• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Tak Coinex padá, takže jsem se rozhodl zkusit těžit Auroru a zmírnit svůj prodělek. :-) Uvidíme, jak to půjde.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    ANONYM_CZ: posli mi do PM mail a mas to tam
    (plus ostatni nemusi psat)
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    ultra.nitro.org: We are currently not accepting new user registrations. - Only invited users are allowed to register.

// frci pozvanky jako na nyxu .. ma nekdo moznost poslat? kdyztak PM, dik
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MICA: pridam, diky.
    On me niko zacina stvat, sice velky, ale jak nasadili manualni platby, to je peknej woser velebnosti :)
    MICA
    MICA --- ---
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MICA: na ultry jedu na nitro poolu. leetpools mam v zaloze, ale posledni dobou na muj vkus az moc vypadku. mas tip na zalozni?
    MICA
    MICA --- ---
    Hmm koukám, že shiliwu.com je zas trochu překopaný -__-
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    TROGLODYT: dám jim 48 hodin na vyřešení, pak přepínám jinam ;)
    MICA
    MICA --- ---
    Ultracoin mi sype 0,008~0,012 BTC/den/MHash-scrypt. Podle štěstí no :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja tezim LTC na Ghash.io dokud jsou dvojity odmeny, ael pak nevim, asi ten UTC ne ?
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    MIKE23: uz od vcerejsiho vecera. tesne predtim nez ten web sel dolu, tak se tam nepripisovaly platby.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Hmm, jsem takovy zmateny... Zbyva jeste aktualne nejaky coin, ktery by se vyplatilo tezit? :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Pro zajímavost: CoinEx.pw - Security issue, investigating

Multipool jim běží dál ;)
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: já jsem dlouho těžil smc, ještě když byla diff kolem 6 a ceny stály zato a mám jenom na hash.so 37 bloků, bonus za ně bohužel nebyl. teď je to tragédie (a to držim ještě cca 4k z doby, kdy rate byla 4-7k sato :(( )

celkem mě sere ten heavycoin, dával mi 90 denně, teď už jen 60 a cena je na půlce. byl to pěknej cpu přivýdělek :)
    MICA
    MICA --- ---
    B3DA: Jojo příjmené :)) Tolik nalezenejch bloků jsem u žádnýho coinu ještě neměl
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: mě se to podařilo včera poprvý a byl jsem fakt ráth - cena zrovna nad 30k sato... tohleto je jako hoodně dobrej bonus, no :)
    MICA
    MICA --- ---
    Najs, na Ultracoin poolu jsem opět dostal odměnu za celej blok
    B3DA
    B3DA --- ---
    ENAPAY: dík, říkal jsem si co to.. takže se nehroutí monetární systém tak rychle, že by island, španělsko, ukrajina atd. začali zavádět alternativní kryptoměny jo.. už jsem se lekl :)
    asi si BTCWhale pro jistotu nechám sledovat, příště nebudu čumět jak po ránu...
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    B3DA: s tím spaincoinem je to prostě náhodná pumpa od @BTCWhale a možná jěště dalších skupin.. Tak jako byly blackcoin a aurora. Stejně tak si mohli vybrat jakoukoliv jinou minci, popravdě mě dost překvapilo, že si vybrali něco tak nového. U blackcoinu byl aspoň zrovna releas toho jejich poolu a aurora měla originální myšlenku. Co má spaincoin to mi teda uniká a vypadá to, že podle průběhu pumpy nejsem sám. Ještě včera to promovali jako "weekly pump" ale už je nějak ticho po pěšině.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BPB: no to mi ho vyndej..
    řekl jse msi že na národní měny seru, že to nemá cenu... a koukám, že instamine by se tady taky asi vyplatil.
    a to jsem myslel, že doba prolejzání kalendářů už je za náma...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam