• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BPB: 290 bez X. na scrypt mi jedou kazda 810Kh pri 550W na cely system nebo s powertune +20 na 880Kh pri 770W.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MIKE23: No to je "nádhera." Já tam už týden těžil!! :-(
    BPB
    BPB --- ---
    MORPHLER: zeptam se..pokoušíš se nastavit pro karty R9280X-3GD ? máš v rigu jenom tydle karty ? já to ted nastavil během půl hodiny na těžbu na UTC, stabilně (doufám) na 2x 133 khs, jedu pod WIN 7, 6GB RAM, hodil sem tam ty parametry co sem hazel B3DA a půlu sem jich vynechal a jede to! :) ..s tim, že ty karty nežhavim na 1150/1500 ale na 1100/1500

zato se mi nedaří z těch dvou 280x dostat vic jak 550khs na scryptu :/ nevim kde je problemek..zkoušel sem hejbat snad uz se vsema parametrama :/ zvednu intenzitu až na 20..vykon nepřibyde, dokonce jsem zjistil..že nejlip to jede při 900/1500 Mhz :) ..ale furt jenom tech cca 550 khs ..budu vděčen někomu,pokud sem může hodit nastaveni do batch souboru pls ,)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: tak i po dalim hrani a nekolika restartech to neni pres 40Kh. WU se sice tvari tak na 60Kh ale i to je tristne malo na to co by ty karty pry teda mely dat.. to bych musel taky najit sam blok, aby se to vyplatilo... (btw zkousel to nekdo na solo?)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    B3DA: dobry napad. dam tomu jeste par minut sanci...
    B3DA
    B3DA --- ---
    MORPHLER: zkus restart ještě než to vzdáš :)) občas mi 270x běží sotva 1/4 výkonu a pomůže jedině restart kompla.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: tak vice jak 40khash z kazde jsem nedostal a uz nevim co dal zmenit... coz nevypada pouzitelne...
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: pravda, také jsem měl pár orderů na coinex-u nastavených, ale jen v minimálním objemu. Nic velkého.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MIKE23: No jo, ale třeba já mám věčně několik dlouhodobých orderů kvůli pumpám. Na coinex jsem nic neměl, goxu jsem se taky vyhnul, cryptsy už delší dobu nevěřím a chmurně vyhlížím, kdo bude další na řadě.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    B3DA: jj, lidé tam moc v BTC nemají, ale v ostatních měnách tam muselo být docela dost
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Stejně už teď začínám podezřívat miner jestli není napíchlej, těží mi pořád utc tak o třetinu míň než by měl.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: v penežence, já teď jedu na CoinEx-u cca 2 týdny, ale snad nikdy jsem tam nenechal více jak 0.01 BTC
    B3DA
    B3DA --- ---
    MIKE23: no píšou, že se to pokusej pokrejt ze svých zdrojů...
    na poloniexu už se mi to taky pomalu vrací..
    je to naprd, no a v tomhle to asi nebude lepší, do budoucna.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    za chvíli se na nějaké cryptoměny kvůli kokotským hackerům vyseru. Jeden už neví kde to mít aby to bylo v bezpečí.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    B3DA: dik. no to mam co delat. jsem na 30kH/s s I 11
    B3DA
    B3DA --- ---
    MORPHLER: na tomhle n faktoru bys měl z 290 dostat cca 140-180kH/s..
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Masakrrrrrr ... někdo vybral všechno na CoinEx.pw

https://t.co/YvpBLNEZk7

Long story short: yes, our wallet server got hacked and all funds were withdrawn.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    tak ted jeste jaky by mel byt tak asi target... jaky to ma pomer vykonu vuci csrypt?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ha. prvni accepted.. a jde se ladit...
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: tohle jde možná v baťáku ale cgwatcher mi to utne na druhý řádce..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam