• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: mě to jede taky 150, ale nemám ani jednu hw, tohle je nějaký moc, ne?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Jede vám to nějak málo na těch R9 280x. Takhle to vypadá u mě.

timeout /t 20
    setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    ultracoinminer -o stratum+tcp://ultra.nitro.org:3337 -u Bloodrat.DV7 -p x --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --intensity 12 --vectors 1 --worksize 256 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 8192 --shaders 2048 --gpu-engine 1080 --gpu-fan 0-45 --gpu-memclock 1500 --gpu-memdiff 0 --gpu-powertune 20 --gpu-vddc 0.000 --temp-cutoff 95 --temp-overheat 85 --temp-target 65 --expiry 120 --gpu-dyninterval 7 --gpu-platform 0 --gpu-threads 2 --hotplug 5 --log 5 --queue 1 --scan-time 1 --temp-hysteresis 3 --shares 0 --no-submit-stale

XSOFT
    XSOFT --- ---
    Je nekde upraveny cgminer na keccak i scrypt-jane? Pripadne sgminer 4.1.0+
    na keccaka mam fork z cgminera zvaneho 3.7.3 (.3 na konci a ma modry pruh ve statech)
    linux, thx
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: s tvym nastavením mi to jede na 130k a 1.66% rejected, takže pohoda. Dík.
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MRDAC_BEDEN: jj to se tam občas stává (mě zatím 2x na 1x 280x).
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    ENAPAY: supr, tahle konfigurace mi funguje a dava 129khs
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    aneb sel jsem vynest kos a vydelal si ctyry kila :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    tak po tejdnu zpet na ultracoinu a opet zprdele klika - blok nalezeny jednim jedinym sharem a to mym :) doufam ze bude comfirmed :)
    Ultracoin @ Nitro.org I Statistics
    http://ultra.nitro.org/index.php?page=statistics&action=round&height=92561
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MICA: ram kompu. Lidi v diskuzích řešili že 2-4gb je pro více karet málo. Ale přesně ti neřeknu, mě jako majitele jedné 280x to moc nezajímalo. Pokud ti to dává taky těch 130Kh/s tak by to mělo být v pohodě.
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Náročné na ram grafiky nebo na ram kompu? Kolik si r280x potřebuje ramky aby na scrypt-jane jela bez problémů?
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MRDAC_BEDEN: Moje nastavení r280x:
    setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --intensity 12 --vectors 1 --worksize 512 --lookup-gap 0 --thread-concurrency 16384 --shaders 2048 --gpu-engine 1050 --gpu-fan 0-45 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune 20 --gpu-vddc 0.000 --temp-cutoff 95 --temp-overheat 85 --temp-target 65 --expiry 120 --gpu-dyninterval 7 --gpu-platform 0 --gpu-threads 2 --hotplug 5 --log 5 --queue 1 --scan-time 1 --temp-hysteresis 3 --shares 0 --no-submit-stale

Dává 135Kh/s. Je to celkem náročné na ram, pokud máš ve stroji více karet budeš možná mít méně.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: A dej si pozor na Smple Miner, pokud na ten program narazíš - je to podvod s trojanem uvnitř.
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Čekej malou špičku, masivní dump a pak pomalou smrt k nule. Přidání na Cryptsy je v poslední době spíš ortel smrti pro kryptoměnu.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    ad UTC s jakym nastavenim ted tezite? ja na 280X musel snizit I na 11
    ./cgminer -o stratum+tcp://ultra.nitro.org:3337 -u valy23.miner1 -p x \
    --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 \
    --intensity 11 --vectors 1 --worksize 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --shaders 2048 \
    --gpu-engine 1080 --gpu-fan 100 --gpu-memclock 1500 --gpu-memdiff 0 --gpu-powertune 20 --gpu-vddc 0.000 \
    --gpu-platform 0 --gpu-threads 2 --hotplug 5 --log 5 --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 --shares 0 --no-submit-stale
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    ENAPAY: posledni dobou mi prijde ze uz je to jedno, protoze poloniex.com, cryptorush.in a dalsi smenarny maji nezanedbatelne objemy
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    BORGDOG: o žádném bohužel nevím.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    oops muj miner PC ma taky jenom Windows Vista 32 bit :-/
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ENAPAY: Našel jsi na tenhle coin někde miner, co by byl pro Windows 32?
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Na jakém poolu teď jedeš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam