• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HOUMLES: Ta základna je obrovská, věřím tomu že když to teď padne, spousta KOUDYů to nakoupí a budou čekat na halvening...víc jak půl roku čoklovi samozřejmě nedávám, ale poslednímu výdechu věřím.
    Pokud do té doby nepřijde btc raketa, která by ho mohla nadobro sestřelit. Ale tu vidím do halveningu nepravděpodobnou.
    Jestli vidíš v mojí taktice nějaké do očí bijící nedostatky, poděl se, jsem jedno ucho a elektřina není levná :o)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    HOUMLES: on to myslí správně, před halveningem vždycky vyleze na 1,5-2 násobek a pokud máš natěženo, tak zisk je jistý ;) Je třeba ale vhodně a ve správný čas prodat.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BLOODRAT: doge ma vyhlidku do budoucna? lol
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: njn, ale ty máš > 3mh/s ... což je v pohodě na těžení LTC a DOGE s jejich diff ... nicméně potvrzuji, že jiné měnu jsou momentálně out
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    No nevím...v současnosti těžím čokla sólo a backholduju. V případě že se to před dalším halveningem vyšplhá nad dvěstě zas tak to vychází jako nej profitable taktika. Sice na to naskákaly mulťáky, ale na ltc taky a teď fakt není co jinýho těžit...doge a ltc jsou jediné měny co mají vyhlídku do budoucna.
    Na nějaký výstřel naslepo a rubání něčeho s v současnosti nulovou hodnotou se moc necítím, ID Sarth pořád blbne s NXT, ale upřímně nevím, co si o tom myslet.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: a ještě jedna drobnost, jestli to tak půjde s LTC dál, tak zvažuji těžit na coinex přímo LTC a jednou denně ho tam převádět na BTC.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BORGDOG: Na coinex je jak multipool, tak můžeš těžit i samostatné měny zvlášť. Osobně tam teď těžím a jednou denně vytěžené měny převádím na LTC nebo BTC ručně. Můžu si tak sám určovat, za kolik chci prodat a většina se za moji cenu prodá. Mám miner 750kh/s a denně na coinexu vydělám cca 0.005-0.006 BTC ... není to moc, ale furt pro můj výkon mineru je to lepší než na waffle nebo middle. Ale je s tím práce při tradingu. Jinak pro představu, trading dělám ručně každý den večer (okolo 22:00).
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Důkaz toho, že kryptoměny jdou do pr... http://wafflepool.com/stats

Mrkněte na graf: Last Hour of Coin Mining
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BORGDOG: kdyby jste si to zkompilovali ve virtualboxu a pak tam jen nahazeli binarky nic by se vam nestalo :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Mám R9 280X co bych vyměnil za Gigabyte 7970, pokud by měl někdo zájem, tak pošta.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Jak funguje to těžení při burze CoinEx? To je nějaký multipool? A to, co vytěžíš, se rovnou posílá do balance té konkrétní měny nebo převádí na BC?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    OTAVA: to nevadi, taky jsem neumel a ted delam linuxovyho admina.
    kazdopadne, s timle to neni nic vic, nez si stahnout putty a psat do toho prikazy 1:1 co jsou v navodu (maximalne upravit jmeno workera)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BROZKEFF: Omyl. Mezitím se to kouslo, spadlo a ty polovinu trialu místo těžby řešíš, co s tím, místo abys to jako ve Win vyřešil pár kliknutími. :-)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    QWWERTY: v případě free vpsek asi právě to že jsou free na nějakou dobu a ten linux tam je jako serverový OS. Stáhnout binárku nebo zkompilovat pár příkazy minerd není o moc náročnější než ji jen spustit ve win. Doporučuju to ale dělat tak, že si člověk nejdřív otevře virtuální terminál přes screen co se nezavře i když se člověk odpojí z toho ssh, v tom screenu spustí ten příkaz minerd ...něco, a pak přes Ctrl-A, D ten screen detachuje a ssh spojení zavře. Při znovupřipojení stačí napsat screen -r a otevře se to znovu., mezitím to celou dobu pracovalo.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

10.03. 19:00 - 2014-3-10 MINERTOKENS 6pm GMT(Add:2014-2-28)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    B3DA: http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/fix_computer/linux.png ;)
    já se nebojím přiznat, že ačkoliv s tím pracuju denně, tak neumím o moc víc než právě "cheat sheet" základy
    proto tvrdím, že to + google stačí na většinu případů
    ....jaký jsou vůbec výhody linuxu na mining - napadá mě akorát nižší runlevel (grafiku nežere žádný GUI), jednoduchý skritpování a vzdálená správa (ssh)
    B3DA
    B3DA --- ---
    QWWERTY: tak tohle uplně přesně popisuje můj pocit z prvního pokusu o kompilaci v tomhletom. Jako navyklý wokýnkář jsem si musel zavolat na pomoc mýho linuxově vzdělanějšího bratra, nakonec jsme se stejně museli obrátit na google, abychom zjistili, že ten taky neni vždycky vševědoucí..
    (ale jsem na dobré cestě :))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tak Faircoin začal rozesílat coiny. Zaregistroval jsem si 12 adres (mohli jich být dvakrát tolik, ale byl jsem línej) a zatím přišlo na první tři po tisícovce. Uvidíme, co bude dál.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OTAVA: zadej do googlu "linux cheat sheet" a dostaneš sbírku základních příkazů, který by ti měli stačit k rozjetí mineru :)
    většina práce s linuxem je stejně googlení naprosto neznámejch chyb a víra v to, že se to stalo už někomu před tebou, zvládl to vyřešit a napsal online jak na to :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PLNT: skoda ze s Linuxem neumim :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam