• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: No, nic jiného mi nezbývá. Auroru budu držet tak do toho dvacátého, pak ji prodám za cokoliv, teď už je to fuk, ztráta asi 50%. U čokla momentálně nějakých 25%. Pokud sklesne pod 50 satoshi, taky spáchám harakiri a prodám. Mé tradování je zatím jeden velký "úspěch." :-/
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MICA: Čoklům ještě pořád věřím, počkejte na halvening.
    MICA
    MICA --- ---
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BPB: smutna napajeci kaskada :)
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    rofl, "malinkou"
    BPB
    BPB --- ---
    DESTROYER:
    CHILDINTIME: tak s tou reklamaci to je jasné ! ,) akorát 1, bude to trvat a mezitím se musí situace nějak řešit za 2, mam to na firmu..a tam je reklamace v jinym režimu za 3, těžení ted zrovna moc nenese..a mozna lepsi by bylo koupit nějaky coiny a čekat ...

každopádně..nebyl to nakonec zdroj.ale po dukladné kontrole jsem nalezl malinkou závadu na jedné 7970 :D
    foto 1
    foto 2

heh :) ..takže jsem vyreklamoval, koupil novou 280X a ted mi kazdou chvili padaj ovladače a nebo mi každá karta běží jinak..protože mam 1x 7970 a 1x 280x, který by měly bejt totožný..ale evidentně je někde problem :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Dneska jsem v tradingu trochu v mínusu, musel jsem se zbavit měn (ANC, DGC), které už moc multipooly netěží.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Já mám order na 220, ale cítím zápach psí mršiny a 3 satoshi.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: nj doužkojny taky nějaký mám :( čekal jsem, že to pujde nad 300 santoshi
    B3DA
    B3DA --- ---
    a to je ta horší varianta :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    B3DA: Myslíš? S tím, jak jdou altcoiny do háje? Spíš si říkám že za půl roku po nich neštěkne pes...
    B3DA
    B3DA --- ---
    cryptorush vydává shares :)
    s aktuální cenou a stávajícím denním objemem se návratnost pohybuje někde na 140 týdnech, pokud dobře počítám :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ...au.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BLOODRAT: Já jí na těch 0.006 koupil! A sell order mám na 0,012.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tys tu Auroru neprodal, když byla na 0.06? Chm chm...to jsou ti greedeři :o) Já koupil 0.037, prodal na 0.59.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Já se momentálně obávám velké ztráty na Auroře. :-( A Doge...
    MICA
    MICA --- ---
    ENAPAY: Radši nebudu moc greedy, vždycky mě to akorát vytrestalo :D
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    MICA: já jsem +300 utc a držím dál.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Přesně. :-) On to není "čistý" Scrypt, ale jakýsi hybrid se systémem podobným NXT.
    MICA
    MICA --- ---
    Aha v tom je "vtip" blackcoinu, eh :)
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: To neni k dispozici Blackcoin pool, jenom ten multipool s vyplatama v BC (cuže?) ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam