• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: No, já taky. :-( Protože ten keccak na CPU mineru prostě nefunguje a jiný miner jsem nenašel.
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak na wecoin premine poolu je diff shodná s max, takže nejspíš všichni těží max scamerovi do kapsy.
    next level...
    E2E4: tak já právě nějak moc nad default nešel, v tom nastavení co žere ranec.. pravda že ty R9 jsou vlastně už laděný z fabriky...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    B3DA: tak ono to overclockovani holt zvysuje spotrebu neumerne vykonu..
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    CHILDINTIME: říkal jsem si, že bych na tebe trvale přepojil mých 100kH/s na CPU, pokud tedy nebudeš často měnit měny (abych se nemusel stále přeregistovávat)
    MICA
    MICA --- ---
    Boha ten kalendář vypadá, samý IPO podvodníci
    B3DA
    B3DA --- ---
    na tyhle líný dny, když nevycházej nový mince se hodí menší spotřeba i za cenu o něco nižší hashrate, tak trochu laboruju a zatim jsem přišel na tohle:
    normálně mám cca 1450KH/s při odběru 615W. to dělá asi 2.35KH/s na watt. přitom jedou větráky na 55-80% a teploty 68-77°.
    teď zkouším stabilitu nastavení při kterém mám 1200KH/s s odběrem 370W. to je 3.24KH/s/W. větrák se točí na 45-52% s teplotami 57-66°.
    odběr je za celý kompl, tj. základ s 2x 280x, velkej pevnej disk a wifi klíčenka.
    testnu jít ještě o něco níž, jestli tohle vydrží aspoň do rána nespadnout.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

07.03. 22:00 - 2014-3-7 Wecoin 16:00:00 EST(Add:2014-3-5)
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: kdyby to bylo tak, že třeba den se bude těžit a pak se ta premine prodá jako IPO investorům a mineři dostanou BTC, šel bych do toho taky... takhle to asi budu jen sledovat :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Regnul jsem se tam, zkusím to pustit.
    B3DA
    B3DA --- ---
    koukali jste na wecoin? a ten jejich premine pool?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    MIKE23: pool je funkcni pro zeit a fox, dalsi budou az bude neco zajimavyho..nebo nejaky napady?
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: crypto in crypto
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    To už bych raděj těžil toho hitlera. Škoda že to má v rukou nějaká banda diletantů, cítím potenciál DOGE...kdyby to udělali jako jako Chaplincoin, zkratka 88C a logo Hitlera s buřinkou, I'm so much in.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    lol
    B3DA
    B3DA --- ---
    kaloudis/nyxcoin · GitHub
    https://github.com/kaloudis/nyxcoin
    ? :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Nyxcoin delivered.
    MICA
    MICA --- ---
    Konečně :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    [PRE-ANN] Hitlercoin - Ein in volk Ein reich Ein cryptocurrency
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=501841.0;all
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OTAVA: šmarjá zkus BAMT nebo tu druhou mining distribuci, a podle návodu to zkompiluj.. (stahnout nebo z gitu/svn, ./configure && make && make install).. fakt to neni tak tezky a da se vsechno luxusne googlit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam