• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    jen najít ten blok sakra :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    uz je to spravny jedeme
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    opravil jsem wallet, ale stejne jsme na 500, oficialni nody jsou pozadu, hash.so je asi na 530..nevim je to posrany
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jdu zatim tezit foxe asi :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    vsechny pooly se zasekly na bloku 500
    B3DA
    B3DA --- ---
    s touhle diff a cenou 14sat. mi vychází cca 0.014btc/1MHs/den. to nezní uplně špatně, ne?
    B3DA
    B3DA --- ---
    malý budou mít jen spoustu orphanů imho a dojde k normálnímu instaminu ze strany velkých. takhle je to asi lepší, bez kgw diff aspoň nelítá tak moc.
    koukám jak to pěkně roste, a lituju že na cr nedržim víc prostředků, stihl jsem nakoupit až na 08sato
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    B3DA: ted tam dal nekdo buy na 14 sato za 3btc, mel jsem koupit vic za tech 5 sato :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    na irc v zeit pool op channelu zajimava myslenka, ze prvnich x bloku (treba 500) by nemel byt diff retarget aplikovanej kazdej dalsi blok, ale az po tech prvnich 500..coz na zacatku dava sanci i malejm minerum dostat se ke coinum..ale tem velkym taky, mozna to vyjde nastejno
    B3DA
    B3DA --- ---
    ale jo, pokoušim se o nějaký trade, vyjde tak 1 refresh z 5ti :)))
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    hm a cryptorush uz to neustal :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CHILDINTIME: tak tohle byla raketa. dik za snahu, snad najdeme u tebe blok.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jinak moh jsem byt tak o minutu rychlejsi, ale zapomnel jsem kompilovat multijadrove, wallet jsem mel pustenej 6:05, stratum 6:07 a od ty doby to melo byt funkcni, nekdy okolo 6:10 jsem zrusil tu chybu co hlasil mpos, ale to nemelo na tezeni vliv
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    pri tyhle slozitosti to nema moc smysl (myslim ze nikde, rozumnejsi je koupit na cryptorush za 5 satoshi myslim)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CHILDINTIME:
    DESTROYER:
    dik. jsem to tam furt nejak prehlizel...
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak už jsem celej na hashstriku.. neni čas ztrácet čas :)
    je to škoda, že zrovna 1. launch na Childintime poolu vzali všichni na btctalku tak vážně. 20G po startu jsem dlouho neviděl. tak slibně to vypadalo ještě v 6:00 :)
    no každopádně myslím, že se sluší poděkovat za pohotové nachystání poolu a až trochu opadne hashrate, rád se zas připojím. (možná je načase postnout pool pro širší veřejnost?)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    (myslim online na nyxu)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    tolik lidi v sobotu rano jeste nebylo :)
    MICA
    MICA --- ---
    Achjo, zase jsem zaspal :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MORPHLER: WELOVEZEIT@!$!@$@#%$#^Y%^YHGFDGHFDHBNSJERU%$H%HJY%^YH%HNRDHJ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam