• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    kdyz vse pujde dobre tak muj pool na zeit bude, poslu link na pre-register nekdy vecer, launch je v 6 rano myslim.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: Fajn, skočím taky na to, co on. :-) Třeba ten Zeit vypadá dobře...
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: o víkendu testuji waffle pool, teď je tam diff pro mě ideální 512 :-P jinak pro mě je měřítkem uživatel BLOODRAT, má asi 3x větší výkon než ja, ale dlouhodobě ví kam jít ;)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    No dobře. Tak co tedy budeme zítra těžit? :-) Zrovna jsem povypínal Digital Ocean, Primecoin akce ukončena... hledám nový cíl. :-)
    SMOTHY
    SMOTHY --- ---
    MIKE23: Pokud by byla worker diff nesmyslně vysoká, mohlo by se stát že včas neodevzdáš shares přijde třeba nový blok a práce bude k ničemu. S větší diff ale zase můžeš víc těžit a míň komunikovat s poolem = stihneš toho víc za stejný čas, takže ve výsledku by to opravdu mělo být jedno. I když diff 1024 na 750 kHs je fakt nějaká haluz, mě to většina poolů hodí většinou max na 256 (rubu podobnou rychlostí).
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Hele kdo neveri at tam bezi. Udelejte si testy, podle myho se to od parset khs srovna behem pul dne..
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MRDAC_BEDEN: s tema zaprnyma liquid assets to mam taky, souvisi to s tim kdy se ti potvrdi vytezeny bloky a je hlavne kvuli tomu ze tezis rychlejs nez se potvrdi..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MRDAC_BEDEN: :-D

takhle se business delat neda ! :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    CHILDINTIME: CHILDINTIME: MICA: diky za zpetnou vazbu, mrknu na to

a jeste ze zatim tezim sam :)
    Wallet Balance 22,852.97070000
    Locked for users 23,582.10470001
    Unconfirmed 243.04350000
    Liquid Assets -972.17750001
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    E2E4: nesouhlasím, kdybych měl 3Mh/s, tak je mi to jedno, ale slabší miner moc share s vyšším diff neodevzdá
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    E2E4: po hodine tezeni jeden 1024 rejected nebo jeden 512 rejected a jeden accepted je ale uz docela rozdil...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    E2E4: u nizkych vykonu to tak uplne neni. plati to statisticky a dlouhodobe, realita je bohuzel jina. multipooly taky prepinaji- neodevzdas 1024 share, zmeni se mince, vynuluje work, pocitas, neodevzsdas 1024 share, zmeni se mince.... a 512 treba stihnes odevzdat... taky kazdy rejected u 1024 boli u nizkeho vykonu jak krava. proste ne nadarmo se pro nizsi vykon pocita na nizsi dif, ty nematematicke vlivy tam hraje proti tobe. u vyssiho vykonu se to srovna a plati to co tvrdis ty...
    MICA
    MICA --- ---
    E2E4: Mě registrace nevadí ale nekonečně mě sere když musim používat bordel email co používám na registrace a zla kde hrozí spam.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Zeit vypadá nadějně, jestli bude nyxí pool tak se mnou rozhodně počítejte.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Worker diff je irelevantni, dostanes za hodinu tezeni 1 share za 1024 nebo 2 share za 512 .. kdy uz to pochopite. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MICA: Ja myslim ze registrace uz je out, proste autentizuj se svoji adresou penezenky a hotovo. Jako middle a waffle..
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BPB: konec maxe jsem oznamil uz vcera :-P ... tezit v multipoolech nebo nekde s nizkym diff a verit, ze cena poroste ;) ... tak pojedu treba ja.
    BPB
    BPB --- ---
    tak MAX jde asi snad definitivně do pr..... safra... co budem těžit ? :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    No po pár dnech těžení na MIDDLE mi mojich 750kh/s už při jejich diff 1024 bohužel nedosáhne na průměrnou výtěžnost 10mBTC/1MH/den ... zkusím běžet týden na waffle, tam je diff zatím jen 512
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CHILDINTIME: jestli bude burza, nasypu to tsm aspon na dva dny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam