• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MORPHLER: je pod win způsob, jak jí k rebootu donutit?
    občas sem se dostal do situace, kdy po moc vysokejch parametrech nebyla karta schopná fungovat ani s nižšíma a musel příjít kompletní reboot
    B3DA
    B3DA --- ---
    MORPHLER: paříš? já jsem rád, když s I=13 pustim video :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    QWWERTY: crashne ti karta, ne cely system. normalni i we win.. rebootne grafic drivery a jedes dal. sem tam se mi to stava kdyz tezim a parim zaroven
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    v jednom z mnoha scrypt readme / tutoriálů / manuálů jsem se dočetl
    "Your card will crash and you will need to reboot when you are trying to find the best settings."
    nešlo by to obejít testováním a hledáním pod linuxem, kde by měla jít GPU resetovat příkazem místo celýho systému?
    jaká je přenositelnost konfigurace z linuxu na win?
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Po několika dnech na waffle poolu potvrzuji výtěžnost 10mBTC/1MH/den ... dokonce tam teď něco ještě ladí s jejich algoritmem pro přeskakování měn.
    MICA
    MICA --- ---
    A koukám, že spolehnout se na http://www.shiliwu.com/ , že bude mít u každý položky iframe s odpočtem času, se nedá. Achjo. Až budu mít čas tak to ve skriptu poladim nebo to předělám na jinej kalendář.
    MICA
    MICA --- ---
    JACQUES157: Ne, cíl většiny je dumpnout premine hned jak je to možný :)
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    BORGDOG: a kolik z nich to mysli vazne? nesleduju deni natolik do hloubky, abych delal zavery, ale placnu treba 95% vsech techhle altcoinu je jen pokus nejakyho nerda udelat si vlastni "menu", vyzkouset, zahrat si.. je to jen hra. mozna krome bitcoinu samotnyho a nekolika specifickejch, "vazne" minenejch coinu (namatkou treba quarkcoin, mastercoin) je to jen hracickovstvi.. jak pak od toho cekat nejakou serioznost.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Sad but true. Ovšem míra amatérismu a kreténismu těchto "developerů" je až fascinující. Kdybych takhle dělal svoje projekty... bez komentáře.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Nemůžeš zruinovat něco, co neexistuje.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tohle je dokonalý způsob, jak naprosto zruinovat důvěryhodnost veškerých altcoinů.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    fraska na entou opet :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BORGDOG: zatím se zdá, že jsi o nic nepřišel.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ENAPAY: Ten Vertcoin Miner bohužel nerozchodím, takže smůla.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Ten gpu to je zase krasny launch.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

02.03. 23:00 - 2014-3-2 GPU Coin 5PM EST (Add:2014-2-19)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    B3DA: na mmc je sice gpu miner ale je pomalejsi nez cpu co jsem tak cet
    BLOODRAT: taky nejak nesleduju vsecko kolem, tezil jsem ted dimecoin asi 14dni a vsimnul jsem si, ze nejak vzrostla obtiznost a lezlo z toho hrozne malo :) ten se mi zdalo, ze z quarku vydelava nejlip, ale uz taky pada cena no
    B3DA
    B3DA --- ---
    na memorycoin též existuje gpu miner. snad jen primecoin zůstává cpu only.
    B3DA
    B3DA --- ---
    existuje upravenej sgminer taky. a ta cena je řekl bych už nějakou chvíli poznamenaná..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HOUMLES: Existuje nějaká co se vyplácí? Jak scénu cpu mincí nesleduju tak nemám přehled. Tím minerem myslíš Smelter?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    hmm .. koukam, ze uz je gpu miner na quark algo takze 3/4 cpu minci je ted v hajzlu :\
    jestli nevite co tezit tak doporucuju ihned prejit na nejakou quark minci nez opadne jejich cena
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

02.03. 19:00 - 2014-3-2 HORSECOIN 6pm GMT(Add:2014-3-2)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam