• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn

Těžba kryptoměn pomoci ASIC, procesoru, grafickych karet...tipy ohledně alternativních coinů, poolů, multipoolů, doporučená nastavení pro konkretní težební zařízení, aplikace pro těžbu, přetaktovávání, fotky rigu, chlubení se vytěženým množstvím coinů atp.
    Smyslem je trochu odlehčit Bitcoin klubu, kde podobně specializované informace nemusí zajímat každého.

CST, GMT, UTC= Central Standard Time, Greenwich Mean Time, Coordinated Universal Time
    EST= Eastern time = GMT-5 (tzn pro čechy -6)
    Čechy se nacházejí v pásmu CST+1, GMT+1, UTC+1

Start nových mincí
    http://cryptodir.com/calendar/#action=calp_month
    http://www.shiliwu.com/
    http://www.altcoincalendar.info/
    rozbalit záhlaví
    B3DA
    B3DA --- ---
    ANONYM_CZ: pojišťováci už i ve světě crypto?
    :))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ANONYM_CZ: Doufám, že ten šmejd, co to hacknul chytne tripla, až bude v bordelu ty prachy utrácet...
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    CoinEX: Initial 24h timeframe was a bit too optimistic, we need more time to catch up.
    While we're waiting for an answer from a few investors, we came up to another idea which could bring much more trust into the bitcoin community.

Long story short: an insurance company for Bitcoin-based services.

// nojeje
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jasně. No, zatím těžit pro mě není co jiného, když je coinex hacklej, tak tam prostě zůstanu. Mně šlo spíš o to, jestli potvrdíte, že je ten pool "spolehlivej," abych netěžil nějakému lumpovi jako u spancoinů. Díky! :-)

A ty rigy... no, třeba ten za 20 tis. mi ještě přijde celkem příčetný. Kdybych je měl, tohle bych asi zvažoval. Bude zajímavé sledovat, jestli tenhle trend nárůstu bude pokračovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    chybami se clovek uci - vybirej pooly kde jsou nejaky lidi a maj aspon teoretickou sanci ze tam nekdo ten blok najde. tady to bude asi za hodne dlouho.
    B3DA
    B3DA --- ---
    BORGDOG: blok naposled 14.3.
    MICA
    MICA --- ---
    BORGDOG: Dokud pool nenašel blok tak nemáš na nic nárok :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    B3DA: Spíš "základ" pro rig. Píše tam, že to nemá grafiku. Ale to označení je zavádějící, to je fakt.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Jo, ale rád bych dostal to, co jsem natěžil. Má cenu, psát jim na podporu?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BORGDOG: to je v prdeli, prejdi jinam. to je skoro smrt.
    MICA
    MICA --- ---
    MICA: Ale skoro si pohrávám s myšlenkou, že bych se s někym na Titana složil. Problém ale asi bude dostatečně rychle sehnat verifikaci na nákup Bitcoinů ještě předtim než uzavřou předobjednávky.
    B3DA
    B3DA --- ---
    tohle někdo prodává jako mining rig?
    http://aukro.cz/amd-semp-145-ram-4gb-600w-zdroj-litecoin-rig-i4055086171.html
    much khs, wow!
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    OTAVA: Momentálně 9 workerů a rychlost 3.40 MH/s.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICA: tjn, ale viděl jsem tam i 3x 290 s vyvolávačkou 20k, ze zvědavosti sleduju kam to lidi vytlačí.
    MICA
    MICA --- ---
    TOXICMAN: Řekl bych, že do konce Q3 si můžeme ty naše drobáky vesele kutat :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BORGDOG: tam sem natezil ten pul aurory co mam, ael nejsem schopen rict nic blizsiho k tvymu problemu. Kolik je tam mineru a kolik to ma rychlost ? ( v praci to nevidim)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BORGDOG: nevim co tezis, kde to tezis jestli uz je ukonceny kolo, takze tezko rict.

nejaky moony mi visely treba asi tejden na poolu nez se doptezil blok a pak nez se potvrdily, ael tam je proste to ze je mala rychlost site
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Lidi, co byste dělali, kdybyste po třech dnech těžení měli na poolu 500 valid shares a na accountu 0, dokonce ani Unconfirmed?
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    Ze by konecne svetle zitrky pro UTC? :)
    BPB
    BPB --- ---
    MIKE23: souhlas, ale zrovna KNC miner je jedna z nejduveryhodnejsich spolecnosti ,) hlasili ASIC..a oproti butterfly labs ho dodaly vicemene v terminu, tzn..todle neni žádná kachna...proto zacinam premejslet..co si natěžit do zasoby..z tech "dalších" coinů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam