• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    BLOODRAT: to chce jet bwy HW chyb. aspon u me to s nima dela desnou ztratovost.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    OTAVA: aktualne se nejvic vyplati tezit heavycoin, ale tipuju to tak na par dni, pak zas asi jedine quark ... primecoin je uz silene tezkej
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    ANONYM_CZ: obecně ten web drhne, ale jinak vše jede jak má. Logicky připisují jakmile se najde blok. Jak funguje algoritmus přepínání ale nevím. Nezkoušel jsem to zjišťovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Existuje enajky seznam CPU men prosim ?

PAc CPU mi natezi jeden Primecoin za tri dny, coz neni tak spatny ..
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    BORGDOG: jo, uz to vidim .. notifications jsou jen kdyz najdu blok ja a jinak se to potichu pripisuje do balances, ktery se mi predtim prave nechtely otevrit .. dik
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ANONYM_CZ: Ten web "drhne," někdy musíš po změně stránky refreshnout, abys viděl změny balance, ale připisuje to podle mě poměrně rychle, tak během cca. 20 minut.
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    cau, kdo jste na coinexu - jak rychle/casto to pripisuje balance pri tezbe na scrypt switchpoolu? rekl bych, ze uz by neco mohlo byt confirmed, ale v notifications nic neni .. celkove ten web obcas prestane reagovat a musim ho refreshnout
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Jsi zlí, mlékaři Bloodrate. Zlý a ošklivý... a nejspíš máš pravdu. Dám tomu ještě 10 minut a když neuvidím aspoň jedno "yeah!" konec.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Ale přibývá :o) Jen ne tobě.
    Však povídám, škoda elekřiny...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Já to zkouším, ale je to zas nějaké divné. Jako by to těží, ale nic nepřibývá.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BORGDOG: Škoda elektřiny...

Jsem vytůroval rig na 591 Kh/s, tak jsem zvědav kolik to zejtra hodí mincí a kolik HW chyb.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Budete těžit kokršpaněla? :-)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MICA: Tak si říkám, cos tam měl asi za obtížnost, když mi to teď za posledních sedm hodin vypotilo stěží 23 UTC...na 557 Kh/s JaneScryptu nic moc. Nebo něco dělám blbě.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    *ten mobil dava 4x 0,01
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: na cem tezis ze to dava 0,12 ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mno, tak muj core I7 tezi UTC jenom 10x rychleji (na jadro) nez muj mobil, tedy 8x 0,1.
    Mobilni grafika sere 1,04, to jsou cisla todleto :D
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

12.03. 22:00 - 2014-3-12 Spaincoin 8pm GMT 1(Add:2014-2-28)
    ESORIMR
    ESORIMR --- ---
    dík za info
    B3DA
    B3DA --- ---
    MIKE23:
    MRDAC_BEDEN:
    ha! tady je i pro x86!
    Releases · Thirtybird/cpuminer · GitHub
    https://github.com/thirtybird/cpuminer/releases/
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam