• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Chm, nechápu... zlobí mi spojení wifi minera s routerem. Jako hlášku request timed out ještě chápu, ale destination host unreachable? A hlavně uprostřed běhu... z dvaceti pingnutí mám pět timed out a tři unreachable.
    Neví někdo co s tím? Takhle to zlobí poslední tři dny, já přes ty sítě nikdy nebyl.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    ... jestli třeba fakt nezkusit do budoucna nasyslit trochu MAXů
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    B3DA: tak to jo, to nedělam :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    KRISHNA: pokud clovek prekazuje algoritmy obcas nic nez restart bohuzel nezbyde..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BPB: sorry. jsem opravoval hrubku a nejak se to prepsalo na "..." mel by to byt univerzal.
    http://easysmart.com/...r-socket-smart-outlet-wireless-remote-control-mobile-app-universal-plug.html
    BPB
    BPB --- ---
    MORPHLER: ten odkaz primo nefacha..ale uz prolejzam ten obchod, hledam neco s evropskym konektorem
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: posílám ti Dane do pošty přístup k mýmu rigu :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: já bejt tebou spíš zamakam na tom, aby ta zásuvka nebyla potřeba, vždyť to musí bejt hrozná pakárna to restartovat. Já mam 3 rigy, co sem postavil před 2 tejdnama a od tý doby ani jednou ručně nerestartoval.
    BPB
    BPB --- ---
    dobrý no..poladil jsem 280x na 1.8 MH/s ...pointa je..že tc je nastavena na O a neodevzdává to share :D no nic.. boj pokračuje,

ale měl bych dotaz.. zjistil jsem, že nutně potřebuju dálkově ovládanou zásuvku http://alarmy.lesovna.eu/267-iqsw-ip10-zasuvka-ovladana-pres-internet.html, ale... nemáte někdo tip na nějakou levnější pls ?
    ZETKO
    ZETKO --- ---
    Linux Worm targets Internet-enabled Home appliances to Mine Cryptocurrencies - The Hacker News
    http://thehackernews.com/2014/03/linux-worm-targets-internet-enabled.html

Někdo už zkouší útočit a následně těžit i přes ledničky, routery a podobný domácí zařízení
    31716 nakažených zařízení dá 42438 Dogecoinů a 282 Mincoinů
    MICA
    MICA --- ---
    Akorát by cena ultracoinu nemusela tak klesat. Na shortování už nemám koule :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICA: tyjo s takovym luck skillem se to vyplati.
    kazdopadne ty waffle jsou asi prece jen o fous lepsi nez jsem si myslel, vyplaceji totiz nepravidelne i 2x denne... uz to prepocitavam..
    MICA
    MICA --- ---
    MORPHLER: Doporučil bych Ultracoin, ale moje výsledky jsou vzhledem k počtu nalezenejch bloků na jeden share asi neobjektivní (dneska přes noc zase padly dva kousky) :D
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    tezi nekdo na wafflepool jeste? jsem uvazoval po cem ted pujdu a vypada to ze tam ne. kamos tam ma vyplaty kolem 0,05/den na jeho 14-15Mhash bida jak slak... to uz vypada lepe zase ten middlecoin
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Ještě bych přidal na seznam BlackCoin (bude jeden jediný oficiální pool a zřejmě nějaký "extra" algoritmus) a DarkCoin.
    BPB
    BPB --- ---
    BPB: dobryy..uz sem na 3x 660 khs scryptu.. diky moc B3DA a BLOODRATovi ,) ..snad to jeste nejak vytunim
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    MORPHLER: :) dik za info

me zas paradoxne vice topi ta, kterou mam na riseru uplne mimo (druhou mam v desce), fakt kurva nechapu logiku, kterou se to ridi
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    ON_SLM: no ani se neptej:) 77 jedna 84 druha (paradoxne ta co je ve slotu niz) vytopi to pulku baraku
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    MORPHLER: sorry, jestli uz to tady probehlo, ale muzu se zeptat, kolik ti to topi (scrypt)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam