• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: To neni k dispozici Blackcoin pool, jenom ten multipool s vyplatama v BC (cuže?) ?
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Pidi-nano-mikro je cca. 0.05 - 2.7 khash/s. A tím se na nástěnce fakt chlubit nehodlám. :-)
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: pidi-nano-mikro je co? Kdyžtak to hoď na nástěnku. Kalkulačku jsem nevygooglovat a jsem línej si to spočítat sám :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Já se svým pidi-nano-mikro výkonem jsem udělal asi 14 coinů za den. Momentálně je kurz 0,00003700 a mírně, ale celkem stabilně roste.
    MICA
    MICA --- ---
    I když to vypadá, že jsem mohl ještě chvilku počkat. No zase chvilku budu šetřit a čekat na 40 uBTC :))

BORGDOG: Kolik to sype? Pro mě už jsou scrypt měny trochu mrtvé
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Závidím a gatuluji. :-)
    MICA
    MICA --- ---
    Takže po týdnu těžení ultracoinu s 3x 280x mám 0.18 BTC. Milé :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BlackCoin mi přijde jako docela výnosná záležitost. Na CryptoRush pěkně stoupá a multipool, kde těžím, celkem dává.
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Jdu na to :D
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    utc pumpa.. kdo chtěl prodat má dobrou příležitost.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    DESTROYER: Fakt? To jsem netušil, myslel jsem, že musím přijmout jen výměnu, pokud mi ji nabídnou.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MORPHLER: Záruka jen na 2 karty tušim na 2 roky, od ničeho dalšího nemam záručáky. Zjistim
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DESTROYER: ok, tak pak pohoda
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CHILDINTIME: Vymena za novy kus se da dle zakona klasifikovat jako neopravitelna vada a diky tomu mas narok na odstoupeni od kupni smlouvy - vraceni penez. Jen potreba si dat pozor na to co podepisujes pri prijmu do reklamace (ze souhlasis s vymenou) :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DESTROYER: to jo, ale reklamaci muzou resit vymenou za novy kus pokud je jeste dostupny a muze se pak stat ze budes mit dva zdroje, kdyz koupis novej rovnou aby ti nestal rig..ale jak pisu, ja jsem se toho nebal, muj model uz se neprodaval.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CHILDINTIME: 90% zdroju nelze opravit (nevyplati se to), takze pokud nemas koupeno jako firma, tak z toho prakticky vzdy dostanes penize zpet.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BORGDOG: kdo se boji nesmi do lesa
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    A představ si, když takhle "zdechne" ASIC miner. Oprava žádná, reklamace nemožná nebo hodně problematická a dlouhodová. Úhrnem - prachy v hajzlu.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    BPB: me taky odesel pred casem zdroj, uz ten model neyl sehnatelnej a tak jsem odhadoval ze reklamace povede k vraceni penez..takze jsem koupil novej a rozbitej dal do reklamace, uznana, po 2 tydnech mi dali penize..novej byl drazsi, ale rozdil v cene tezeni stahlo za par dni..nevim no..bud to prodej cely a nebo kup zdroj, ale nechat to stat je asi nejhorsi :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BPB: Co takhle ho vyreklamovat :)
    BPB
    BPB --- ---
    no..mě nějak odešel zdroj u mineru, takže rešim teď malou filozofickou otazku.. koupit novej..těžit dál, či koupit další kartu do rigu či se na to všechno upe vys... protože výtěžnost hodně poklesla..a nechce se mi do toho davat moc další lowe... jak to kdo vidite u vás ? neni lepsi pokoupit spis nejaky coiny ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam