• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Na čase nějakou flashku vyhradit pro nějaký live distro :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Hmm, tak QuarkBar wallet jenom na Linux. Zase. Ať už s ním jdou všichni do...
    MICA
    MICA --- ---
    Taky taky 100k. Jen si musim dávat pozor abych se už neregistroval na poolech, který chtěj na každou
    změnu v nastavení emailový potvrzení. Vždycky mám po výběru z takového poolu chuť někoho umlátit kladivem.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak 100k natěženo, a to jsem měl několik extra výpadků (Hashstrike nějakou hodinu vůbec nešel, chvíli na nyxpoolu)...

E2E4: Hele, počítám že budu mít po 24h cyklu 300k, tzn podle kurzu 0.06 až 0.1btc, což je naprostý luxus na 3Mh/s.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    E2E4: proti 18Gh/s fakt uz nehraju :) hash.so by mel byt ok.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CHILDINTIME: No 10 Ghs je hardcore..

Jaká je ale aktuální výtěžnost zeit?
    Je nějakej multipool kde se těží?

A na tvým poolu jsem koukám už sám, takže jako poslední zhasínám. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CHILDINTIME: No 10 Ghs je hardcore..

Jaká je ale aktuální výtěžnost zeit?
    Je nějakej multipool kde se těží?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tak jsem kouknul a mám zatím 23,5 tis. Poslal jsem na cryptorush, až dojde, uvidím, co koupím. Možná psy? :-)

A od jedné schválně zkusím ten quarkbar.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

01.03. 13:00 - 2014-3-1 QuarkBar 12:00GMT(Add:2014-2-26)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CHILDINTIME: dik za info. jsem to prave tak moc nesledoval...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    super, nakoupil jsem za 18, tak ted se mzue kurz zhroutit :-)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MORPHLER: fork nebyl, v penezence byl spatnej checkpoint na 501 bloku, takze stacilo opravit jeden zdrojak (zrusit checkpointy) a prekompilovat..problem byl, ze nez se opravil dostatecny pocet nodu bylo stejne tezky dostat se pres 500 blok.. hash.so to stihl prvni a chvilkovej mel 90% site, nicmene k forku nedoslo.. opravene penezenky by meli byt na https://mega.co.nz/#!h0RU0JqA!reW_D2iZJdOXGc9cXJ7y1vT6XZP_li6qrTvyMheoT2E
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mno mam natezeno 5 k a nakoupeno 25, tak uvidime :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    Takze chapu to spravne ze Zeit ma za sebou fork a opravene zdrojaky walletu?.... nemate nekdo link na zkompilovane do winu?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Ten pocit, když jste 240km daleko, podíváte se na minera přes teamview a vidíte že karty jedou okolo 50°C, nejdřív si řeknete že je to super teplota a pak si uvědomíte, že je to pravděpodobně proto, že čokl si otevřel troje dveře až do sklepa, pravděpodobně sežral maso na naděli a teď větrá po celým baráku, takže se člověk vrátí do super vymrzlýho...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    E2E4: vetsinou mena po launchi nema 10GH/s+ behem prvnich 5 minut, u jinych launchu se vyplatil i solo mine klidne s 1Mh/s … ja na tezeni zeitu uz kaslu, koupil jsem si asi 250k, uvidime.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jako pěkný jak tu řešíme jestli stojí za to mít worker diff 1024 nebo 512 a pak se dáme na instamine na pool který má 0.025 % výkonu sítě, za situace, kdy chceme těžit první bloky.. :)

Jaká je teda teď aktuální výtěžnost zeitu v mBTC/Mhs/den ? Stojí to za to i kdybychom našli blok ?
    VINC
    VINC --- ---
    neřešil jste někdo Nvida kartu a AMD ve win zároveň? píšou že to jde, ale nějak se mi nedaří :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: pool mi ukazuje cca 430k/den. já za poslední hodinu natěžil vzhledem ke kyvadlové diff cca 14k. počítám tedy 10k*24h. a jsem na pořád ještě pěknym čísle, který je realitě o něco blíž než poolovo odhady. realita se ukáže zítra touhle dobou :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: To bereš podle toho kolik ukazuje vytěžených mincí pool? Já nejsem takovej optimista, ale počítám že na 1Mhs bys měl těch 100k mincí denně dát s trochou štěstí, to by bylo 0.024 btc/den a to je pořád 3x víc než současný multipooly, abychh dal ty počty nějak dohromady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam