, hlavne po funkcni strance tzn. 1) tezi to 2) spravne to pocita odmeny 3) odesila to penize
    Vim ze to je silne nedodelane, ale rad bych, aby to bylo po funkcni strance pripravene na dnesni start 502coinu a mohli jsme tezit spolecne

The Pool - Mining Evolved I Home
    http://valy.biz/MPOS/public/index.php
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: ehm.. mne to prislo divny hned.. ono to nebylo 24+1 ale 48+1 hodin :)
    takze zustal na 5 mmd (budu to odted takhle zkracovat :) - mno nic moc teda.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BTW middlecoin za poslednich 25 h 10 mBTC/Mhs/den.
    akorat za dnesek prej tezili spatnej karmacoin :)
    Unfortunately, we mined a bad fork of KARM today for several hours.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BORGDOG: to mi prijde dost nepodstatny - ber v uvahu ze kdyz v tom jsou penize (jsou) tak se k tomu nekdo postavi jako k businessu - proste si spocita naklady, vynosy, riziko. a soucasti tech nakladu je plat jednoho geeka kterej jim to cely bude stavet. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BORGDOG: ten gridseed je tu uz dlouho, existuje cinskej web a ma ho udajne ten typek kterej presel z middlecoinu na wafflepool (se svymi 5 Gh/s - teda ne vse grideed)..

jinak ten shop mi prijde jako fakt super seriozni - zadnej kontakt, platba jen v btc, sablona z wordpressu.. i ten nazev - pripomina black ark mining company - viz napr http://www.modernghana.com/news/36702/1/fraud-gang-busted.html
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Já jsem po dvou měsících na 0,038, tak si nestěžuj. :-D
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: Nápodobně, cíl mám stejný ... 1BTC ... po 3 týdnech jsem zatím na 0.22 BTC ... cíl je daleko, ale jde to.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Já budu v klidu, až se mi podaří nahrabat 1 BC. Pak si řeknu - mission complete. :-) Cokoliv dál bude navíc. Anebo přestanu. To uvidím. Zatím k tomu mám ale dost daleko.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: já budu v klidu až se mi vrátí moje 290x, což odhaduji na konec května při současném vývoji kurzů, měn a hodnoty BTC ;)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Já i potom. :-) Ale kdybyste někde viděli nějakou soutěž o podobný miner, dejte vědět. Viděl jsem před časem soutěž o ASICy na bitcoiny a nevypadalo to zmanipulovaně, žádné prachy nechtěli, akorát mě to nezajímalo. Soutěže o Scrypt-miner bych se zúčastnil.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: minimálně do srpna můžeme být v klidu
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Taky ber v úvahu, že kdo si staví rig od nuly, tak náklady nejsou JENOM ty karty. Máš desku, zdroj, risery... etc. Plus montáž, na kterou si ne každý troufne, tohle jenom "zastrčíš a jedeš." Ale i tak máš pravdu, hlavně ta cena vzhledem k tomu, že to prakticky není na nic jiného... fuj. Já bych si to nekoupil, ani kdybych na to měl, i když na zkoušku by to bylo zajímavé.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    cena je moc vysoká za 6MH/s
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    no, nechme se prekvapit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    spis konci era Srypit men, je jeste hodne algorytmu ktery nepujdou na tomdle zeleze. A nemluve o tom ze za 6 BTC dostanes kolik 6Mhs/sec ?

oka, to je pri dnesnim kurzu 4000 dolaru, za to koupis kolik Radeonu R290 ?

Oka spotreba mluvi pro ASIC, ale porizovaci naklady teda darda a narust vykonu nic moc.

Az to bude umet 10x tolik pak bude konec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam