• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _LEPIK_Těžení kryptoměn
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    B3DA: jo, těžím napůl UTC a Darkcoin. Mimochodem Darkcoin je docela dobrý, pokud vám vadí hluk a teplo z těžby. Cena až tak dobře nevychází, ale když sleduju tu komunitu kolem toho a to, že jejich novinky se uplatňují u jiných coinů tak si myslím, že z tohoto něco časem bude.
    U UTC jsem bohužel na celý blok neměl štěstí už pěkne dlouho.
    BPB
    BPB --- ---
    BORGDOG: přesně ..už když vyjiždeli prvni asicy..tak lidi psali..jak našli někde v configu asicu informaci o tom, jak to měsíc těžilo.. jak to natěžilo asi 3O BTC misto toho, aby po poslali hned lidem co na to čekaj měsíce :)))
    B3DA: to težíš solo..že ti padaj bloky, nebo se da dostat odmena za blok na poolu ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    MORPHLER: ltc nemá kgw.. tohleto je fakt, no.. já měl teda zato, že většina nových (měsíc-dva zpět) altů už má kgw od začátku. Já nevim, ale při objemech jaký ty automaty dumpují je to vždycky zlo, skoro nezávisle jestli to chvíli drží nebo ne.. (ještě jsem neviděl aby u coinů, který zrovna jeli multi nějak zvlášť rostli zdi směrem nahoru)
    na druhou stranu co dneska nepadá, žejo a kolikrát za to mulťáky fakt nemůžou..

mimochodem, jede tu ještě někdo utc? diff je od doby co se cena dostala pod 17k sato poměrně nízko, tak jsem to zas od včera na chvíli pustil, hnedka přes noc zas blok za pade, pohoda. chci si jich pár nechat déle..
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    BPB: Přesně. Ty už to mají a normálně na to jedou, aby pořádně vyrejžovali - a pak znovu, až to těm pitomcům prodají za 70 k. kus. To tvrzení o zlaté horečce a prodejcích lopat je hluboce pravdivé a univerzálně platné.
    BPB
    BPB --- ---
    mi příde, že už jednou asi nějaký asicy na srypt u těch výrobců..protože ta diff je hrozivá a moc to nesype...ale co těžit dál do zásoby se se ještě nerozhodl
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MATT: hh zrovna mi volala partnerka ze u dedy na pocitaci ji AVG zastavilo nejakou instalaci- prej tam byl "miner" :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    B3DA: no dumpuji je hned, to je imho spise vyhoda.. a nejak jsem nepostrehl ze by si na to nekdo az tak stezoval.
    problem byl ze kdyz multipool nabehl na nejaky alt, zvysil ji vykon site, vyhnal diff a pak ji opustil s silenym dif a pak dalsi blok trval zbytku site strasne dlouho proti planu.. ze startu melo spousta coinu (BTC stale ma, ne?) nastavene poklesy diff na retargetu po x blocich treba jen o 10 procent ale rusty klidne i o 50. tak jen ze tohle je uz vyresene, nove coiny jedou na tu Gravity well, Doge od 1.6 tak... nevim jak to ma LTC
    B3DA
    B3DA --- ---
    MORPHLER: já myslim, že se nadávalo hlavně na to, že multipooly natěžený alty dumpují, ne?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    btw. jak tady tam mesic zpet byly vykriky ze multipooly kazi altcoiny kvuli diff, tak vetsina alts uz to upravila pouziva se nyni system Kimoto Gravity Well a k uprave dochazi prakticky instantne (tezim ted DOGE a diff skace od 600 po 1300 skoro kazdy blok...)
    MATT
    MATT --- ---
    Apps with millions of Google Play downloads covertly mine cryptocurrency | Ars Technica
    http://arstechnica.com/.../apps-with-millions-of-google-play-downloads-covertly-mine-cryptocurrency/
    B3DA
    B3DA --- ---
    OTAVA: těžko říct takhle z hlavy.. bylo to hlášený docela dopředu, od poolů mi taky něco přišlo, je to trendy scrypt-N a dev je admin z nitra a nějaká jiná banda.. potenciál? zkusím instamine na nitru a budu doufat že to bude do čeho zahodit co nejdřív...
    ENAPAY: taky mi přijde poslední dobou nuda, tak aspoň tohle :)
    ENAPAY
    ENAPAY --- ---
    B3DA: jj já jdu do toho. Po dlouhé době coin kde se zúčastním launche.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    B3DA: ma to nejakej hype / potencial ? Jsou na to burzy ?
    B3DA
    B3DA --- ---
    jelikož shiliwu je nějak dead, připomínám že v sobotu ve 3 ráno by měl startovat CaiShen:
    ★[Ann][Bounties] CaiShen Coin Scrypt Adaptive-N [KGW][NO-ASICS][Low Energy]★
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=513613.0

zúčastníte se šílenství? :)
    MATT
    MATT --- ---
    Meet the manic miner who wants to mint 10% of all new bitcoins | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...ogy/2014/03/meet-the-manic-miner-who-wants-to-mint-10-of-all-new-bitcoins/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BLOODRAT: Také teď těžím čokla co to jde, mulťáky jedou už jen na DOGE nebo LTC
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BLOODRAT: Jj prevazne doge a ltc. Semtam neco jinyho, trosku to pomuze ale ne moc. Ale ja jsem hlavne linej to menit rucne, mit penezenky atd..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLOODRAT: nejlepsi je natezit cokla a pockat az se bude lamat odmena, ne ?
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    E2E4: Není to nějak málo všechno? Jako je mi jasný, že doby kdy jsem tahal z Middlu 0.035Btc denně s 3Mh/s jsou pryč, ale to už snad vyjde lepší sám těžit čokla a rovnou ho točit, ne? Stejně mi přijde, že ty mulťáky nic jinýho nekopou.
    (já sám kopu už jen Doge nebo LTC do zásoby)
    B3DA
    B3DA --- ---
    E2E4: co jsem těžil na cleveru, tak se to vždycky docela krylo s tim co píšou..
    ale dneska mi (po měsíci) přišel invite na poolwarz, tak to testnu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam