• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KOMPAS: budes mit stesti kdyz najdes nekoho kdo to koupi za 400$ cely :) .. tohle je proste jednorazova vec, uz doslouzila a nema moc dalsiho uzitku takze s nejakym vracenim penez moc nepocitej

BORGDOG: jasne, ale 0.5btc je to ted, za 2 mesice uz to bude treba pulka :) nehlede na to, ze to asi taky neco sezere elektriky :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    KOMPAS: No, to hodně zdaru...
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    HOUMLES: Pohledem na web vidím kolem 400 USD za kus, ovšem to jsou většinou nabídky.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    HOUMLES: 0,5 Btc za měsíc by se mi líbilo. :-)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KOMPAS: nahod aspon orientacni cenu .. dneska s 200ghs udelas tak 0.5 btc za mesic takze to uz nic moc cenu nema podle me
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Výhledově budu prodávat 4x BFL ASIC – Single SC 50 GH/s Bitcoin miner.
    Zájemci prosím do pošty.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Těžíte někdo LTC na tom ghash.io? Jsem to zkoušel a vrací mi to velkej počet rejected kvuli složitosti, dá se tam nějak nastavit?
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLOODRAT: taky už jich pár mám, škoda že se nedaj jako u UTC najít 1 sharem..
    už jsem taky nataktoval karty, jenom ta cena mě začíná trošku srát, ale nějaký pumpičky tam jsou, neni to volnej pád. no, stejně to raději prodávám hnedka, už jsem se párkrát spálil :(

teďka koukám na to pí, ale z walletu je mi nevolno, tak to nechám plavat. navíc jsem čekal cpu, ne scrypt s takovym jménem. algo by mohlo třeba počítat pí donekonečna, ale ne. je to klon

od včera jedu na pár komplech HVC, ten systém hlasování se mi líbí a mohl by teoreticky zabránit craptsy & multi rape...

nějaký lepší časy pro altcoiny by ještě mohli přijít, nebo aspoň poslední třeba měsíc před úplnou smrtí by to všecko mohlo ještě trochu povyrůst. Jdu si pro křišťálovou kouli.
    CRYPTOBOT
    CRYPTOBOT --- ---
    Za méně než hodinu bude release nové kryptoměny!

14.03. 04:14 - 2014-3-14 piCoin 3:14 UTC(Add:2014-3-6)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    jaký máte start script pro http://myr.nonce-pool.com prosím?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Ciwe, rozkliknu na Noncepoolu bloky a kdo nenašel poslední - 53622 :o)
    B3DA
    B3DA --- ---
    miner právě že přehodil.. bohužel jenom na chvilku.
    stránky napolo nemakaj furt, radši mám automatickou výplatu.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: No, miner normálně těží v poolu, takže jsou asi dole jen stránky.
    B3DA
    B3DA --- ---
    pool down, diff snad taky zas :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak nejdál mě to pustí na engine 1200, karty pak dávají stabilně 5.5 Mh/s. Spotřebu mám ~650W, což je nářez.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    No, soudit výtěžnost se dá nejdřív tak po dni...už jsem to taky rozjel, karty valí 5.1 až 5.2, tak jsem zvědavý, když to dá opravdu těch 0.01BTC / 1Mhs Scrypt, tak budu nadšený.
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm ale ta výtěžnost žádná pecka, myslim že zůstanu věrný Ultracoinu, který se tváří, že by ještě mohl růst
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Kua, zlib1.dll is missing. To mi chybělo při večeru.
    MICA
    MICA --- ---
    Karty jsou studený jak čumák a větráky na 0%, zvláštní. Že by byl prostor na taktování?
    MICA
    MICA --- ---
    Tak už mi to fičí na linuchu a 3x 280x
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam