• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    EDASX
    EDASX --- ---
    BPB: ja delam 800 na r9 280x :-) config muzu poslat
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    F0B1C: jako ze bych za par let stale pouzival stejnou adresu? nejak ti nevim ale nepocitam s tim...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    F0B1C: no to uz je skoro jistota .)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MORPHLER: ze bych zkusil hledat ruzne 1dice adresy... :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    F0B1C: stoupa do jakeho radu? .)
    B3DA
    B3DA --- ---
    jak jsou bezpečný adresy z vanity generátoru?
    vygeneroval jsem si zkusmo adresu s 5 místnym prefixem, importoval private key do novýho klienta.
    wallet.dat mám samozřejmě pod heslem.
    existuje nějaká možnost že se něco podělá, nebo proč je na wiki stránce o importu varování?
    nebo se to vztahuje jenom na brainwallety generovaný nějakou jednoduchou frází?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    F0B1C: Liteguardian. Nejlepsi. :)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    STARF: jj dik, ltc to the moon!
    STARF
    STARF --- ---
    F0B1C: ghash.io, wemineltc.com, give-me-coins.com
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    poradite pls nejky nejlepsi/nejstabilnejsi pooly na LTC? uz me ty ostatni alts jenom otravuji
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Jako jaks na to prisel? Tezi mi to na nej, i na jejich webu pisou dosuzfuc..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MIKE23: Zase? Clevermining, coinshift, coinsolver ftw.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Všechny multipooly jdou pomalu do sraček ... waffle je pod DDOS útokem ... http://wafflepool.com
    BPB
    BPB --- ---
    E2E4: masakr.. po tydnu /po vecerech/ se konecne podarilo najit tu haluz, konecne muzu jit brzo spat :] kouzelne kombinace jsou: 940/1250 a 970/1500, tc 8192+1 nebo 12288+1, q2, I13 , vddc 0..99, powertune -20, vsem diky za rady a pomoc ,] rig 2Mh/s
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BPB: To co uvadej lidi (aspon ja :) je to co ti napise cgminer. Co ukaze server je min - rejecty, poruchy serveru apod. Melo by to odpovidat WU.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BPB: Uz jsem to tu myslim psal. Nak haluzne zalezi na _pomeru_ mezi core a memory clockem.. Ne tolik na jejich vysi.
    B3DA
    B3DA --- ---
    XSOFT: paráda :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Nejakej starej ASIC na prodej ;)
    STROJ NA ZLATO POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3971248129) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=3971248129
    BPB
    BPB --- ---
    MRDAC_BEDEN: řešim to, že mě standardní konfigurace opravdu nefunguje.. jinak bych to samosebou neřešil.. fungujou mi, nevim proč uplně jiný parametry...jakmile to nastavim na 1020, 1050, 1070, 1100 / 1500...jde vykon totalne dolu ,)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BPB: promin ale zcela mi unika co resis. konfigurace R9 280 je tisickrat popsana vsude. Toto je standardni konfigurace ktera dava pres 700khs:
    ./sgminer \
    -o stratum+tcp://amsterdam.middlecoin.com:3333 -u 1QJyskyXkta3TxEDeguDpZTfarDhzsijEh -p x \
    -o stratum+tcp://eu.middlecoin.com:3333 -u 1QJyskyXkta3TxEDeguDpZTfarDhzsijEh -p x \
    -o stratum+tcp://uswest.middlecoin.com:3333 -u 1QJyskyXkta3TxEDeguDpZTfarDhzsijEh -p x \
    -o stratum+tcp://useast.middlecoin.com:3333 -u 1QJyskyXkta3TxEDeguDpZTfarDhzsijEh -p x \
    -o stratum+tcp://asia.middlecoin.com:3333 -u 1QJyskyXkta3TxEDeguDpZTfarDhzsijEh -p x \
    -I 13 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8193    --worksize 256 -g 2 \
    --failover-only --queue 5 --scan-time 1 --expiry 1 \
    --gpu-powertune 20 --gpu-fan 100 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1070

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam