• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    B3DA
    B3DA --- ---
    tak co jsem slyšel příběhy z minulýho roku, museli výrobci vydělat neskutečně, pokud na tom doopravdy jeli před odeslánim.
    já myslim, že pro grafiky tady vždycky nějaký ty mince budou, rekrutuje se z nich jedna do trojice k btc a ltc.. jenom doufám, že to bude ta, kterou zrovna pojedu já :))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jo, vidím to stejně. Možná, že Sarth má nakonec pravdu a budoucnost patří NXT-typ měnám, co se prostě netěží. Anebo jsem možná neměl prodat ty Primecoiny...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nicmene to je konec vsech scypit men, doufamz e puleni psa prijde driv nez se tydle monstra zapoji do akce, abych to stihl jeste strelit.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: A to je jen předpoklad, že to BUDE v létě. Ale co když to bude někdy v listopadu? Vyplatí se to i PAK? Já dost pochybuji... ale výrobce vydělá, to určitě.
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: s diff jaká bude v létě, bude-li se opakovat scénář roku minulého? dont think so...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Jo, viděl jsem to. Že by už ranná fáze paniky nastartovaná Gridseedem?
    B3DA
    B3DA --- ---
    na aukru se nám pomnožily rigy na prodej :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    skoda ze nemam tech 200 k.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TOXICMAN: ale esli dobre pocitam - 100 Mhs ve scryptitu, i kdyby udelal 0,2 Litecoinu / 1 Mhs za den, tak to vychazi

0,2 * 30 (mesic) * 17 (cena za LTC) *100 (Mhs) = 10200, mas to za mesic zpatky.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    tak je to tu, KnC jde do scryptu...
    KnCMiner Accepting Pre-orders for First Scrypt Miner 'Titan'
    http://www.coindesk.com/kncminer-accepting-pre-orders-first-scrypt-miner-titan/

minimum 100MH/s za $9,995
    Shipment begins in Q2/Q3 of 2014

Bitcoin Mining Hardware – Get your high performance Bitcoin Miner here
    https://www.kncminer.com/products/titan
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: co máš na mysli těmi lepšími webíky trochu konkrétněji? :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: cryptoslax: " (on next version we will add feature to control your rig via web interface)"
    tohle myslím. u BAMTa jsem zkoušel, no dobrý ale moc mě to nenadchlo, upravovat něco někde, koukat na stats jinde a jinak a navrch mi to šlo napíchnout jenom kabelem a tudy bohužel v současný době pro mě cesta nevede (neni kudy :) )
    stáhnul jsem tu novější betu, už má i hvc miner (cpu) a uvidíme.

ty statistiky (cgmonitor.com) jsou fakt snadno nastavitelný a fungujou na tom portu dohromady s watcherem aniž by to dělalo neplechu. dost se mi to líbí, z telefonu je to lepší než se v terénu patlat s teamviewerem jenom abych zjistil teploty atd.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: novou verzi webu .. myslis u BAMTa? zadna vyhra.
    Ale jsou jiny (lepsi) webiky co to umi ;)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Hmm... že by i důvod pro zuřivého odpůrce Linuxu, zkusit zas vyplout na nepřátelské břehy? :-) Až ty stránky půjdou, zkusím.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: něco jako BAMT, SMOS... linuxová minimální distribuce zaměřená na těžení. tahle má navíc třeba ty minery a různý vychytávky do budoucna.

tohle je taky dobrý:
    Cgminer Monitor - Cgminer Monitor
    http://cgminermonitor.com/
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Já ten web nevidím. Co to je?
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: tohle už na zkoušku stahuju, ale na tu verzi s webovym ovládánim jsem zvědavej hodně.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MICA: Sakra... škoda. :-) Tahle funkce se mi líbila.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    B3DA: jj zkousel jsem, maji to zajimave postaveny. Hlavne ze tam maji vse, super. Zkousel jsem verzi 0.3
    Jako zustavam na custom BAMTu, ale tohle je dobra vychytavka. Na mining bez gridu (na jeden stroj) mozna i lepsi vzhledem k tune alternativ.
    B3DA
    B3DA --- ---
    znáte/jedete?
    CryptoSLAX
    http://www.cryptoslax.web.id/
    má minery pro scrypt, adaptive N, s-j, atp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam