• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    EDASX
    EDASX --- ---
    Ma tu take nekdo problem s vetsi nestabilitou BFG Mineru pri pouziti middlecoinu (tj. pri zmenach obtiznosti/men)... LTC drzi jak pribitej, ale middle mi proste pada treba jednou za 3-18hodin.
    EDASX
    EDASX --- ---
    Zdar, jeste bych mel takovej lajckej dotaz :-) Kdyz porovnam tezbu scryptu na middlecoin a tezbu primo LTC... tak vidim v BFGMineru nasledujici:

LTC
    OCL 0: 82.0C |  0.83/ 0.82/206.9Mh/s | A:1000 R:10+0(none) HW:0/none

Middlecoin
     OCL 0: 76.0C |  0.79/ 0.61/38.82Mh/s | A:13627 R:256+ 9(1.9%) HW:0/none

Jde mi o pomer mezi hashrate a tim druhym cislem. Protoze se mi zda, ze vlastne na middlu v prumeru 25% hashrate zahazuju... coz muze byt dano tim castym switchovanim men?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KRISHNA: tak elektrina za 1,5 Kc/ KW zni dost dobre :)

Urcite bych se pridal zatim delam tak 400 W,a el asi pujdu vys.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Někdy před měsícem jsem tu psal, že budu řešit prostor, kam bych si chtěl dát minery, pár z vás se mi ozvalo. Doufal sem, že na začátku března už budu mít jasno, ale člověk, který mi to má pronajmout má čas až příští pondělí. Takže v pondělí dám echo + případně fotky, jak to tam vypadá. Pro připomenutí, elektrika za cca 1,5kč/kw. Ozvu se do pošty těm, kteří měli zájem.

Nebo kdybyste někdo věděli o nějakém podobném prostoru s levnou elektrikou a dobrým zabezpečením, tak dejte vědět.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

04.03. 16:00 - 2014-3-4 EMUCOIN 15:00 GMT(Edit:2014-3-3)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: ostatne ja vul.. tohle uz jsem zkousel...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    tak carka na radku urcite ne, druhy radek user sice vypadal ze sezral config, ale ze stejne tezi jen na toho co tam byl jako 2. takze opet nic.
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: jj givemecoins je fakt moc pěkně udělaný, zajímavý že coinotron, kde jsem jel LTC dříve, mi přes větší pool hashrate nadělil cca o desetinku denně méně než gmc.
    EDASX: někde kousek zpět jsem postoval seznamy těch automatů i s popisem atd.
    ..tady je to: B3DA
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: googlit jsem zkousel doalejuja. carka zni logicky, tu vyzkousim.. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MORPHLER: tak to netusim, ale IMHO normalne to odelis carkou jako jiny parametry ?

Zkus google ja ted v praci nemuzu, neco jako "multi user cgminer config"
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: nebo za sebou. s jakou syntaxi..? fakt jsem to nikde nenasel...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: a to se ptam, jak v confiku definuju 2 separatni workery. proste tam dam dva radky s "user"?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: tohle jsem v hlepu proste nenasel. proto se ptam jestli to nekdo nevi. a device to neresi, pac to je davno za pooly...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MORPHLER: tak samozrejme ze musis mit separatni workry zejo
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MORPHLER: stejny prepinac je v configu tusim --device, nebo--gpu-device, nevim presne - koukni se do helpu.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: nebo dam u poolu dva usery a u kazdeho na tu radku pridam to device?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    OTAVA: to nezni jako config, to zni jako prikazova radka, config ma jiny syntax.. chapes na co se ptam? Nebo kam to d dam? jako dalsi radek k poolu? v jakem formatu?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jeden MHS tam dava cca 0,33 LTc za den
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EDASX: seru na druhotnyu meny, jdu rovnou po jakpotu, jedu LTC na give-me-coins.com
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    EDASX: waflepool.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam